19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği
Reklamlar
-
BLACK_ICE adlı üyeden alıntı
walla yukarda geçen sendede katılan arkadaş yakın demiş abi bende ondan dedim yani art niyet yok abi sende beni hoşgör şimdi yukarlarda yakın yazdılardı şehir merkezine
Kardeşim benim, mühim olan aşkımız, gerisini boşver. Hallederiz. Biz oralarda (ısparta antalya-ısparta burdur-ısparta eğirdir)80 li yılların başında mobilet ve pejo larla motor yarışları yapardık. Baklavasına haaa. birde şerefsiz Atom karınca vardı altında BMW motorla sokak aralarında utanmadan bizi kovalardı. (Çaktırma polissss)
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Reklamlar
-
Denizli İl Temsilcisi
günlerde geçmio ki yaaa gidelim bir aN önce
-
-
he valla gidelim hemen
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
-
Motorite
ısmok-ısparta
mer-mok -mersin
seyyah riders-adana
hamok-hatay
hitit motosiklet klubü-ankara
cbf-tr istanbul
tmr-istanbul
anatoliariders-eskişehir
eskişehir enduro
demiratlar- alanya
mototalya-antalya
bursa enduro
sakarya motosiklet klubü
onriders-balıkesir
bursa chopper
motosiklet -net
endurist
varadero türkiye
afmok-afyon motosiklet klubü
kütahya
anamur
iskenderun motosiklet klübü
ege motosiklet klüpler birliği
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
-
kartalizma07 adlı üyeden alıntı
Fotolar harikaymış valla,mükemmel yerler.
-
Motosiklet dostluğu.
-
Denizli İl Temsilcisi
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Motosiklet dostluğu.
aynen abi binmesem bile hergün marşa basarım
-
aynen abi binmesem bile hergün marşa basarım
İnanırmısın ben geçen sene Ağustos ayının sonlarında Kaş gesisi yapmıştık ondan beri daha marşa basmadım, yarın kısmetse motoru çıkarıcam umarım çalışır.
-
Denizli İl Temsilcisi
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
İnanırmısın ben geçen sene Ağustos ayının sonlarında Kaş gesisi yapmıştık ondan beri daha marşa basmadım, yarın kısmetse motoru çıkarıcam umarım çalışır.
gezileri ozledim hafta sonu bi pamukkale ondan sonra eğirdir gezisi süper olcak
-
E bende bir Eğirdirli olarak o tarihlerde orada bulunmaya çalışacağım
-
Bende nasipse 21 mayıs sabahı yola çıkmayı düşünüyorum.
-
Denizli İl Temsilcisi
walla 20 mayıs resmi tatil ilan edilirse 19 myası akşamı yola çıkılabilinir aslında :D
-
Denizli İl Temsilcisi
arkadalşar katılımcılar yada kehemen heme kesin katılıcam diyenler listeyi devam ettirsinler lüfen
1-Okay şen (BLACK_ICE) denizli okaysen@hotmail.com
2-.....
-
arkadalşar katılımcılar yada kehemen heme kesin katılıcam diyenler listeyi devam ettirsinler lüfen
1-Okay şen (BLACK_ICE) denizli
okaysen@hotmail.com
2-.....
Denizli bu kadarmıııı
-
Denizli İl Temsilcisi
-
alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani
-
Denizli İl Temsilcisi
ol_gu87 adlı üyeden alıntı
alanı bilen bir arkadaş varsa egirdirde fotograf çekip koyabilirmi imkanlar yakınlardaki mekanlar la ilgili filan yoksada bana yol görünüyor ön araştırma için çevreyi gören güzelce bi fotograf iyi olur du yani
yardımcı olsun ona göre yüklencez gelcez yanlış ekipmanla yola çıkmak istemiyorum
-
Arkadaşlar Eğirdir'de plajın hemen arka kısmında bulunan yazlık evler, ve binaların terasları var kiraya verilen.. Ayrıca Altınkum plajının içerisinde de bungalowlar var.. Otel ve pansiyonlar da ada kısmında var,plaja 5-10 dklık mesafede!
Onun dışında ne gibi bilgiler istiyorsanız yardımcı olmaya çalışırım, yol şartları ile ilgili filan..
-
Denizli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)