1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri
Reklamlar
-
Eskişehir herzaman birinci sınıf organizasyonlara imza atmıştır . Bu etkinliği kaçırmamak lazım.
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
Reklamlar
-
istanbuldan 2 motor çıkmayı duşunuyoruz.bir aksılık olmazsa biz de varız
'4' TEKER BEDENİMİ, '2' TEKER RUHUMU TAŞIR !
-
eskişehirde olduğunu duyunca sevdindim ama bişi sorucam peki günü birlik sabah 10 11 arası gelip akşam üstü 5 6 gibi dönebilirmiyiz eskişehirde ikamet ettiğim için.
-
ben orda olacağım kesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
apex adlı üyeden alıntı
Sakarya Motosiklet Spor Kulübünün sitesine etkinliğinizi ekledim.
Sakarya'dan ben (kemal) katılmayı düşünüyorum.Bakalım başka kimlerde gelecek benimle Sakarya'dan.
Saygılarımla.
Teşekkürler Kemal bey.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:26 ----------
gedelekli adlı üyeden alıntı
eskişehirde olduğunu duyunca sevdindim ama bişi sorucam peki günü birlik sabah 10 11 arası gelip akşam üstü 5 6 gibi dönebilirmiyiz eskişehirde ikamet ettiğim için.
Ozaman doluluk oranı en fazla gün olan cumartesiyi tercih ederseniz daha fazla eğlenmiş olursunuz.
-
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
Gidecek baskaları da cıkar mı acaba abi bende gitmeyi düşünüyorum o zaman beraber gideriz?
pek giden olmaz buralardan herhal.
gidersek berabar gideriz gaco. tek gece konaklamalı tam pansiyon.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
demirim yumruğum gel de tek gecelik bir muhabette yelken açalım , bakarsın rüzgar arkadan eser ...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
-
takendy adlı üyeden alıntı
İstanbul'dan 1 Nisan Cuma akşamı 21:00 gibi tek motor iki kişi yola çıkma niyetimiz var ,
2 Nisan Cumartesi sabah erkenden gitmek için talep olursa ayak uydurulur
bilgilerinize
iksiks li bir arkadaşla yol yapmak keyifli olur herhalde Gerçi ekersiniz siz yolda beni
Şaka bir yana 110-120 ortalama yeterliyse birlikte gidelim ama akşam gitmeyelim yav, daha erken çıkalım, akşam yemeğine orada olalım..Gece sürüşünü sevmiyorum ben hele ki bilmediğim şehirlerarası yolda..
-
Osbourne adlı üyeden alıntı
iksiks li bir arkadaşla yol yapmak keyifli olur herhalde
Gerçi ekersiniz siz yolda beni
Şaka bir yana 110-120 ortalama yeterliyse birlikte gidelim ama akşam gitmeyelim yav, daha erken çıkalım, akşam yemeğine orada olalım..Gece sürüşünü sevmiyorum ben hele ki bilmediğim şehirlerarası yolda..
engin abi 110 sizi bozmazsa benim ybr ile bende gelirim....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
engin abi 110 sizi bozmazsa benim ybr ile bende gelirim....
Sorun olmaz tabi ki de ybr ile 110 nasıl gelecen Ramazan? Rampada bayırda bayılır motor. Zaman geçsin gene konuşuruz.
-
Sorun olmaz tabi ki de ybr ile 110 nasıl gelecen Ramazan? Rampada bayırda bayılır motor. Zaman geçsin gene konuşuruz.
rampaları düşünmezsek 110 gidiyor.... ben kesin gideceğim olmadı orda görüşürüz abi...
-
tamamdır o zaman abi gitmeden bi bahçeli görüşmesi daha yaparız olmadı gelecek gelmeyecek varlarsa onlarda gelsin madem oturur bi plan proce cizeriz
ANGARAJ
-
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
rampaları düşünmezsek 110 gidiyor.... ben kesin gideceğim olmadı orda görüşürüz abi...
Ayarlarsak birlikte gideriz canım, 80 ile gitsen ne olacak? Kesinleştireyim bende araşırız.
-
Ayarlarsak birlikte gideriz canım, 80 ile gitsen ne olacak? Kesinleştireyim bende araşırız.
tamamdır engin abi.. kısmet se gideriz... bende çadır falanda var....
-
iksiks li bir arkadaşla yol yapmak keyifli olur herhalde
Gerçi ekersiniz siz yolda beni
Engin abi , Cuma iş var ikimizde izin alamayız gibi tabi izin konusu için daha erken ancak cumartesi sabah güneşiyle de vurabiliriz kendimizi yola ,
güzergah konusunda destek verirseniz sevinirim 3 farklı güzergah var acaba hangisi daha verimlidir ki
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
-
demirim yumruğum gel de tek gecelik bir muhabette yelken açalım , bakarsın rüzgar arkadan eser ...
evde su borusu patlamazsa gelirim yiğidim
GaCCaLL adlı üyeden alıntı
tamamdır o zaman abi gitmeden bi bahçeli görüşmesi daha yaparız olmadı gelecek gelmeyecek varlarsa onlarda gelsin madem oturur bi plan proce cizeriz
tamam bi bahçeli zirvesi yapalım o vakit. gelirse senin toprak gelir. oda sahibindendeki tühkanı bırakıp biyere çıkamıyo pek ama
hava soğuk olursa evde göbeğime sıcak su torbası koyup mıssır pörtleği yerim.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
evde su borusu patlamazsa gelirim yiğidim
.
angaralı köbi şu küçük işletmenin fakısını ver de bişey gönderem sana o vakit inanırsın belkim
hava soğuk olursa evde göbeğime sıcak su torbası koyup mıssır pörtleği yerim.
gelmezsen buz torbasını gözüne koyarsın başkaca bişi demiyom
-
Engin abi , Cuma iş var ikimizde izin alamayız gibi tabi izin konusu için daha erken ancak cumartesi sabah güneşiyle de vurabiliriz kendimizi yola ,
güzergah konusunda destek verirseniz sevinirim 3 farklı güzergah var acaba hangisi daha verimlidir ki
Cumartesi karga boku zamanı çıkarsak tamamdır bu iş
Güzergahı bana bırakın siz, bilhassa yemekleri lezzetli mola yerleri ayarlayacağım
-
Cumartesi karga boku zamanı çıkarsak tamamdır bu iş
Güzergahı bana bırakın siz, bilhassa yemekleri lezzetli mola yerleri ayarlayacağım
anlaştık , yemek konusunda sana güveneceğimi biliyordum
-
GÜNTEKİN adlı üyeden alıntı
üyelerimizden birisinin bir sözü vardı, ''uzun yol için motorun ne olduğu değil, yüreğinin nasıl olduğu önemli'' çok hoşuma gitmişti.
biz ona şöle de diyoruz;
biz motorun kaç cc olduğuna değil,adamın kaç cc olduğuna bakarız.
bu festivale geçen yıl eğirdir de katılmıştık,çok da güzeldi.
havalar ve ben müsait olursak gelceğiz inşallah.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)