Cumartesi sabahtan çıkacağım yola..Tek sürmeyi seçtim. Tek başıma süresim var.. Beni orada karşılayın Ramço
Rotam: http://maps.google.com/maps?f=d&sour...503662&t=h&z=8
Sabah erkenden yoldayım..
Cumartesi sabahtan çıkacağım yola..Tek sürmeyi seçtim. Tek başıma süresim var.. Beni orada karşılayın Ramço
Rotam: http://maps.google.com/maps?f=d&sour...503662&t=h&z=8
Sabah erkenden yoldayım..
dün bende güzel yağmur yedim İlhan abi.ne zaman yolculuk bakalım anlaşırsak cuma öğleden sonra yola çıkmayı pazar öğleden sonra dönmeyi düşünüyoruz.pazar akşamı nöbet var
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Bu istanbul havası
Salı, 29 Mart
Sabahleyin az bulutlu hafif yağmurlu ve açık hava devam edecek günün geri kalan kısmında.
Ayrıntı... Yüksek: 21 oC
Düşük: 12 oC GB :
17 km/h
Çar, 30 Mar
Açık hava dönemi ve muhtemelen gökgürültülü yağmur.
Ayrıntı... Yüksek: 20 oC
Düşük: 13 oC KKD :
16 km/h
Per, 31 Mar
Gökyüzü bulutlu.
Ayrıntı... Yüksek: 14 oC
Düşük: 10 oC K :
18 km/h
Cum, 1 Nis
Gökyüzü bulutlu. Rüzgarlı, özellikle gün boyunca.
Ayrıntı... Yüksek: 16 oC
Düşük: 10 oC KD :
30 km/h
Cmt, 2 Nis
Gökyüzü parçalı bulutlu gün boyunca. Akşamleyin hava açık. Rüzgarlı, özellikle gün boyunca.
Ayrıntı... Yüksek: 15 oC
Düşük: 9 oC KD :
33 km/h
Paz, 3 Nis
Hava açık. Rüzgarlı, özellikle gün boyunca.
Ayrıntı... Yüksek: 17 oC
Düşük: 8 oC KD :
29 km/h
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:44 ----------
Eskişehir, Türkiye için 7 günlük hava tahmini Enlem:39.77 boylam: 30.52 Ortalama yükseklik.: 799m. (harita)Siteniz için Hava DurumuTarih Hava Tarif Sıcaklık °C Azami Rüzgar Nemlilik Yağış Basınç
Bugece
Oldukça açık
Ayrıntı... Düşük: 4 oC GGD :
8 km/h
Sal, 29 Mar
Gökyüzü parçalı bulutlu.
Ayrıntı... Yüksek: 18 oC
Düşük: 4 oC GB :
13 km/h
Çar, 30 Mar
Gökyüzü bulutlusabahleyin erken, parçalı bulutlu ve yağmur ihtimali gün boyunca. Gökyüzü bulutlu gece boyunca.
Ayrıntı... Yüksek: 19 oC
Düşük: 6 oC BSB :
16 km/h
Per, 31 Mar
Gökyüzü parçalı bulutlu sabahleyin, hafif yağmur günün geri kalan kısmında.
Ayrıntı... Yüksek: 17 oC
Düşük: 5 oC K :
13 km/h
Cum, 1 Nis
Hafif yağmur.
Düşük: 7 oC KKD :
11 km/h
Cmt, 2 Nis
Gökyüzü bulutlu sabahleyin, bulutlu ve yer yer hafif yağmurlu günün geri kalan kısmında.
Ayrıntı... Yüksek: 14 oC
Düşük: 6 oC KKB :
16 km/h
Paz, 3 Nis
Gökyüzü bulutlusabahleyin erken, hava açık günün geri kalan kısmında.
Düşük: 4 oC KKB :
15 km/
Bu da eskişehir için hava durumu..
korkmayın havadan sudan,bütün güzellikler yolda olacak enazından baharı koklayacaksınız,bu garanti
Valla temennimiz havanın güzel olması ki,yapacaklarımızın zevki yüksek olsun,
valla hava yağmurlu anlaşılan hafta sonu orda.yinede perşembe günü tekrardan bakmalı.eğer yağmur varsa eskişehirde ben cayarım gitmekten,benim motorla yağmurda çamurda hiç çekilmiyor.aslında yaz girmeden neden bu kadar erken festival yapılıyor onuda anlamış değilim,yaza merhaba üşümeye,ıslanmaya merhaba der gibi.gece soğukta çadır içinde tulumda olsa çok soğuk oluyor,hasta olmadan dönmek bir şans nerdeyse.
oy oy hava durumu fena diyor gece -1,-3 derece
http://www.havadurumu.com.tr/turkiye...r_hava_durumu/
valla Engin nereye baksam yağmur var diyor.hani yağmurdan çekinmiyorum evelallah ama festival alanı yağmurlu benim motor için hiç çekilmez.zaten bu yağmurlu havalarda sinizüt'ten çekiyorum hep gezi zor olur yağmurda benim açımdan.
ama senin hava güzel olucak demen ayrı ,garanti verirsen bas gaza
Gelmeyi düşünen arkadaşlar tedirgin olmayın zaten yaz yağmuru yağar geçer Bölge Akdeniz iklimine hakim olduğundan rahatsız edecek şekilde yağmur olacağını sanmıyorum
Çıkış noktamız için tıklayınız BULUŞMAYERİMİZ
cuma günü gelecek olanlar için;
saat 10:00 da buluşup 10:30 da çıkıyoruz.
1)speedy2
2)kaldera
3)tektekerramço
4)esirci01
abii ne demek tabi karşılarız.... sen sorun etme onu...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:58 ----------
ıslanmak güzeldir...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:02 ----------
bu gün içinde yağış diyordu ama yağmadı....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)