Açıkçası anlamakta zorluk çekiyorum net öğrenebilirsem sevinirim.
Katılım ücretsiz ve 2öğün yemek ücretsiz. Bunun nedenini açıklayabilirmisiniz?
Biryere para ödememiz gerekecek ve bu şekilde ücretsiz olacak düşüncesindeyim. Bu tutar nekadar acabA?
Açıkçası anlamakta zorluk çekiyorum net öğrenebilirsem sevinirim.
Katılım ücretsiz ve 2öğün yemek ücretsiz. Bunun nedenini açıklayabilirmisiniz?
Biryere para ödememiz gerekecek ve bu şekilde ücretsiz olacak düşüncesindeyim. Bu tutar nekadar acabA?
Soda Ayran Cool
Woww.. Bak bu güzel haber işte.
Evet bir benzin kaldı, onuda ayarlarsam (ki finalden 1 hafta öncesine denk gelmesi kötü) muhtemelen gelirim.
Müzikmiş, eğlenceymiş hadi onlar bir kenara, ben çadırımla kampçılık yapmak istediğim için gelmek istiyorum.
Artık paranoyak oldum, birsürü reklam var tv de, şöyle yapınca bunu kazanırsın diyor aslında işin içi başka çıkıyor. Bu yüzden herşeyi araştırma gereği hissediyorum.
Soda Ayran Cool
vakit yaklaşıyo arkadaşlar hazırlıklarınızı yapmaya baslayın bakım yapmayı unutmayın yalnız edremit tarafından gelicek arkadaşlar dag yolu aşırı virajlı olup dikkat etmenizi öneririm cunku o yolda ölen cok oldu malesef :(
Zafer hiç düşmemek değil, her düştüğünde yeniden ayağa kalkabilmektir !
haydi hayırlısı emeğine sağlık pycu kardeşim bende ınnovamı sattım cbf 150 aldım motorumla ilk defa kampa katılacağım duş olmayışı önemli değil derede yıkanırız nasılsa.
Teşekkür ederim.Tüm uğraşlarım benim gibi motosiklet sevdalısı siz değerli dostlarıma.
Burada dereler tam yıkanmak için merak edenler facebook akçakoyun motosiklet festivali' nden bakabilirler.
yeni motorunuz hayırlı olsun.Umarım uzun uzun kilometreleri kazasız belasız yaparsınız.
sevgiler saygılar.
arkadaşlar facebokta da grubumuz oluşturuldu.
buradan fotoğraflara ulaşabilirsiniz
akışı da takip edebilirsiniz.
FACEBOOK: akçakoyun motosiklet festivali
valla biz arkadasın sanzımanı toplarsak tahmini 3 mtoor gelicez 9 da altınoluktan cıkıs yapıcaz dinlendirme falan 10.30 da oradayız.. bası cekme gb bi durum olsa cok cok iyi olur. yada şöle bişi yapalım edremitte bi yer belirleyelim 9.30 da herkez orda bulunsun olmazmı?
KASKLARINIZI UNUTMAYIN!!!!!!!!
en güzeli edremitte yukarıdaki garajda birleşmek fakat ben sadece pazar gunu gidicem unutmayalım
bide yarışamya demişssin yarışamdamı yapılacak ?
ilk organizasyonunuz oldugu için sizi desteklemek adına kandırabildigim kadar arkadasımla gelmek istiyorum 4 gün sıkılırmıyım diye düşünüyorum bakalım hayırlısı umarım görüşürz..
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
pycu hangi benzinliğin benzini daha yii akçakoyundakimi kalkım giriştekimi yoksa yenice yolu üzerindekimi?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:00 ----------
haydaaa ben hiç dikkat etmemişim pazar gunu hiç bir şey yokmus cumartesi gidicem hava iyi olursa
hmm akçakoyundaki opet yan kuruluşu sunpet iyidir
ayrıca etkinlik yok fakat yakında olanlar ve isteyenler akşama kadar eğlenebilirler
ben uzaktan gelicekler olabilir ve gitmek isterler diye etkinlik koymadım
ama eğlencemiz pazar da devam edecektir
sunpet hangi kalkım girişimi akçakoyun girişimi yoksa kalkım çıksıımı?
ilk festivalde bu kadar detay ve bu kadar ikram düşünmeniz akla iki soruyu getiriyor. yaa delisiniz ya da çok cesursunuz. ben cesur olmanızı temmenni eder anlınızın akıyla bu festivalden çıkmanızı diliyorum.
işlerim dolayısıyla katılamayacağım içinde üzülüyorum.
sizlere iyi eğlenceler
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)