Eskişehir Sonbahar Motosiklet Şenliği 23-25 EYLÜL 2011
Reklamlar
-
speedy2 adlı üyeden alıntı
Benim için 4 saat çok istiyorum ancak 24 ü çalıştığım için malesef
benimde işim var zaten.....
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
Reklamlar
-
Son 5 gün, bence kaçırılmaması gereken bi festival hem ücretsiz hemde yarım pansiyon beleş yanında bide hediye veriyorlar.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Son 5 gün, bence kaçırılmaması gereken bi festival hem ücretsiz hemde yarım pansiyon beleş yanında bide hediye veriyorlar.
Yahu biz beleşi bırakalı çok oldu,ancak sarıcakaya yada sakarılıca da bulamadığımız havayı bu sefer tüm arkadaşlarım için istiyorum,ben gelemezsemde yine de mucizelere hep inanmışımdır bakarsın herşey değişir buluşuruz
-
arkadaşlar bandırmadan, bigadan, gönenden, balıkesirden çanakkaleden varmı katılım? varsa toplu bir eskişehir çıkartması yapalım
-
esemiyake adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bandırmadan, bigadan, gönenden, balıkesirden çanakkaleden varmı katılım? varsa toplu bir eskişehir çıkartması yapalım
Balıkesir den DEDE yola çıktı bile.
-
Isparta + Denizli iki CBF 150 hazırlıklar tamamlanmak üzere. inşallah nasib olursa cuma öğleden sonra görüşmek üzere. (Dinar kavşakta en geç 09:00 da buluşma olacak)
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum ancak meteoroloji yağmur gösteriyor :(
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
overcloud adlı üyeden alıntı
cuma akşamı yola çıkmayı planlıyorum ancak meteoroloji yağmur gösteriyor :(
Eskişehir açık. Hem olsun biz Sarıcakaya dan tecrübeli değil miyiz?
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Eskişehir açık. Hem olsun biz Sarıcakaya dan tecrübeli değil miyiz?
Aynen öyle arkadaşım, ama yinede yağmasa iyi olur.
-
arkadaşlar ben istanbuldan oraya gitmek istiyorum. İstanbuldan oraya başka gitmek isteyen arkadaşım varmı beraber gideriz?
Özer abi senden mucize bekliyorum hadi be abi
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
arkadaşlar cumartesi sabah bende bursadan hareket edeceğim,memleketimde festival olacak, ben katılmayacağım. imkansız gibi. görüşmek üzere. hava cuma günü yağmurlu gibi, umarım pazar akşamına kadar şansımız yaver gider.
Amaç bir yere gitmek değildir ; Amaç yolda olmaktır. YEĞEN :)
muyatakdogan@hotmail.com
-
istanbulun neresinden 272 km? beylikdüzünden 380 km çıkıyo google amcaya göre.. molası benzini sigarası 4 saat sürer
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
-
bu taraflardan cuma günü çıkacak varmı?
-
arifziyaar adlı üyeden alıntı
istanbulun neresinden 272 km? beylikdüzünden 380 km çıkıyo google amcaya göre.. molası benzini sigarası 4 saat sürer
şişli- eskişehir odunpazarı 325,5 km yani 2,5 saatte gidilir....sapanca çıkışına kadar 200-250 kapatırsınız ordan da 120 ile gittinizmi tamamdır...
-
Tavuk döner ben yolumdan dönmem
Az çene, çok sürüş
-
Onur Y. adlı üyeden alıntı
abi dur daha cbr 600 f almadım altımda cbr 125 var nereye 200 250
ben 330 km yolu ortalama 120 km hızla anca giderim oda yaklaşık 3 saat eder. 3 saat aralıksız rahat rahat sürerim büyük ihtimal 1 tam depo benzin yeter bana gidiş için. dönüştede fuller dönerim mola vermeye bile gerek kalmaz
ama sen şimdi hafta sonu bi tekirdağ köftesi dedin kafama soktun büyük ihtimalle senle köfte yemeye gidicem gibi
Topiğin havasını bozmayalım keşke vaktim olsaydı gelmek isterdim sizlere iyi yolculuklar.Tekirdağ köfteler köftehorları bekler:....
-
Onur Y. adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben istanbuldan oraya gitmek istiyorum. İstanbuldan oraya başka gitmek isteyen arkadaşım varmı beraber gideriz?
Özer abi senden mucize bekliyorum hadi be abi
umarım onurcum,
eskişehirli arkadaşlar bu işi iyi biliyorlar sarıcakayadan bilirim.
-
speedy2 adlı üyeden alıntı
umarım onurcum,
eskişehirli arkadaşlar bu işi iyi biliyorlar sarıcakayadan bilirim.
Teşekkürler arkadaşım, bu seferki eminim daha güzel olacak.
-
Daha önce yapılan Sarıcakaya festivaline sağlık problemleri nedeniyle çok istediğim halde gelememiştim , bu seferde iş nedeniyle gelemiyorum.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
Daha önce yapılan Sarıcakaya festivaline sağlık problemleri nedeniyle çok istediğim halde gelememiştim , bu seferde iş nedeniyle gelemiyorum.
Hayırlısı, ama yinede bekleriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)