Helal abime.....
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
süper geçmiş resimler içinde teşekkürler ;)
:bounce:
Hulk abi merhabalar.saygı duruşı istiklal marşından sonra kısa bir konuşmamız olmuştu hemen motorlara atladığımız için fazla konuşamadık malesef.2005 den beri sanalda tanıyordum ve yazılarınızı okuyordum.Kareleriniz çok çok güzel
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
sevgili HULK resimler ve anlatım çok güzel.Festivalde seninle tanışamadığıma üzüldüm.Ben de emekli gazeteciyim.İnşallah başka bir festivalde tanışırız.Türkchopper.com 'a da bekleriz,Bodrum'a da (Bodrum da yaşıyoruz)...Sevgiyle kal.Yolun açık olsun.Bizleri resim ve güzel anlatımlarından eksik bırakma
Motosiklet aşkına
Bizimle paylaşıp ağzımızın suyunu akıttığınız için sizi protesto ediyorum. Ayıp denen birşey var. Gitmek için illa emekli olmayımı bekleyeceğiz. Kısmet olmadı gidemedik. Cık Cık CIk
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
üzme canını arkadaşım.Bu festivali biz aramızda sessiz sakin düzenlemiştik.Hiçbir beklentimiz yoktu.150 motor katılsın yeter diyorduk.250 kayıtlı giriş olunca çok sevindik.Bizler böyle nezih festivaller düzenleme peşindeyiz.Bundan sonra ki festivali inşallah daha güzel yapacağız...Türk Chopper olarak Türk motosiklet dünyasına ilerde başka sürprizlerimiz de olacak.Türk Chopper'i takip edin yeter.Sevgiyle kalın.Yolunuz açık olsun
Motosiklet aşkına
Nasıl üzülmem başka bir motosiklet grubunun düzenlediği festivale katıldım gunlerce hayal kur hazırlık yap. Sonrada rezil bir ortama düş arkana bakmadan kaç otel ara bilmem ne ( daha sonrası güzel ama amaç bu değildi ) İnsanın neden ben diyesi geliyor işde .. Neyse çok şükür herşey için Bundan sonra kısmetse birdahakine diyelim..
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Yakışır güzel olmuş.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
offff canım festival çekti valla çekmedi desem yalan olur fotolar ve sunum harika emeklerinize sağlık rüzğarınız bol olsun
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
çok güzel resimler.emeğinize sağlık.yaw bir ben gidememişim bu festivale
SÖZ KONUSU VATAN İSE GERİSİ TEFERRUATTIR!!!
Hulk abi döktürmüşsün Vallaha sanki bende festivale gelmiş gibiyim kazasız sürüşler dilerim
Abi, en kısa sürede sizinle tanışmak dileğiyle diyorum sadece
helal abi güzel olmus sızın ıcın.eylencenızı bızımle paylasmak ıcınde baya bır caba sarfetmıssınız tekrardan tesekkurler.
güzel paylaşım teşekkürler.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ruslar bozmuş olayı..
[B]Bir tutkudur içimizdeki özlemi yollara vuran..[/B]:bestmt:
güzel bir festival olmuş vede belliki çok eğlenmişsiniz.paylaşım için teşekürler
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Sayende aşık oldum motora
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)