1-2-3Nisan 2011 Eskişehir-sarıcakaya kampı etkinlikleri
Reklamlar
-
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Reklamlar
-
kaldera adlı üyeden alıntı
istanbuldan gidilecek en düşük km güzergahı olarak toplam 260 km ile aşağıdaki gibidir.
farklı alternatif yollarda değerlendirilebilir ama en kısa yol budur.
Adapazarından Bilecik yönüne devam edilip Geyveye gelmeden Alifuatpaşadan Taraklı istikametine dönülür.Taraklıya kadar gelinir.
Taraklıdan sonra Bolu- Bilecik yolu devam edilerek sırası ile
Duman -Akçapınar-Gökçeözü-Kükürt-Yukarıboğaz-Aşağıboğaz-Danişment-Nasuhlar-Aşağıçaylı-Yukarıçaylı gibi kasaba ve köylerden geçilerek Sarıcakayaya ulaşılır.
Uploaded with
ImageShack.us
istanbuldan grup olarak gidebiliriz.
Harita için teşekkürler, hepinizi bekliyoruz,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:17 ----------
Bence İstanbul-Eskişehir yolundan gelinip Eskişehir merkeze girildikten sonra Sarıcakaya ya gidilirse daha mantıklı olur gibi geliyor, İstanbul-Eskişehir arasındaki o muhteşem asfaltta sürüşten sonra Sarıcakaya ya ulaşın.
-
Eskişehir'li olarak orda bulunmayı ve sizlerle olmayı çok isterim.Zaten istanbuldan çıkacak grup var,geriye sadece yeni almayı planladığım motorum kalıyor:;)
-
AYBERK adlı üyeden alıntı
Eskişehir'li olarak orda bulunmayı ve sizlerle olmayı çok isterim.Zaten istanbuldan çıkacak grup var,geriye sadece yeni almayı planladığım motorum kalıyor:;)
Aynen öyle arkadaşım.
-
Cihat Taygut adlı üyeden alıntı
Harita için teşekkürler, hepinizi bekliyoruz,Bence İstanbul-Eskişehir yolundan gelinip Eskişehir merkeze girildikten sonra Sarıcakaya ya gidilirse daha mantıklı olur gibi geliyor, İstanbul-Eskişehir arasındaki o muhteşem asfaltta sürüşten sonra Sarıcakaya ya ulaşın.
eskişehir sarıcakaya arası yol çok bozuktu bir zamanlar..ama son durumunu bilmiyorum..Bilgilendirirseniz memnun oluruz.Bazen seyahat dönüşlerimde eskişehirde kalmak yerine oradaki kaplıcaları tercih ederdim..
dediğiniz gibi güzergah olarak istanbul -bursa-inegöl-eskişehir yolu daha keyiflli bir yol..fakat bu yoldada çok sık radar kontrolü mevcut..özellikle bozüyük -eskişehir arası ...
ben yukarıda kısa mesafe olarak düşünülebilir diye yazmıştım.Buranın özelliği ise yolun kısa olması ,ayrıca yol üzerinde bulunan köylerde, kasabalarda kısa sürelide olsa kahvelerde oturup çay molalarının daha güzel olabileceği..
istanbuldan gelmeyi düşünen varmı acaba ?
-
eskişehir sarıcakaya arası yol çok bozuktu bir zamanlar..ama son durumunu bilmiyorum..Bilgilendirirseniz memnun oluruz.Bazen seyahat dönüşlerimde eskişehirde kalmak yerine oradaki kaplıcaları tercih ederdim..
dediğiniz gibi güzergah olarak istanbul -bursa-inegöl-eskişehir yolu daha keyiflli bir yol..fakat bu yoldada çok sık radar kontrolü mevcut..özellikle bozüyük -eskişehir arası ...
ben yukarıda kısa mesafe olarak düşünülebilir diye yazmıştım.
