Cadirimi aldim bende hazirim!!!!
Cadirimi aldim bende hazirim!!!!
Ben Felegin Tekerine Comak Sokariiiiim
Kirli Dunyadaki Kirlenmemis Duygular Adina...
Listen To Your Heart/Roxette/19.10.1988
Yalovaya ısınamadım bir türlü...ÇINARCIK ta olsaydı keşke...Çınarcığın havası tabiatı daha faklı geldi bana ...geçen pazar Çınarcıktaydım daha...benim favori kendimi atabileceğim tek adresim Çınarcık...katılım alışkanlık oldu bu organizasyona...benden +1...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Yalova TIGEM diyor kanka...Çınarcıktan bahseden yok...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Geçen sene sabah uyuyakaldığım için MT cilerle buluşamayıp kendim gitmiştim ve orada da bulamamıştım ekibi ( sanırım kimseyi tanımadığım için :D ) ama yine de güzel geçmişti zaten sırf o toplu sürüş için gidilir, bu sene de kesin oradayım
Toplu gidiş olursa bu sefer kesin katılırım
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
her sene cınarcıktayım yazın gecen sene görmüştüm cok mutlu olmustum motorcuların toplu halde arn ile katılmıştım zevkli gecmişti bu sene bakalım daha da güzel gecicek
hızlı bi makina alırsam gelecek gibiyim :D mete handro senın cadırda yer varmı senle yatayım ben :D
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
çok uzak bi düşüneyim
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
geçen seneki olaylardan sonra türkiyeden pek gelen olmicağı için uluslar arası yapmaya karar vermişler ama yurt dışından gelenleride geçen seneki gibi tarlanın ortasına çadır kurdurupta yakarlarsa adamları bidaki seneye anca yalovafest olur başka bişey olmaz.
şahsen ben geçen seneki fiyaskodan sonra bu sene yalovayı sildim listeden(bu benim kendi görüşüm kimse alınmasın)sonra eleştiriye mağruz kalmayım burda geçen sene gelenler bilir..
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
burası bensiz olurmu yaaa
evet arkadaşlar festival yaklişiyor ve ist mt olarak listemizi güncelliyelim toplu bi şekilde festival alanına gidelim
1:kemalcolak34
2:Torx
3:??
hiç bir engel olmassa hayırlısıyla bende orda olucam
1:kemalcolak34
2:Torx
3:SaXoFoN
4: ??
[B]Bahadır Şenonar[/B] [COLOR="Red"]A rh(+)[/COLOR]
[B]Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız.[/B] :bounce:
Bir terslik çıkmazsa bende bu sene gelmeye çalışacağım..
Oh oh ne güzel 3 kişi olmuşsunuz bile şimdiden Bu sene kimse gelmeyecek galiba.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Ben geçen sene geldim. Memnun kaldım diyemem
Evvel seneki yer çok daha iyiydi diyor giden arkadaşlar
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)