Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

19-22 mayıs 2011 2.Eğirdir motosiklet şenliği

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı artiiist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    buralarda oldukça fark vardır..afyon kütahya eskişehir ısparta bu yörelerde gündüz ve gece sıcaklık farkları yüksektir..o yüzden gündüz ki havaya aldanmayınız..
    kısacası oldukça serin olur..Hem de baya bi ''oldukça''
    Alıntı bygkhn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam fark olur burlarda eğirdir serındır bıraz...bıde plaja kuracagımızdan cadırları nem oranı fazla sabaha dogru soguk olma ıhtımalı var uyku tulumunu dogru secersenız bı sorun olacagını sanmıyom...olmadı ıcıne ısı takviyesı yaparız bı sorun olmaz..
    bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar,sabırsızlıkla günün gelmesini bekliyoruz.hazırlıklarımız tamam.kısmet olursa,orada olacağız.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

arkadaşlar bizde ankaradan eşimle beraber orada olmak istiyoruz gelebilmek için hangi otobüs firmasına bakmalıyız ve eğirdir'e kadar geliyor mu? yoksa ıspartaya gelip aktarma tarzı bişey mi yapılıyor? ayrıca ortam aileye uygun mu? orayı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Motosikleti
    BMW R 1200 GS ADVENTURE-2012-
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bilgilendirme için teşekkürler arkadaşlar,sabırsızlıkla günün gelmesini bekliyoruz.hazırlıklarımız tamam.kısmet olursa,orada olacağız.
    Yağsın arkadaşlar yağsın yağmurun ardı güneştir merak etmeyin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:55 ----------

Alıntı nezih77 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bizde ankaradan eşimle beraber orada olmak istiyoruz gelebilmek için hangi otobüs firmasına bakmalıyız ve eğirdir'e kadar geliyor mu? yoksa ıspartaya gelip aktarma tarzı bişey mi yapılıyor? ayrıca ortam aileye uygun mu? orayı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.

Sanırım Isparta daha sonra aktarma Eğirdir diye düşünüyorum.

motorsikletprensi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R - Tvs Apache
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'dan Direk Olarak Kamil Koç İle Eğirdir e gelebilirsiniz...

Sefer Saatleri:

19-20-21 mayıs:
    Kalkış: 00:30 Tahmini Varış: 07:30
    : 13:30 : 20:15

Bilet Fiyatı: 37 TL İnternet Satışı: 35 TL
    AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
    Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
    www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03

Alıntı motorsikletprensi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ankara'dan Direk Olarak Kamil Koç İle Eğirdir e gelebilirsiniz...

Sefer Saatleri:

19-20-21 mayıs:
    Kalkış: 00:30 Tahmini Varış: 07:30
    : 13:30 : 20:15

Bilet Fiyatı: 37 TL İnternet Satışı: 35 TL

eyvallah kardeşim teşekkür ederim sağol

motorsikletprensi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Zx6R - Tvs Apache
    Rica Ederim... Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu
    AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
    Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
    www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03

Denizli İl Temsilcisi BLACK_ICE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    denizli mt organizasyona hazır sayılır yolculuk esnasında rotaya dahil olcak site üyelerinin cep telefon numaralrını özel mesaj olarak atmalarını rica ediyoruz iletişim ve koordinasyon açısından önemlidir

Motosikleti
    massey ferguson
    evet beyler etkınlık zamanı yaklastıkca hersey yerıne oturmaya baslıyo.....okay sende çadırı bı an önce al..çift tentelı olmasına dıkkat et ama...
    [COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    evet beyler etkınlık zamanı yaklastıkca hersey yerıne oturmaya baslıyo.....okay sende çadırı bı an önce al..çift tentelı olmasına dıkkat et ama...
    alıcaz kanka çarşambaya kadar belki hafta sonu alırım

GÜNTEKİN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 & BMW F 650 GS
    Ayrıca kamp alanı ve daha fazla bilgi için 2011 mayıs sayısında gerekli bilgiler fotolar yayınlanmıştır

Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1M4J0o4Qd

özür dilerim; neyin 2011 mayıs sayısı?
    Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.

