19-20-21-Haziran-2009 SMSK 3.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali
Reklamlar
-
10 Haziran 2009, 20:10
Verilen tarihlerde sapanca'da olabilirim. Kesin değil ama az'da olsa gelme ihtimalim var. Motosikletim yok ama nasıl olacak bilmiyorum. Ayarlayabilirsek ihtimal yükselir. Bakacaz duruma göre artık.... Herkese iyi eğlenceler.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
Reklamlar
-
10 Haziran 2009, 21:24
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Verilen tarihlerde sapanca'da olabilirim. Kesin değil ama az'da olsa gelme ihtimalim var. Motosikletim yok ama nasıl olacak bilmiyorum. Ayarlayabilirsek ihtimal yükselir. Bakacaz duruma göre artık.... Herkese iyi eğlenceler.
Nasipse olur kardeşim inşallah orda olursun.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
10 Haziran 2009, 23:15
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
10 Haziran 2009, 23:18
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
başka kimler geliyor?
Ben ve müstakbel eşim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
-
10 Haziran 2009, 23:21
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Ben ve müstakbel eşim.
hayırdır korkut sen niye takıldın bu müstakbele bukadar
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
10 Haziran 2009, 23:23
-
10 Haziran 2009, 23:24
[/B]
-
10 Haziran 2009, 23:28
-
11 Haziran 2009, 00:05
korkut 250 adlı üyeden alıntı
Eee sadece KOrkut ve eşi de diyebilirdin müstakbel niye dedin onu hala anlamış deeeelim
canım öyle istedi sakıncasımı var
[/B]
-
11 Haziran 2009, 10:08
dilaver+ ayfer
korkut+ eşi
Kuyucadısı
(bakalım uçabilecek mi?)
sen
önceki sayfalardada gelicem diyen arkadaşlar vardı dur bakıyım kimlermiş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:08 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:59 PM ----------
Arjantinli69
muratusakli
serkanADH
TEKTEKER_RAMÇO
Khutuck
thelord
istanbuldan katılıcam diyen arkadaşlar bukadar fikirleri değiştimi hala geliyolar mı yada atladıgım varmı bilmiyorum
Varmı başka gelen ?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
11 Haziran 2009, 12:22
cumartesi nerde kaçta buluşulucak onuda netleştirmek lazım
[/B]
-
11 Haziran 2009, 12:29
cumartesi nerde kaçta buluşulucak onuda netleştirmek lazım
sürücün seni nereden alacak
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
11 Haziran 2009, 12:59
belli değil ben muhtemelen sizinle gelmiycem ögleden sonra çıkıcam işten çünkü. neyle nasıl gelicem hiç bişey belli değil sadece gelicem Allah izin verirse o belli
[/B]
-
11 Haziran 2009, 14:03
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
11 Haziran 2009, 14:19
kadir_3483 adlı üyeden alıntı
ya cadı su koyverme şimdi
izin al işten allah kısmet ederse hep beraber gidicez hep beraber gelicez
katılım listesine beni de eklermisiniz arkidişler
ilerleyen günlerde herşey netleşir sağlıcakla kalın
su koyvermiyorum gelicem ama saatim size göre geç olucak
[/B]
-
12 Haziran 2009, 04:07
Kocaeliden arkadaşlarla geleceğiz inşallah güzel bir etkinlik olacak gibi görünüyor
-
12 Haziran 2009, 09:38
belli değil ben muhtemelen sizinle gelmiycem ögleden sonra çıkıcam işten çünkü. neyle nasıl gelicem hiç bişey belli değil sadece gelicem Allah izin verirse o belli
artçı kokusu geliyor
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
12 Haziran 2009, 10:42
selam arkadaşlar her gezi için muhakkak bir engel çıkıyor en sonunda buldum . Diğer bütün işler iptal açık kapı yok sadece gezi için plan var . Durum böyle olursa benım için kesın olur . c.tesi pazar inşallah ordayım ne güzel kamp kuracağız istanbuldan gidenler aranızda olmak isterim eger bir lıste oluşacaksa benı ekleyın
-
12 Haziran 2009, 10:51
yt_servan adlı üyeden alıntı
artçı kokusu geliyor
benim çıkış saatim size uymaz dilaver keşke uysada artcı olarak gelebilsem
---------- Mesaj ekleme zamanı: 07:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:43 AM ----------
askon adlı üyeden alıntı
selam arkadaşlar her gezi için muhakkak bir engel çıkıyor en sonunda buldum . Diğer bütün işler iptal açık kapı yok sadece gezi için plan var . Durum böyle olursa benım için kesın olur . c.tesi pazar inşallah ordayım ne güzel kamp kuracağız istanbuldan gidenler aranızda olmak isterim eger bir lıste oluşacaksa benı ekleyın
güzel haber vaskon uzun zamandır görüşemiyoruz seninlede buluşmalarda
[/B]
-
12 Haziran 2009, 11:01
haklısınız uzun zaman oldu .Ama bu sefer hep beraberız inşallah emınım keyıfli olacak
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)