1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri
Reklamlar
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Cumartesi karga boku zamanı çıkarsak tamamdır bu iş
Güzergahı bana bırakın siz, bilhassa yemekleri lezzetli mola yerleri ayarlayacağım
hangi güzergahtan gitmeyi düşünüyorsunuz ?Şu yemeklerden bizde tadalımsakıncası yoksa..!
Reklamlar
-
@tako ciğerim, ankarayı kar götürüyo, gel bak otibisle eskişehir merkezine gidelim, bi cafede sıcak çükülata yudumlayalım.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
@tako ciğerim, ankarayı kar götürüyo, gel bak otibisle eskişehir merkezine gidelim, bi cafede sıcak çükülata yudumlayalım.
Hızlı tren ile gidelim bende gelirim
-
oocan adlı üyeden alıntı
kitabı bilmem de artçılı çadırlı filan gelince geriye hoş muhabbetinizi getirebilirim
istanbul latife makinasından haberin yoksa darıldım bak biz oraya geri geri 200 le geliriz
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
-
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
gelenin gidenin belli değilki çopkın
savul ulen sarıcakaya. sen mi büyüksün ben mi!
yemekli vagonu varsa uyar. ama hızlı ye diye zorlamasınlar
olmamı valla ben bile gelirim
ANGARAJ
-
Zaman yaklaşsın ben göreceğim sizi
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Gidecek baskaları da cıkar mı acaba abi bende gitmeyi düşünüyorum o zaman beraber gideriz?
forumda çok aktif olmasamda görünce sevindim etkinliği.Ankara ekibi,o tarihlerde sınavım olmazsa ben de varım;)
..!Live to Ride,Ride to Live!..
-www.cihanersoy.com-
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
Zaman yaklaşsın ben göreceğim sizi
Doğru söze ne denir.
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
olmamı valla ben bile gelirim
hakkat çadırı bi soralım genc. yeni parti mallar gelecekti
-
İşalla bi aksilik olmazsa Bozüyükten arkadaşlarımızla festivale katılacaz
-
ZAFER_S adlı üyeden alıntı
İşalla bi aksilik olmazsa Bozüyükten arkadaşlarımızla festivale katılacaz
-
Sadece 20 gün kaldı arkadaşlar şimdiden programlarınızı netleştirmelisiniz ki sonradan aksilik yaşamayasınız.
-
Arabayla gelmeyi düşünüyoruz ama motosiklet malzemlerimizide getirsek mi? Bu noktada kararsızım. Orada ki etkinliklerde motosikler kullanmak gibi bir şansımız olur mu acaba?
-
sherrnova adlı üyeden alıntı
Arabayla gelmeyi düşünüyoruz ama motosiklet malzemlerimizide getirsek mi? Bu noktada kararsızım. Orada ki etkinliklerde motosikler kullanmak gibi bir şansımız olur mu acaba?
Motosiklet kullanma şsnsınızın olacağını sanmıyorum çünkü herkes kendi motosikleti ile gelecek sponsor bi firma yok anca motosiklet camiasındaki dostlarla tanışıp kaynaşacağınız bi ortamın ve eğlencenin olacağını düşünüyorum, saygılar.
-
sherrnova adlı üyeden alıntı
O güzel virajları ve doğayı gördüğünüzde motosiklet ile gelmediğinize pişman olursunuz bence araba alternatifini çok mecbur değilseniz rafa kaldırın.
-
Organizasyon güzel,Yer güzel,İnsanlar güzel..Herşey güzel..
Ancak neden Açıköğretim sınav haftası yapılır bu etkinlik ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)