Eskişehir- Sarıcakaya arası, özellikle Mihalgazi-Sarıcakaya arası gayet güzel ve bol virajlı, görüşmek üzere.
-
Sevgili arkadaşlar,sarıcakaya kampına gelmek isteyenler için farklı ,alternatif yollar elbette vardır.Bu tamamen sizin insiyatifinize kalmış bir seçim..
İstanbul'dan gelecek arkadaşlar için ADAPAZARI-BİLECİK-SÖĞÜT-ÇALTI-SARICAKAYA,yada ADAPAZARI-BİLECİK-BOZÜYÜK-ESKİŞEHİR-SARICAKAYA
Ankara'dan gelecekler için en güzel alternatif motosiklet yolu,BEYPAZARI-NALLIHAN-SARICAKAYA..
Akdenizden gelecek arkadaşlar..AFYON-KIRKA-SEYİTGAZİ-ESKİŞEHİR-SARICAKAYA..
Katılmayı düşünen arkadaşlarımıza şimdiden kazasız belasız hayırlı yolculuklar dileriz..
[COLOR="Red"]GTR 1400 [/COLOR](AMİRAL GEMİSİ)
-
KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı
giderim belki.
Gidecek baskaları da cıkar mı acaba abi bende gitmeyi düşünüyorum o zaman beraber gideriz?
ANGARAJ
-
Adana İl Temsilcisi
biz de kısmet olursa,ADANA ve MERSİN ekibi olarak katılmayı düşünüyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
ben yukarıda kısa mesafe olarak düşünülebilir diye yazmıştım.Buranın özelliği ise yolun kısa olması ,ayrıca yol üzerinde bulunan köylerde, kasabalarda kısa sürelide olsa kahvelerde oturup çay molalarının daha güzel olabileceği..
Hava durumu izin verirse ve önemli bir aksilik olmazsa gidicem inşallah,köy yolları benimde tercihim olur,
-
:)
Bende gelmek isterdim ama yaş küçük
150lik motorlada pek gidilmez gibi
-
casper5314 adlı üyeden alıntı
motorun bakımlı olursa gidilir sorun olmaz,ama yaşın için bişi diyemem,
-
güzel bir bölge yollar denildigi gibi duzgun ve bol vırajlı
gelenlerın aklında bulunsun aksamları cok soguk oluyor ona göre gelmekte fayda var
Hava çok bozuk olmaz ise bu senede orda olcam
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
-
istanbuldan toplu halde gitmeyi düşünen varmı acep ?
Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
-
caferasik adlı üyeden alıntı
istanbuldan toplu halde gitmeyi düşünen varmı acep ?
tarih yakınlaştığında belli olur,gidiş gününe göre küçük gruplar oluşur diye düşünüyorum.
-
esirci01 adlı üyeden alıntı
tarih yakınlaştığında belli olur,gidiş gününe göre küçük gruplar oluşur diye düşünüyorum.
Uzun yol tecrübem o kadar yok, grup halinde gitsek çok iyi olur tek başıma korkarım o yollarda
Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
-
Burada yazılarını görüp, beğendiğimiz insanlarla tanışacak olmamız güzel. Herhangi bir aksilik olmazsa ben de oradayım.
Etkinlik daveti linki:
http://www.facebook.com/event.php?eid=148924471832234
-
-
Sakarya Motosiklet Spor Kulübünün sitesine etkinliğinizi ekledim.
Sakarya'dan ben (kemal) katılmayı düşünüyorum.Bakalım başka kimlerde gelecek benimle Sakarya'dan.
Saygılarımla.
[B][COLOR="#B22222"]Sakarya Motosiklet Spor Kulübü
-------------------------------------------
Suzuki DL-650 V-Storm [/COLOR][/B]
-
casper5314 adlı üyeden alıntı
üyelerimizden birisinin bir sözü vardı, ''uzun yol için motorun ne olduğu değil, yüreğinin nasıl olduğu önemli'' çok hoşuma gitmişti.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)