Organizasyonu başarılı bulmasamda mekandan daha çok beraber zaman geçirdiğin kişilerin önemli olduğunu kanıtlayan bir etkinlik oldu Herkese teşekkür fotoları bekliyoruz ;) İlk resim benden olsun.
Organizasyonu başarılı bulmasamda mekandan daha çok beraber zaman geçirdiğin kişilerin önemli olduğunu kanıtlayan bir etkinlik oldu Herkese teşekkür fotoları bekliyoruz ;) İlk resim benden olsun.
arkadaşım arızamısın sen... fotograf topiğini açıp oraya atsana fotografları
ayrıca bu fotograf da ben niye yokum o sıra nerdeydim
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
o sıra sen gelmemiştin cok güzel bir gezi oldu hepinize teşekkür ederım elımdekı 120 ad resım var nasıl becerıp te resımlerı aktaracağım bana kolay gelsin .ama bu gün olmayacak cünkü bırazdan dukkanı kapatıp eve gıdıp dınleneceğim . sizden sonra bırde ortanca oğlumu dolaştırdım iyice yoruldum
beni yolda tek başına dönmeye gönlü razı olmayan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. İnşallah bi dahaki sefere gidişimiz de bir olur.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 PM ----------
bu arada tek birtane fotoğrafım olması lazım kimdeyse ilk sıraya onu istiyorum
arkadaslar cok guzel bir hafta sonuydu herkeze ayrı ayrı teşekurler:
kımseyı yolda tek başına bu gurup yolda bırakmazdı. İnanılmaz keyfli gurup sürüşü yapıldı bu kadar söz dinleyen bu kadar güvenliğe önem veren saygılı sevıyeli daha ne diyeyim bilmemkı hepsını yeni tanıdım ama kırk yıllık dost gibi cocukluk arkadaşınız gıbı cana yakın bır gurup dost insan
arkadaşlar fotograf topiğini açtım oraya gelin
ama elinizdeki tüm fotograflarla
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Ortam hoştu, organizasyon idare ederdi; önce kendi arkadaşlarımla Kartepe'ye tırmanıp sağlam bir enduro yolculuğu ve ardından Eskişehir MT ile mangal-ateş başı sohbeti yaptım. Benim için gayet eğlenceli bir haftasonuydu.
Çadırlar için gölgelik alan olmasa da ;
Tuvaleti ve suyu olmayan festival alanına girişte + 1 adet sticker ve 1 adet bandana için 10 YTL,
vakit geçirmek için düzenlenen oyunlar için kişi başı 3 YTL,
bol "fuck" lı metal konseri,
haricinde gayet güzel bir organizasyondu
Benim için tek kazanç Microlight ile göl üstünde uçuş ve ateş başında dostlarla muhabbet oldu...
Herkeze teşekkür ederim .Ayrıca o malum konuda verdiğim rahatsızlık nedeniyle üzgün olduğumu belirtir .Bizim gruptaki arkadaşlardan özür dilerim.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
guzeldı festıval konum olarakta tabıı emegı gecenlere buradan tesekkurler
Buradan devam edelim arkadaşlar..
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ograflari.html
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)