[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
bir teselli ver bir teselli ver
toplam on üye okuyor ya arkadaşlar hiç içinizde gidenınız yuokmu hanı ben nıye taktım bu kadar bilmiyorum
Bu nasıl festival kardeşim..
Geçen yıl hiç olmazsa yeri düzgün bir şekilde belirtmişlerdi..
Bu sene "abi.. festival var ha !.."
şeklinde gidiyor..
ne yer belli ne yurt.. yok mu Allahın bir kulu harita koyacak.. iş şimdiden dandik gidiyor..
Ben mi bulamıyorum harita marita yoksa yok mu hakikaten..!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:50 PM ----------
http://maps.google.com/maps?f=d&sour...=UTF8&t=h&z=16
böyle bir harita buldum doğru mudur acep..??
Vallaha da billahada deniztumer e sonuna kadar hak veriyorum.. bir organizasyon yok mu? toplu gidilmeyecek mi? herkes kafasına göre gidip orda bireysel çadırlarda bireysel eğlencesi ile festivali gecirecek mi???
moderatörler, il başkanları, organizatörler, adminler vb vb yetkililer nerdesiniz ???
arkadaşlar sıkıntı cuma ve cumartesi ekiplerinin ayrı olması
ama olsun genede bir organizasyon yapalım.
ben cumartesi gideceğim ve cumartesi gelmek isteyen arkadaşlar için
istanbul MT için
Avrupa yakası
18.07.2009 cumartesi
12:00 levent BP istasyonu
12:30 teker döner
istikamet salı pazarı
anadolu yakası için
12:30 salı pazarı
13:00 teker döner
istikamet eskihisar vapur iskelesi
grubu kaçıran arkadaşlar e-5 istikametinden yada eskihisardan gruba katılabilirler.
Lütfen yanınıza aşağıda yazılı malzemeleri alınız.
- otoban ve köprü geçleri için KGS kartı veya OGS cihazı. gişelerde grup üyelerini zorda bırakmayınız. her ihtimale karşı geçiş kartlarınızda bakiye miktarını kontrol ediniz.
- kişisel temizlik malzemesi (diş macunu, tuvalet kağıdı, sıvı sabun)
- her ihtimale karşı polar hırka
- çadır
- mat
- uyku tulumu
- geri kalan yiyecek ve içecekleri festival alanından alabilirsin
grup sürüşü yapılacaktır. lütfen grup sürüş kurallarına uyunuz.
- grup sürüşüne katılmayan arkadaşlar isterlerse önden gidebililer
- Kask takmak mecburi olup kendisinin ya da artçısı kasksız olanlar grup sürüşünden çıkarılacaktır.
- köprü ve otoban geçişlerinde lütfen tek noktadan geçiş yapınız. trafiği aksatacak davranışlardan kaçınınız. unutmayınız grup içerisindeki herkes sizin gibi atik ve tecrübeli olmaya bilir.
- yola çıkmadan önce mümkünse motorunuzun lastik basınçlarını kontrol ediniz ve mümkünse bakımlarını yaptırınız.
- grup lideri (road captain) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı seçilecektir.
- Artçı sürücü ( tail gunner) katılımcı arkadaşlar arasından yüksek cc motor kullanıcısı secilecektir.
- ortalama hızımız 70-80 km/h olacaktır
Lütfen grup sürüş kurallarını okuyalım. toplanma yerlerinde grup sürüşü ile ilgili açıklama yapılması zorunlu değildir.
http://www.motosiklet.net/forum/suru...saretleri.html
katılımcı arkadaşların unutmaması gereken en önemli nokta
ilk önce kendimizden sonra grup üyelerinden sorumlusunuz. lütfen grubu tehlikeye atan davranışlardan kaçınınız.
Katılımcı Listesi
1- A.Y.F.E.R
2- yt_servan
3- Askon ve oğlu
4- hell24 ve eşi
5- kuyucadısı
6- erdem860 (arıza)
7- korkut250 ve eşi
8- ya sen
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)