19-20-21-Haziran-2009 SMSK 3.Sakarya/Poyrazlar Motosiklet Festivali
Reklamlar
-
19 Haziran 2009, 11:08
Emrenenin ne suçu var hep o banunun başının altından çıkıyo bişey degil yakıcak başımızı
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Reklamlar
-
19 Haziran 2009, 11:14
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
-
19 Haziran 2009, 11:16
Cumartesi günü ben de Levent BP'den gruba katılacağım. Birde birkaç yerde gördüm dikkatimi çekti. Öncelikle belirteyim benim ve artçımın tabiki kaskı olacak Ama kaskı olmayanları grup sürüşünden nasıl çıkartıyoruz, mesela "kış kış" falan mı diyoruz
-
19 Haziran 2009, 11:16
planı yazdım ki o topiğe
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
-
19 Haziran 2009, 11:19
ozzyville adlı üyeden alıntı
Cumartesi günü ben de Levent BP'den gruba katılacağım. Birde birkaç yerde gördüm dikkatimi çekti. Öncelikle belirteyim benim ve artçımın tabiki kaskı olacak
Ama kaskı olmayanları grup sürüşünden nasıl çıkartıyoruz, mesela "kış kış" falan mı diyoruz
Listeye ekle kendini o zaman..söz dinlemeyenin enseye bi tokat
-
19 Haziran 2009, 11:24
Katılım Listesi
1- dilaver
2- ayfer
3- korkut +1 Misafir
4- serkans
5- Arjantinli69
6- muratusakli
7- serkanADH
8- TEKTEKER_RAMÇO
9- Khutuck
10-thelord
11-kadir-3483
12-semih
13-askon
14-ortadoğulu
15-Kuyucadısı
16-tasarslan
17-trakya MT
18-brezilyalı(yeni üyemiz)
19-viper_1
20-BeyFa
21-ergün1968
22-Asubayah
23-ozzyville +1
24-
-
19 Haziran 2009, 11:51
kuyucadısı adlı üyeden alıntı
planı yazdım ki o topiğe
Uygulamaya geçmek lazım en kısa zamanda,çıkmıyor zaten bi tükkanda bi nişan başlığı..şimdi bide postacı çıktı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:51 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
yt_servan adlı üyeden alıntı
Buluşma noktaları
istanbul MT için
Avrupa yakası
20.06.2009 cumartesi saat: 12:00 levent BP istasyonu
12:30 teker döner
istikamet
2. boğaz köprüsünden (FSM) tem otobanına bağlantı ve ankara otobanına kadar durmadan devam edeceğiz. gişeleri geçtikten sonra orhanlısapağına kadar devam edeceğiz.
Anadolu yakası için
20.06.2009 cumartesi saat: 12:30 salı pazarı
13:00 teker döner
istikamet 1. koprü yolundan ankara otobanına bağlandıktan sonra gişeleri geçtikten sonra orhanlısapağına kadar devam edeceğiz.
Her iki Grup gişeleri geçince
MEHMETÇİK VAKFI TUR.PET.İNŞAAT GIDA SAĞLIK VE TİC LTD. ŞTİ.
Adres : TEM ANADOLU OTOYOLU 27.KM ORHANLI/İSTANBUL
buluşma noktasında 13:00
13:30 teker döner
Lütfen yanınıza aşağıda yazılı malzemeleri alınız.
- otoban ve köprü geçleri için KGS kartı veya OGS cihazı. gişelerde grup üyelerini zorda bırakmayınız. her ihtimale karşı geçiş kartlarınızda bakiye miktarını kontrol ediniz.
- kişisel temizlik malzemesi (diş macunu, tuvalet kağıdı, sıvı sabun)
- her ihtimale karşı polar hırka
- çadır
- mat
- uyku tulumu
- geri kalan yiyecek ve içecekleri festival alanından alabilirsin
grup sürüşü yapılacaktır. lütfen grup sürüş kurallarına uyunuz.
- grup sürüşüne katılmayan arkadaşlar isterlerse önden gidebililer
- Kask takmak mecburi olup kendisinin ya da artçısı kasksız olanlar grup sürüşünden çıkarılacaktır.
- köprü ve otoban geçişlerinde lütfen tek noktadan geçiş yapınız. trafiği aksatacak davranışlardan kaçınınız. unutmayınız grup içerisindeki herkes sizin gibi atik ve tecrübeli olmaya bilir.
- yola çıkmadan önce mümkünse motorunuzun lastik basınçlarını kontrol ediniz ve mümkünse bakımlarını yaptırınız.
- grup lideri (road captain) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı seçilecektir.
- Artçı sürücü ( tail gunner) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı secilecektir.
- ortalama hızımız 70-80 km/h olacaktır
Lütfen grup sürüş kurallarını okuyalım. toplanma yerlerinde grup sürüşü ile ilgili açıklama yapılması zorunlu değildir.
http://www.motosiklet.net/forum/surus-teknikleri/7138-grup-surusunde-kullanilan-el-isaretleri.html
katılımcı arkadaşların unutmaması gereken en önemli nokta
ilk önce kendimizden sonra grup üyelerinden sorumlusunuz. lütfen grubu tehlikeye atan davranışlardan kaçınınız.
ozzyville adlı üyeden alıntı
Katılım Listesi
1- dilaver
2- ayfer
3- korkut +1 Misafir
4- serkans
5- Arjantinli69
6- muratusakli
7- serkanADH
8- TEKTEKER_RAMÇO
9- Khutuck
10-thelord
11-kadir-3483
12-semih
13-askon
14-ortadoğulu
15-Kuyucadısı
16-tasarslan
17-trakya MT
18-brezilyalı(yeni üyemiz)
19-viper_1
20-BeyFa
21-ergün1968
22-Asubayah
23-ozzyville +1
24-
Şunları atayımda yenge görmesin..
