yazılan mesajlara bır baksanıza tanıdıklar olmasa
yazılan mesajlara bır baksanıza tanıdıklar olmasa
yoldayız biz yolda hala. :D
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
kısmet olursa ordayım..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
az önce aldığım bi haberle resmen hayallerim yıkıldı.. yalan oldum iyimi.. pazar günü sayım varmış.. cumarteside çalışıyorum zaten.. ooooooooooofffffffffffff offffffffffffffffffffff ben böle işin....
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Bende gitsemmi acaba
Hele bi Ya Nasip diyelimde
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
gelenlerin listesini yapsak ne zaman ve nerde buluşulucağini konusmaya başlasak iyi olur zaman kısalıyor.
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Cumartesi öğlen istten yola cıkacak arkadaşlar varsa ben o saatte cıkacağım hep birlikte gidebiliriz.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Liste yapılır herhalde cumartesi öğleden sonra cıkılır gibime geliyor acaba ferbotlamı gecicez yoksa kara yolumu
E gelin artık, perşembe başlıyor festival, cumartesi mi geliyorsunuz? Ayıp diil mi
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Perşembe diyorum Cuma diyor adam hala
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Perşembe gidecekler
cuma gidecekler
cumartesi gidecekler
topluma uyarım ne zaman gidilirse giderim diyenler
hiç gitmeyecekler
CUMARTESİ GİDECEKLER
ASKON VE OGLU
bu sene festival sönük geçecek sanırım bu kadar mı katılacak? cumartesi öğlen iki motor çıkıyoruz yola gelmek istiyen varmı?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)