Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
Bu sefer katılıcam inş geçen sene kaldırımda otururken arkamdaki doğalgaz kapağı için açılan çukura düşüp belimi incitmiştim tam festivalin başladığı gece. Bu sene bir yaramazlık yapmazsam geleceğik. YMSK nın eski ve yeni başkanı da arkadaşım olamsına rağmen dibimdeki festivale katılamadım ( tüh bana ). şimdi hatırladım; aslında ben de bir YMSK üyesiyim.
Sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
İnşallah bu sene düzgün bir organizasyon yapılır.Bir önceki felaket ötesiydi,gittiğime bin pişman oldum.Çevrede o kadar orman mesire yeri ıvırzıvır yer varken bir tane ağaç olmayan toz toprağın içerisindeydik.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Her sene daha da dibe batıyor organizasyon, her sene daha da kötüleşiyor (bunu da yermek için değil dikkat edilmesini umduğum bir eleştiri olarak söylüyorum) ama bu sene yine orada olacağım...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Yalova MotoFest eylül ayına ertelenmiş, biliginze...
Bu da orada olamayacağım demek oluyor, o kadar konuştuktan sonra hoş olmadı tabii...
Başkan Göksel ER, 8-11 Eylül olacağını söyledi festival tarihlerinin. Katılacak olanlara şimdiden iyi eğlenceler...
yazık kendimi temmuza hazırlamıştım.
Carpe Diem or Carpe Diem
ben orda olurumm...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hee öle dedim zaten sen ne anladınki
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:03 ----------
yuh ne ara banladın kanka...
daha fazla ayrıntı yok mu
16 BHN 22
(BatuHaN)
bugün başlamıştır.....
vay anasını festival başlamış haberimiz yok...
yazıklar olsun....
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)