1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri
Reklamlar
-
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
atarız sanada bir kese oocan , kıskanma
motorcu kardeştir candır dosttur % $½ dir.
şaka bir yana otelde her zaman kalıyoruz ama outdoor her zaman nasip olmuyor.
bu nedenle biz çadırda kalmayı tercih edeceğiz ancak Cumartesi öğlen saatlerinde oralarda olabiliriz. bizede güzel bir yerde tek çadırlık yer tutarsanız sevinirim
bencede çadır daha keyifli olacaktır.... benimde ilk planım çadır ama duruma göre bakacagız.. benim gibi birkaç çadır olursa bende orda olurum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Son gözlemlerime göre genel kanı havanın soğuk olacağı yönünde bu sebebtendirki arkadaşların tedirginliliğini anlıyorum ama merak etmeyin Sarıcakaya nın havası ılımandır arkadaşlar birde daha tam olarak kışta bitmediğinden psikolojik olarak kendimizi çadırlara adaptosyon edemedik galiba ne dersiniz....
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Son gözlemlerime göre genel kanı havanın soğuk olacağı yönünde bu sebebtendirki arkadaşların tedirginliliğini anlıyorum ama merak etmeyin Sarıcakaya nın havası ılımandır arkadaşlar birde daha tam olarak kışta bitmediğinden psikolojik olarak kendimizi çadırlara adaptosyon edemedik galiba ne dersiniz....
çadır, çadır işin heyecan katan kısmının tuzu biberi, elektriksiz, susuz hatta birde yağmur, rüzgar, vıcık vıcık çamur. İnsanın parmak uçlarına kan fışkırır.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
çadır, çadır işin heyecan katan kısmının tuzu biberi, elektriksiz, susuz hatta birde yağmur, rüzgar, vıcık vıcık çamur. İnsanın parmak uçlarına kan fışkırır.
gayet ikna edici
sarıcakaya otel mafyası furacak seni topuklarından
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Ha şöyle arkadaşlar ya..
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Ha şöyle arkadaşlar ya..
Cihat Bey ,
çadır yeri için şöyle dere manzaralı , az taşlı , bol ot ve güneşli , az da kuru 4 metre kare kadar yer rezerve edebiliyor muyuz ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
Cihat Bey ,
çadır yeri için şöyle dere manzaralı , az taşlı , bol ot ve güneşli , az da kuru 4 metre kare kadar yer rezerve edebiliyor muyuz ?
Her taraf aynen dere manzaralı
-
birde arkadaşlar yöredeki otel-motel-pansiyonlar da para kazansın bence.
Yöreye ne kadar iyi etki ederse bu tür festivaller bir sonraki sene esnafta daha sıcak
bakar. yardımcı olur kanımca.
yoksa çadırı her daim kamp atarken yanımıza alıyoruz.
H. Oğuz DOĞRU
Honda Varadero
-
Varaderist adlı üyeden alıntı
birde arkadaşlar yöredeki otel-motel-pansiyonlar da para kazansın bence.
Yöreye ne kadar iyi etki ederse bu tür festivaller bir sonraki sene esnafta daha sıcak
bakar. yardımcı olur kanımca.
yoksa çadırı her daim kamp atarken yanımıza alıyoruz.
Doğru söze ne denir.!!
-
Otelden caydım ben..Kesinlikle çadırda kalacağım herhal..
-
Cumartesi İstanbul Trafiğine Denk Gelmemek İçin Saat 06;30 Da Haraket Edicem Derince Göçmen Börekçide Sabah Kahvaltısını Yapar Yola Devam Ederim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Bi karar ver artık,zaman kısalıyor,
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
Bi karar ver artık,zaman kısalıyor,
Çadır tamamdır o kesin
-
bakalım kısmet belki bizde geliriz,nöbet durumuna bağlı gezi
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
bakalım kısmet belki bizde geliriz,nöbet durumuna bağlı gezi
Nöbet işini de ayarla artık,
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
aynen engin abi çadır en güzeli...
-
şirketten izin alabilirsem 1 nisan günü sabah erkenden yola çıkmak istiyorum bende
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
overcloud adlı üyeden alıntı
şirketten izin alabilirsem 1 nisan günü sabah erkenden yola çıkmak istiyorum bende
bulut gel gel sende gel... yolda alırım anahtarını... kelebek gibi uçarım ybr 125 ile...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)