arkadaşlar bizde ankaradan eşimle beraber orada olmak istiyoruz gelebilmek için hangi otobüs firmasına bakmalıyız ve eğirdir'e kadar geliyor mu? yoksa ıspartaya gelip aktarma tarzı bişey mi yapılıyor? ayrıca ortam aileye uygun mu? orayı iyi bilen arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim.
AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03
Rica Ederim... Yardımcı Olabildiysem Ne Mutlu
AFMOK [AFyonkarahisar MOtosiklet Kulübü]
Hamdi TELEK B Rh (+) Kawasaki Zx6R / Tvs Apache
www.twitter.com/HamdiTLK www.formspring.me/nokta03
denizli mt organizasyona hazır sayılır yolculuk esnasında rotaya dahil olcak site üyelerinin cep telefon numaralrını özel mesaj olarak atmalarını rica ediyoruz iletişim ve koordinasyon açısından önemlidir
evet beyler etkınlık zamanı yaklastıkca hersey yerıne oturmaya baslıyo.....okay sende çadırı bı an önce al..çift tentelı olmasına dıkkat et ama...
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
Ayrıca kamp alanı ve daha fazla bilgi için 2011 mayıs sayısında gerekli bilgiler fotolar yayınlanmıştır
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1M4J0o4Qd
özür dilerim; neyin 2011 mayıs sayısı?
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
program kafamı karıştırdı
19 Mayıs perşembe yerleşme tamam.
20 Mayıs Cuma; 13:00 Kovada gölü (Eğirdir-Kovada gölü 32 km.)Gidiş dönüş 74 km. 16:30 Isparta turu???? Kovada dan ne zaman dönülecek? Isparta turu kaç dakika? diğer önemli konu; Gönen de yemek? ne zaman? kaç ta? Gönen Eğirdir 54 km. 18:30 da yarışmalar başlıyor.
Şimdi; Afyon, Denizli, Burdur istikametinden gelen misafirlerimiz için; Örneğin Perşembe günü gelenler, Gönen, Isparta üzerinden Eğirdir'e ulaşacaklar Cuma günü tekrar geri istikamette Isparta ve Gönen turlarına katılacaklar. Tamam. Cuma günü gelenler nasıl yapacak, programı nerede yakalayacak. Geziler gurup sürüşü olacağı için mesafelere göre zaman nasıl ayarlanacak?
yanlış anlaşılmasın. Benim memleketim Isparta. Oralarda sizleri en güzel biçimde ağırlarız inşallah. Nasib olursa ben Çarşamba günü öğle vaktinde Gönen de olacağım. fakat program nasıl uygulanır bilemiyorum. İnşallah bir Karışıklık olmaz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:25 ----------
Tahmin yürütüyorsun, Bu tür etkinlikler genelde Motosiklet dergilerinde yayınlanır. Dikkat edersen Mayıs 2011 sayısı
dileyen misafirlerle kovada gölüne gıdılıcek dıyo ama ısteyen oraya ısteyen dıger tarafa gıdıyor sanırsam...arada koordinasyonun saglanması ıcın cok buyuk bı caba gereklı ama o kadar ınsanı da bı arada tutup bunu yapmak kolay degıl bıyerde kopmalar olcak sonucta...acıkcası bız yemek olayında kendı malzemelerımızı getırıp o sekılde halletmeyı dusunuyoruz dıger gezılcek yerlerıde bıreysel olarak gezebılırız denızlıden gelecek arkadaşlarla...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:31 ----------
daha ıkıncı etkınlıklerı bu ve ayrıca sadece buraya yazılan tarıhı yazılımında yanlışlık yapmıs..link direk facebookdakı etkınlık davetıne gıdıyo yanı kısacası etkinliğin içeriğini duyuran bı sayfaya yoneltılmıs bu zamanla onumuzdekı senelerde daha guzel bı sekılde duyrulcagına emınım.......
[COLOR="Black"][B]Kimileri için forum ama benim için bir aile.[/B][/COLOR]
geçen yılın videoları;
http://www.izlesene.com/video/egridi...okampi/2185561
MOTORON dergisinin mayıs sayısında olucaktı sanırım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:32 ----------
Sanıyorum programın ağırlığını cumartesi günü alıyor, geçen sene çelenk koyma işleminden sonra gezi ve Isparta turu vardı bu senede öyle olabilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:37 ----------
Videolar için teşekkürler işallah bu sene daha güzel olacak.
Ankaradan katilimcilar olursa haberlesmek isterim.
denizliden gelip geçecek veya denizli gurubuyla buluşacak lar burdan bizlerde guba katılmayı düşünürüz nerde nasıl saat gibi bilgi verirseniz sevinirim
22385524
18 i akşam saaat 8 gibi yola çıkılcak belediye önünden cumartesi akşamda dönüş düşünüyoruz aşağıdaki iletişim adreslerinden veya özelden iletişim bilgilerini yollarsanız geziden 2 gün önce %100 oturmuş gezi planını rotasını sizlere iletebiliriz
msn: okaysen@hotmail.com
cep :0532 764 08 97
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)