Motosikleti
    massey ferguson
    Alıntı GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ayrıca kamp alanı ve daha fazla bilgi için 2011 mayıs sayısında gerekli bilgiler fotolar yayınlanmıştır

hocam arkadas tarihte yanlıslık yapmıs sanırsam bu facebookda yapılan etkınlık davetının detayları böyle ufak tefek seylere takılmayalım paylasımlara devam

Motosikleti
    Alıntı kalsit adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    face linkimiz:

http://www.facebook.com/event.php?eid=143503979051356

Sevgili arkadaşlar,kamp alanında yerleşmede elbette bir düzen içersinde olacağız..Adımız üzerinde bizler motosikletçiyiz.3-4 gün bir arada olacağız ve çokta eğleneceğiz buna emin olun..Ayrıca 2-3 kez yemekli ikramlarımız olacak..Yerel yönetimler bu konuda elinden geleni yapacaklar..özellikle ısparta şehir turundan sonra davetli olarak gideceğimiz 15 km lik mesafedeki ''Gönen''belediyesi Isparta usulü düğün yemeği daveti verecek..Eğirdir belediyesi zaten etkinlik süresince ikram meyva ve yine ikram pilav -yöresel tatlı ikramları olacak...kaçırmamanızı tavsiye edeceğim..Bir şey daha hatırlatmak isterim..bölgedeki her şey ekonomik olmasına rağmen,Özellikle kamp alanındaki yiyecek ve içecekler bakkal fiyatı ile olacağını söylemek isterim..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:35 ----------

Ayrıca kamp alanı ve daha fazla bilgi için 2011 mayıs sayısında gerekli bilgiler fotolar yayınlanmıştır..
    program kafamı karıştırdı

19 Mayıs perşembe yerleşme tamam.
    20 Mayıs Cuma; 13:00 Kovada gölü (Eğirdir-Kovada gölü 32 km.)Gidiş dönüş 74 km. 16:30 Isparta turu???? Kovada dan ne zaman dönülecek? Isparta turu kaç dakika? diğer önemli konu; Gönen de yemek? ne zaman? kaç ta? Gönen Eğirdir 54 km. 18:30 da yarışmalar başlıyor.

Şimdi; Afyon, Denizli, Burdur istikametinden gelen misafirlerimiz için; Örneğin Perşembe günü gelenler, Gönen, Isparta üzerinden Eğirdir'e ulaşacaklar Cuma günü tekrar geri istikamette Isparta ve Gönen turlarına katılacaklar. Tamam. Cuma günü gelenler nasıl yapacak, programı nerede yakalayacak. Geziler gurup sürüşü olacağı için mesafelere göre zaman nasıl ayarlanacak?

yanlış anlaşılmasın. Benim memleketim Isparta. Oralarda sizleri en güzel biçimde ağırlarız inşallah. Nasib olursa ben Çarşamba günü öğle vaktinde Gönen de olacağım. fakat program nasıl uygulanır bilemiyorum. İnşallah bir Karışıklık olmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

hocam arkadas tarihte yanlıslık yapmıs sanırsam bu facebookda yapılan etkınlık davetının detayları böyle ufak tefek seylere takılmayalım paylasımlara devam
    Tahmin yürütüyorsun, Bu tür etkinlikler genelde Motosiklet dergilerinde yayınlanır. Dikkat edersen Mayıs 2011 sayısı

Motosikleti
    massey ferguson
    dileyen misafirlerle kovada gölüne gıdılıcek dıyo ama ısteyen oraya ısteyen dıger tarafa gıdıyor sanırsam...arada koordinasyonun saglanması ıcın cok buyuk bı caba gereklı ama o kadar ınsanı da bı arada tutup bunu yapmak kolay degıl bıyerde kopmalar olcak sonucta...acıkcası bız yemek olayında kendı malzemelerımızı getırıp o sekılde halletmeyı dusunuyoruz dıger gezılcek yerlerıde bıreysel olarak gezebılırız denızlıden gelecek arkadaşlarla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

20 Mayıs Cuma; 13:00 Kovada gölü (Eğirdir-Kovada gölü 32 km.)Gidiş dönüş 74 km. 16:30 Isparta turu???? Kovada dan ne zaman dönülecek? Isparta turu kaç dakika? diğer önemli konu; Gönen de yemek? ne zaman? kaç ta? Gönen Eğirdir 54 km. 18:30 da yarışmalar başlıyor.

