1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri
Reklamlar
-
scuderia06 adlı üyeden alıntı
valla gündüzleri sıcak olsada geceleri soguk olur kalın giysi degilde güzel bir uyku tulumu yetecektir
umarım hava güneşli olurda güzel bir hafta sonu gecirebiliriz tanısabiliriz..
Erman gidicen de niye bize söylemiyosun Ben İlter Barış falan da düşünüyoruz gelmeyi. oturup konuşalım şu festival işini
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç
orta sehpalı supersport gördün mü.....
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben hazırlıkları tamamladım sayılır. Bununla ilgili kendime bir çeklist kart hazırladım, arkalı önlü isterseniz PVC kaplatabilirsiniz. malzemeyi düzgün yerleştirince çok rahat sığıyor. (35 lt. bagaj, çadır, uyku tulumu hariç) Bu listeyi sizinle paylaşmak istiyorum.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
adanalı adlı üyeden alıntı
arkadaşlar,bir adanalı olarak akdeniz iklimi konusunu takdir edersiniz ki en iyi biz biliriz.bu arada,bu yaz temmuz 18 de,çanakkale gezimiz dönüşü,1 gece eskişehir de konakladık.otelde split klima yoktu ve biz sadece camları açarak gayet rahat bir uyku çekmiştik.eskişehirli arkadaşlara sormak istiyorum,nisan başında,geceleri arkadaşın bahsettiği gibi kutup iklimi şeklinde oluyorsa,uyku tulumu+kalın giysiler getirmelimiyiz?
Arkadaşlar geçen yıl kampın yapıldığı yer ile bu sene yapılacak yerler yakın olmasına rağmen farklı yerler. geçen yılki yerin rakımı yüksekti ancak bu yıl kamp yapılacak yer'e kışın kar yağsa bile yere düşmeden eriyor. Eskişehirle alakası yok. Örneğin 1.5 sene önce eylül ayının sonunda orada kamp yaptığımızda eskişehir de gece t-shirtle dışarı çıkamazken orada sabaha kadar şort ile oturduk. Ama siz yinede tedbiri elden bırakmayın derim)
-
pamuk yetişiyo mu arkadaş?
pamuk yetişmeyen iklimde kamp yapmıyorum prensip olarak
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
pamuk yetişiyo mu arkadaş?
pamuk yetişmeyen iklimde kamp yapmıyorum prensip olarak
http://www.saricakaya.gov.tr/default...x?content=1005
pamuk varmış ama azalmış, olur mu?
-
chopperrider adlı üyeden alıntı
Erman gidicen de niye bize söylemiyosun
Ben İlter Barış falan da düşünüyoruz gelmeyi. oturup konuşalım şu festival işini
konusalım kardes beraber gidersek guzel olur cumartesi sabah yola cıkalım
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
hmdonmez adlı üyeden alıntı
müsaadenizle "yuh artık" diyorum
kamp için münasiptir.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
Sarıcakaya'lı arkadaşlar faaliyet programı belli mi? Ne gibi etkinlikler olacak bilgi verebilir misiniz? Bir de Afyon Sarıcakaya arası gezip görebileceğimiz tarihi, turistik veya kaplıcalar mevcut mu? Tavsiye edebileceğiniz mola yerleri var mı? Denizli Afyon arasında sıkıntı yok.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Sarıcakaya'lı arkadaşlar faaliyet programı belli mi? Ne gibi etkinlikler olacak bilgi verebilir misiniz? Bir de Afyon Sarıcakaya arası gezip görebileceğimiz tarihi, turistik veya kaplıcalar mevcut mu? Tavsiye edebileceğiniz mola yerleri var mı? Denizli Afyon arasında sıkıntı yok.
Sarıcakaya daki festivalde akşamları genelde canlı müzik, fasil ve yarışma gibi etkinlikler düşünülüyor ayrıca Sarıcakaya da hamamlara gidebilirsiniz, gurup halinde Eskişehir gezisi planlanabilir tabi yöneticiler sizleri rahat ve gezinizi keyifli kılmak için harıl harıl çalışıyorlar hiç şüpheniz olmasın.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Sarıcakaya daki festivalde akşamları genelde canlı müzik, fasil ve yarışma gibi etkinlikler düşünülüyor ayrıca Sarıcakaya da hamamlara gidebilirsiniz, gurup halinde Eskişehir gezisi planlanabilir tabi yöneticiler sizleri rahat ve gezinizi keyifli kılmak için harıl harıl çalışıyorlar hiç şüpheniz olmasın.