-
19 Haziran 2009, 11:55
[/B]
-
19 Haziran 2009, 12:08
Gelemiyorum iş var..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:58 AM ----------
Dün akşam festival alanına gidip bir baktım..Gün batımı saatini kaçırmayın derim..
-
19 Haziran 2009, 12:21
kısmet bakıcaz artık
[/B]
-
19 Haziran 2009, 13:34
kısmet bakıcaz artık
Bakınız önceden yer tutanlar var,geç kalmayın..Burda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:20 PM ----------
Güncelleyelim..
-
19 Haziran 2009, 13:38
ee sen biz gelmeden ayarlarsın heralde tasarslan
[/B]
-
19 Haziran 2009, 15:16
ee sen biz gelmeden ayarlarsın heralde tasarslan
Ben pazar günü nasıl yer bulurum diye düşünüyordum
-
19 Haziran 2009, 15:17
arkadaşlar çadırı uyku tulumu ve mat ı olmayanlar için uygun fiyatlı güzel bi üçlü kaçırmayın derim benden söylemesi
http://www.atlaskamp.com/index.php?p...(-Tek-Kişilik-)
[B][I]iki teker hastalığında bünye tedaviyi reddediyor.. !!![/I][/B]
-
19 Haziran 2009, 15:35
kadir_3483 adlı üyeden alıntı
Gerçekten uygun fiyat, ben keyfime düşkün olduğum için Pazartesi şişme yatak sipariş ettim Hepsiburada.com ' dan ama bugün hala tedarik sürecince görününce siparişi iptal ettim, mat'ımda yok bu vakitten sonra alacak zamanımda yok artık yere polar battaniye serip uyku tulumunu onun üzerine sericem
-
19 Haziran 2009, 17:59
Sakarya Motosiklet Spor Kulübü tarafından düzenlenen "3. Sakarya Motosiklet Festivali" bugün Sapanca ilçesi Kırkpınar beldesinde başladı.
Üç gün sürecek festivale katılımlar bugün başladı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden de birçok motosiklet tutkununun festivale katılması bekleniyor. Organizasyon yetkilileri, bu akşam saat 19:30 da Rock guruplarının konseriyle başlayacak festivale yarın ve pazar günü gölge, havada ve yerde düzenlenecek çeşitli aktivitelerle devam edileceğini bildirdi.
Öte yandan Sakarya Emniyet Müdürlüğü, 81 ilin valisinin katılacağı valiler toplantısı ile aynı zamana denk gelen festival sebebiyle Sapanca giriş çıkışları başta olmak üzere ilçenin çeşitli noktalarında yoğun güvenlik önlemi aldı.
Kaynak
-
19 Haziran 2009, 18:21
tasarslan adlı üyeden alıntı
Sakarya Motosiklet Spor Kulübü tarafından düzenlenen "3. Sakarya Motosiklet Festivali" bugün Sapanca ilçesi Kırkpınar beldesinde başladı.
Üç gün sürecek festivale katılımlar bugün başladı. Türkiye'nin çeşitli bölgelerinden de birçok motosiklet tutkununun festivale katılması bekleniyor. Organizasyon yetkilileri, bu akşam saat 19:30 da Rock guruplarının konseriyle başlayacak festivale yarın ve pazar günü gölge, havada ve yerde düzenlenecek çeşitli aktivitelerle devam edileceğini bildirdi.
Öte yandan Sakarya Emniyet Müdürlüğü, 81 ilin valisinin katılacağı valiler toplantısı ile aynı zamana denk gelen festival sebebiyle Sapanca giriş çıkışları başta olmak üzere ilçenin çeşitli noktalarında yoğun güvenlik önlemi aldı.
Kaynak
ben valileri tanımam ist ekibi sana emenet ona göre
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
19 Haziran 2009, 18:27
çadırmış uyku tulumuymuş heçç işim olmaz aranızda uyumayı düşünen mi var yoksa?
[/B]
-
19 Haziran 2009, 18:35
çadırmış uyku tulumuymuş heçç işim olmaz aranızda uyumayı düşünen mi var yoksa?
Ben pazar günü öğle saatlerinde uyanınca gelirim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:35 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:33 PM ----------
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
ben valileri tanımam ist ekibi sana emenet ona göre
Yandınız o zaman
-
19 Haziran 2009, 20:42
Benim yarın çalışmam gerekecek. Erken çıkabilip yetişebildiğim takdirde buluşma noktalarından birine, hoş geldin mi dersiniz yoksa listede olmadığım için kışt kışt mı dermisiniz?
(Burada yazmış olduğunuz kuralların yolculukla ilgili olanlarına, katıldığım takdirde uyacağımı taahhüt ederim.) (Çadır falan taşımayı düşünmüyorum. Uyumam ben heralde...)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)