Şimdi; Afyon, Denizli, Burdur istikametinden gelen misafirlerimiz için; Örneğin Perşembe günü gelenler, Gönen, Isparta üzerinden Eğirdir'e ulaşacaklar Cuma günü tekrar geri istikamette Isparta ve Gönen turlarına katılacaklar. Tamam. Cuma günü gelenler nasıl yapacak, programı nerede yakalayacak. Geziler gurup sürüşü olacağı için mesafelere göre zaman nasıl ayarlanacak?

yanlış anlaşılmasın. Benim memleketim Isparta. Oralarda sizleri en güzel biçimde ağırlarız inşallah. Nasib olursa ben Çarşamba günü öğle vaktinde gönen de olacağım. fakat program nasıl uygulanır bilemiyorum. İnşallah bir Karışıklık olmaz.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------

Tahmin yürütüyorsun, Bu tür etkinlikler genelde Motosiklet dergilerinde yayınlanır. Dikkat edersen Mayıs 2011 sayısı

daha ıkıncı etkınlıklerı bu ve ayrıca sadece buraya yazılan tarıhı yazılımında yanlışlık yapmıs..link direk facebookdakı etkınlık davetıne gıdıyo yanı kısacası etkinliğin içeriğini duyuran bı sayfaya yoneltılmıs bu zamanla onumuzdekı senelerde daha guzel bı sekılde duyrulcagına emınım.......

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014

yanlış anlaşılmasın. Benim memleketim Isparta. Oralarda sizleri en güzel biçimde ağırlarız inşallah. Nasib olursa ben Çarşamba günü öğle vaktinde Gönen de olacağım. fakat program nasıl uygulanır bilemiyorum. İnşallah bir Karışıklık olmaz.

dileyen misafirlerle kovada gölüne gıdılıcek dıyo ama ısteyen oraya ısteyen dıger tarafa gıdıyor sanırsam...arada koordinasyonun saglanması ıcın cok buyuk bı caba gereklı ama o kadar ınsanı da bı arada tutup bunu yapmak kolay degıl bıyerde kopmalar olcak sonucta...acıkcası bız yemek olayında kendı malzemelerımızı getırıp o sekılde halletmeyı dusunuyoruz dıger gezılcek yerlerıde bıreysel olarak gezebılırız denızlıden gelecek arkadaşlarla...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------

daha ıkıncı etkınlıklerı bu ve ayrıca sadece buraya yazılan tarıhı yazılımında yanlışlık yapmıs..link direk facebookdakı etkınlık davetıne gıdıyo yanı kısacası etkinliğin içeriğini duyuran bı sayfaya yoneltılmıs bu zamanla onumuzdekı senelerde daha guzel bı sekılde duyrulcagına emınım.......

digital yazım hatasından kaynaklanıyor yonlendirilen içerikde bilgi doğru bu yüzden yanlış anlaşımalar için biz değil onlar düşünsün

Motosikleti

Motosikleti

MOTORON dergisinin mayıs sayısında olucaktı sanırım.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 ----------

Sanıyorum programın ağırlığını cumartesi günü alıyor, geçen sene çelenk koyma işleminden sonra gezi ve Isparta turu vardı bu senede öyle olabilir.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 ----------

Videolar için teşekkürler işallah bu sene daha güzel olacak.

Motosikleti
    Kawasaki Zx6r
    Ankaradan katilimcilar olursa haberlesmek isterim.

abdullah8862 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 250
    denizliden gelip geçecek veya denizli gurubuyla buluşacak lar burdan bizlerde guba katılmayı düşünürüz nerde nasıl saat gibi bilgi verirseniz sevinirim
    22385524

Motosikleti
    yamaha YZF r125 2014
    Alıntı abdullah8862 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    denizliden gelip geçecek veya denizli gurubuyla buluşacak lar burdan bizlerde guba katılmayı düşünürüz nerde nasıl saat gibi bilgi verirseniz sevinirim
    18 i akşam saaat 8 gibi yola çıkılcak belediye önünden cumartesi akşamda dönüş düşünüyoruz aşağıdaki iletişim adreslerinden veya özelden iletişim bilgilerini yollarsanız geziden 2 gün önce %100 oturmuş gezi planını rotasını sizlere iletebiliriz
    msn: okaysen@hotmail.com
    cep :0532 764 08 97

Motosikleti
    Alıntı BLACK_ICE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    18 i akşam saaat 8 gibi yola çıkılcak belediye önünden cumartesi akşamda dönüş düşünüyoruz aşağıdaki iletişim adreslerinden veya özelden iletişim bilgilerini yollarsanız geziden 2 gün önce %100 oturmuş gezi planını rotasını sizlere iletebiliriz
    msn: okaysen@hotmail.com
    cep :0532 764 08 97

Sayın BLACK ICE, dönüşünüzü cumartesi olarak belirtmişsiniz bence dönüşü pazara düşünün çünkü esas eğlence cumartesi gecesi..

10. sayfa BirinciBirinci ... 89101112 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)