Eskişehir papağan çiğ börekçisinde , börek ayran yapmadan dönmek olmaz... listeye ekleyebilir misiniz ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
Eskişehir papağan çiğ börekçisinde , börek ayran yapmadan dönmek olmaz... listeye ekleyebilir misiniz ?
Papağan çibörek şehrin içinde kalıyor motosiklet sayısı fazla olunca sıkıntı olabilir meşhur çibörek evi var orası düşünülüyor.
-
iple çekiyorum bu günü...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere kardeşim.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Görüşmek üzere kardeşim.
allah nasip kısmet ederve bir aksilik çıkmazsa orda olacağız....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
Afyon-Eskişehir arası
Gazlıgöl kaplıcaları,
Seyitgazi türbesi
tavsiye edebileceğim yerler..
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
erken çekmeye başlamışsın Ramço,biraz gevşet koparma:D
ayarlayabilirsek belki bir iki gün erkenden gitmeyi de düşünebiliriz,baksana kaplıcalardan falan bahsediyorlar,yada dönüşte düşünebiliriz.:)
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
ayarlayabilirsek belki bir iki gün erkenden gitmeyi de düşünebiliriz,baksana kaplıcalardan falan bahsediyorlar,yada dönüşte düşünebiliriz.
evet bizde bölgenin kaplıcalar tarafında kalmayı düşünüyoruz.rezervasyon yapmaya çalışacağız..Yer bulmada sıkıntı olursa çadırda kalmayı alternatife ekledik..
Cuma günü yani 1 nisanda saat 10 gibi çıkmayı düşünüyoruz 2 motor olarak herhangibir sorunumuz çıkmazsa.!..
cumadan yola çıkmayı düşünen varsa güzergah olarak ilk sayfada yazdığım şener şen in reklam filmindeki mümkünlü kasabası (yani taraklı ) güzergahı tercihimizdir..
-
Adana İl Temsilcisi
sevgili Cihat Taygut kardeş,kamp alanında,çadırlarımızda elektrik kullanma şansımız olacakmı?elektrik kullanma durumumuz varsa seyyar kablo,ampul getireceğim,eğer yoksa,ışıldakla idare edeceğim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
kaldera adlı üyeden alıntı
evet bizde bölgenin kaplıcalar tarafında kalmayı düşünüyoruz.rezervasyon yapmaya çalışacağız..Yer bulmada sıkıntı olursa çadırda kalmayı alternatife ekledik..
Cuma günü yani 1 nisanda saat 10 gibi çıkmayı düşünüyoruz 2 motor olarak herhangibir sorunumuz çıkmazsa.!..
cumadan yola çıkmayı düşünen varsa güzergah olarak ilk sayfada yazdığım şener şen in reklam filmindeki mümkünlü kasabası
(yani taraklı ) güzergahı tercihimizdir..
CC sıkıntısı çekmezsek memnuniyetle katılırım dostum,
-
kaldera adlı üyeden alıntı
cumadan yola çıkmayı düşünen varsa güzergah olarak ilk sayfada yazdığım şener şen in reklam filmindeki mümkünlü kasabası
(yani taraklı ) güzergahı tercihimizdir..
Sayın Kaldera otel rezervasyonu için Metin ENLİOĞLU- 0 555 8018777 nolu telefonla irtibat kurulup yaptırabilirsiniz, ayrıca cuma akşamıda fasıla yetişiyorsunuz ne güzel sağlıcakla.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:58 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:32 ----------
adanalı adlı üyeden alıntı
sevgili Cihat Taygut kardeş,kamp alanında,çadırlarımızda elektrik kullanma şansımız olacakmı?elektrik kullanma durumumuz varsa seyyar kablo,ampul getireceğim,eğer yoksa,ışıldakla idare edeceğim.
Sayın adanalı edindiğim bilgilere göre çadırlarımızda fert olarak elektrik kullanma durumu yok,kendi bünyenizde getirmiş olduğunuz imkanlarlardan faydalanacaksınız ama bu kamp alanında elektrik yok anlamına gelmesin, görüşmek üzere.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)