QUOTE=overcloud;2337635]daha önce çadır ile kampa çok gittim ancak ninja'ya çadır yukleyebilir miyim emin değilim [/QUOTE]
o zaman çadıra ninjayı yükleyeceksinSen yola çıkmaya niyetlen yükleme kendiliğinden şekillenir.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Eğirdir belediyesi ile görüştüm. Çadır yeri konusunda hiç bir sıkıntının olmadığını, tüm taleblerin karşılanacağını otel, motel ve pansiyonlara ihtiyaç olmadığını ayrıca 20 adet Bungalow olduğunu bunların da öncelikle eşli ve çadırı olmayanlara tahminen 25-30 tl karşılığında kiralanabileceğini, belki de parasız olarak da dağıtılabileceğini belirttiler. Hertürlü ihtiyacın düşünüldüğü belirtildi.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
kabataşlı , sevgili yücel en kısa zamanda buluşup rotamızı çizelim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:16 ----------
Yan çanta al ; onları monte ettikten sonra üstüne istediğin kadar yük yüklliyebilirsin. Bende honda CBR 250 R 2011 var aşağı yukarı seninkinin aynı yan çantaları yarın monte edeceğim , fotoğraflarını korum takip et
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
bekliyoruz cep telefonu numaram 0532 764 08 97 dir okay şen
Sevgili arkadaşlar kamp alanında elbette çadır kurulacaktır..bungalovlar sınırlı sayıda..bu tarhlerde mat-uyku tulumu olduğundan üşüneceğini tahmin etmiyorum..geçen sene hemen hemen aynı tarihlerde yapmıştık..üşüyen soğuktan hiç şkayet almadık..kamp alanında hertürlü imkanlar sunulacağı gibi eğirdir merkeze 2 km mesafededir.
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
arkadaşlar son 15 gün ....
izmir ekibine ve bize yolda katılacak arkadaşlara sesleniyorum lütfen bana ulaşın sağlıklı bi rota ve çıkış saatini belirlemek için önemlidir
Sıkıntıda burda. ninja'da çanta monte edilebilecek hiçbir yer yok. Bırakın çantayı artçının tutunabileceği yada kilit asabileceğiniz yerde yok..
neyse kuyruk çantasına bir şekil yapicaz artık. gidemediğim Eskişehir fesitvalinde kullanırım diye 3 adet file bagaj lastiği almıştım onlarla sarıp sarmalıyacağız. gitmek istedikten sonra çadıra ip bağlar motorla çeke çeke gelirim.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
hocam ben şöyle düşünüyorum aslında izmir ekibi denizliye gelince bie yemek yenir sizlerde dinlenirsiniz yola çıkarız denizli mt den güntekin abide eşiyle katılcak geziye yolu bilen arakdaşlarımız mevcut sizlerde son 1 hafta kalaya kadar listenizi oluşturursanız qqçok daha güzel , düzgün verimli bir gezi yaparız sizlerin önderliğinde hocam
Sevgili genç arkadaşım ( v ) harfi yerine alfabemizde olmayan (w) harfini kullanma alışkanlığından vaz geçsen, dilimizi daha itinalı kullansak çok memnun olurum. Kelimeleri, harfleri herkez gelişigüzel kullansa dil dil olmaktan çıkar . Hiç unutulmamalıdır ki, DİLDE BİR BAYRAKTIR. Bayrağa gösterdiğimiz saygıyı dilimizede göstermeliyiz herşey gönlünce olsun hoşçakal genç arkadaş.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:39 ----------
Sevgili Okay bu gün kabataşlıyla rutin motor turumuzu atarken telefonum çaldı seninle ,senin telefondaki sesinden sitedeki yazılarından festival gününü ne heyecanla beklediğini, adeta iple çektiğini anlamamak imkansız senin o heyecanın biz iki ihtiyar kabataşlı nikli Yücel bey ve banada geçti inşallah güzel bir festival olacak görüşmek üzere herşey gönlünce olsun hoşçakal
DİL BİR MİLLETİN SES BAYRAĞIDIR .LÜTFEN YAZIŞMALARIMIZDA ALFABEMİZDE OLMAYAN HARFLERİ,NOKSAN HARFLERLE YAZILMIŞ KELİMELERİ KULLANMAYALIM. Benim ayağımın altı da müsait ,başımın üstü de. Nerede duracağını sen belirle.
arkadaşlar,YÜCE ALLAH'tan bir mani olmazsa,biz de ADANA ve CEYHAN ekibi olarak orada olacağız.orada tanışmak,görüşmek dileğimle.hepimizin yolu açık olsun.aman dikkatli,sakin,tadını çıkararak.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)