19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği
Reklamlar
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
war abi olmamı
bizim ekip fazla nete giremiyo ben en az 6-7 kişi düşünüyorum ++++++ olabilir daha vakit var ama işte ordanapcaz çadır olayı nasıl olucak vs bilgilendirmeler yapılmadığı için katılımı arttıramıyoruz ki
Merabalar, geçen sene katılan biri olarak bungolov durumunda sıkıntı olabilir ama çadır olayında hiç bi sıkıntı yok hem güvenli hem göle nazır kesinlikle yer konusundan endişe etmeyin saygılar.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:58 ----------
ol_gu87 adlı üyeden alıntı
alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani
Eğridir gölü çevresindeki halk plajında oluyor etkinlik her türlü imkanlar sunulmuş sizlere kalan sadece çadır-uyku tulumunuzu alıp gelmek kalıyor bundan emin olabilirsiniz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:01 ----------
kuzen84 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Eğirdir'de plajın hemen arka kısmında bulunan yazlık evler, ve binaların terasları var kiraya verilen.. Ayrıca Altınkum plajının içerisinde de bungalowlar var.. Otel ve pansiyonlar da ada kısmında var,plaja 5-10 dklık mesafede!
Onun dışında ne gibi bilgiler istiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım, yol şartları ile ilgili filan..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------
Bence en mantıklısı ekonomik olarak düşünülürse çadır, bungolovlar geçen sene kişi başı 25tl. idi
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:03 ----------
[/COLOR]
Bence en mantıklısı ekonomik olarak düşünülürse çadır, bungolovlar geçen sene kişi başı 25tl. idi[/QUOTE]
şimdi başlangıçtan sonuna kadar kalmaı planlıyorum oraya veceğim parayı orda yerim daha iyi olur sanrım zaten çadırım uyku tulumları matlar herşey var geriye kalan yol :D bide tarihin gelmesi
-
[/COLOR]
Bence en mantıklısı ekonomik olarak düşünülürse çadır, bungolovlar geçen sene kişi başı 25tl. idi
şimdi başlangıçtan sonuna kadar kalmaı planlıyorum oraya veceğim parayı orda yerim daha iyi olur sanrım zaten çadırım uyku tulumları matlar herşey var geriye kalan yol :D bide tarihin gelmesi[/QUOTE]
Çok haklısınız
-
Çok cazip olduğu gerçek ama samsunla çakışması kötü olmuş.
Eğer yola çıkabilirsek seçim bayağı zor olacak..
-
Denizli İl Temsilcisi
speedy2 adlı üyeden alıntı
Çok cazip olduğu gerçek ama samsunla çakışması kötü olmuş.
Eğer yola çıkabilirsek seçim bayağı zor olacak..
bakalım organizasyonu gerçekleştirenlere eğirdir halkına güveniyoruz b yüzde eğirdir sdiyorm
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
Fotolar harikaymış valla,mükemmel yerler.
evet güzeldir biz hemen hemen her sene gidip yüzeriz gölde, eğirdir merkeze gitmesekte gölüne gideriz
Apachenin gücü adına GÜÇ bizde artık
durmak yok ZAM a devam vergi manyağı olduk...
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
evet güzeldir biz hemen hemen her sene gidip yüzeriz gölde, eğirdir merkeze gitmesekte gölüne gideriz
Merabalar, kamp alanı ve merkez aynı yerde diyebiliriz.
-
Denizli İl Temsilcisi
şafak 10
10 gün sonra eğiridir gölüne tekerler döner arakdaşlar denizli mt ailesi olarak
-
şafak 10
10 gün sonra eğiridir gölüne tekerler döner arakdaşlar denizli mt ailesi olarak
Hayırdır başkan niye o kadar erken?
-
Denizli İl Temsilcisi
haa doğru ya yanlış basmışım 20 gün yazcaktım 18 i gece çıkıcam sabah açılışta bulunmak için erken gelicez .....
-
haa doğru ya yanlış basmışım 20 gün yazcaktım 18 i gece çıkıcam sabah açılışta bulunmak için erken gelicez .....
Tamamdır
-
Adana İl Temsilcisi
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Denizli İl Temsilcisi
resimlergelmemesi üz<erine bi yontem buldum gozleri kapıyoruz ve hayal ediyoruz :D
-
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Resimler için teşekkürler.
-
Denizli İl Temsilcisi
-
kısmet olursa bu festivale katılacağım. 20 Mayıs için iznimi şimdiden ayarladım.
Bungalow'larda nasıl rezervasyon yaptırabiliriz?
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Denizli İl Temsilcisi
overcloud adlı üyeden alıntı
kısmet olursa bu festivale katılacağım. 20 Mayıs için iznimi şimdiden ayarladım.
Bungalow'larda nasıl rezervasyon yaptırabiliriz?
çadır daha güzel oluyor ya çadır imkanın varsa çadır derim size
-
artçılı (bayan) katılım durumu nedir ?
ve bungolaw hakkında bilgi almak isterim ben de.
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
artçılı (bayan) katılım durumu nedir ?
ve bungolaw hakkında bilgi almak isterim ben de.
Ben genelde eşimle katılıyorum şenliklere katılabilirsiniz, mahsuru olmaz, kalma yerleri ile ilgili cevap yazacağım, araştırıyorum.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)