Beni dinle eğer ölürsem senide yanımda götürürüm aklında olsun. Bütün grenajların paramparça olur, bir daha seni toplayıp çalıştırmaya kimsenin cesareti olmaz. O yüzden sakın bana ihanet etme. Şimdi hazırlan yola çıkıyoruz... ::sapkaa::
ya günler geçmiyor sanki....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
selamlar;
mümkünlüde (TARAKLI) zabıta komiseri olan kıymetli hasan kardeşimle (bu forumda arvasi3 nickli) dün görüştüm. cuma günü için taraklıdan kendiside motoruyla bize katılacağını söyledi..
ttnetin mümkünlü reklamlarında biz onu kamber dayı olarak izlemiştik..tanıyanınız olmuşmuydu acaba..
''''
oocan abi çamurlanmaya geleceğim parkurumu unutma...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
c.tesi sabahı yola cıkacagız bizde kısmet olursa istanbuldaan yada tekirdagdan cıkacagım daha kesin degil bizim grup nerde toparlanmayı uygun görürse bakalım
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
bende, katılmayı düşünüyorum.
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
bakalım bizlerde izin işini ayarlarsak cuma akşamı gitmeyi düşünüyoruz.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)