Yalova ınternatıonal Bıkerfest'09 (16-19 Temmuz 2009)
Reklamlar
-
16 Temmuz 2009, 13:48
Reklamlar
-
16 Temmuz 2009, 13:54
kadıköy salı pazarı iskeleden boğa heykelini geçtikten sonra 100mt sonra sola dönünce karşına çıkan boş arazi fenerbahçe stadının yanındaki arazi başka salı pazarı bilmem ben eski yeni karıştırma usta
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------
Katılımcı Listesi
1- A.Y.F.E.R
2- yt_servan
3- Askon ve oğlu
4- hell24 ve eşi
5- kuyucadısı
6- erdem860 (arıza)
7- korkut250 ve eşi
8- arjantinli69(8 de uğurlu sayım denk geldi)
9- brezilyalı
10-yoksa senmi acaba
brezilyalı kim yaa
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
-
16 Temmuz 2009, 13:56
yt_servan adlı üyeden alıntı
kadıköy salı pazarı iskeleden boğa heykelini geçtikten sonra 100mt sonra sola dönünce karşına çıkan boş arazi fenerbahçe stadının yanındaki arazi başka salı pazarı bilmem ben eski yeni karıştırma usta
heh işte problem burda geçen gezidede salı pazarı dendi ben gittim salı pazarına ama kimse yok aklıma geldi.bunlar eski salıpazarının ordalardır diye tabi saat 13:00 kimse yok sizi gişelerde yakalamıştım.fener bahçe stadının ordan salı pazarı kalktı baya oldu.e5 te eski otosan fabrikasının karşısına kuruldu yeni salı pazarı.yani fenerbahçe stadının önündeki otoparktan kalkıp e5 e giricez dersek bence daha iyi.hani benim gibi oturduğu muhitte bulamamış olmazlar.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
16 Temmuz 2009, 14:20
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
heh işte problem burda geçen gezidede salı pazarı dendi ben gittim salı pazarına ama kimse yok aklıma geldi.bunlar eski salıpazarının ordalardır diye tabi saat 13:00 kimse yok sizi gişelerde yakalamıştım.fener bahçe stadının ordan salı pazarı kalktı baya oldu.e5 te eski otosan fabrikasının karşısına kuruldu yeni salı pazarı.yani fenerbahçe stadının önündeki otoparktan kalkıp e5 e giricez dersek bence daha iyi.hani benim gibi oturduğu muhitte bulamamış olmazlar.
benım numarayı pm attım sana bır aksılık olursa ararsın hallederız...
I gOt a GaMe To Win...:bounce:
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
[B][COLOR="Red"]drift religion[/COLOR][/B]
-
16 Temmuz 2009, 14:20
hell24 adlı üyeden alıntı
leventten salıpazarına uğricaz orda da toplanılıcak...
kanka yukarda dilaverin açıklaması var azcık vakit ayırıp okusana yaaaaa...
bu ne olum armut piş azıma düş...
ya abicim ben okudum da dilaver sonunda cevabı verdi tamda benim düşündüğüm gibi çıktı,geçen kadıköy katılımında neden onları bulamadığım.bu sefer allahın izniyle işlem tamam.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
16 Temmuz 2009, 14:21
-
16 Temmuz 2009, 14:26
yt_servan adlı üyeden alıntı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:48 PM ----------
Katılımcı Listesi
1- A.Y.F.E.R
2- yt_servan
3- Askon ve oğlu
4- hell24 ve eşi
5- kuyucadısı
6- erdem860 (arıza)
7- korkut250 ve eşi
8- arjantinli69(8 de uğurlu sayım denk geldi)
9- brezilyalı
10-yoksa senmi acaba
brezilyalı kim yaa
abi geçen gelicekti sakarya gezisine gelememişti benim arkadaş.akşam bendeydi müsaitim bende gelim bari dedi,valla ortam ve insanlar güzel geldedim yani oda geliyor bizimle.
GHOST RİDER
-
16 Temmuz 2009, 14:27
[QUOTE=harbiturk;1682378]
zaten kuralları bilenler ve tecrübeliler arasından yüksek cc li olanı öncü seçicez bak artçı da yüksek cc li...
baktık uymayan biri var bizleri tehlikeye sokuyo çekicez sağa o arkadaşa dicezki sen ilerle koçum biz ufak ufak gelicez diye oda ilerlicek...
grup sürüşü millete hava atmak için değildir...
daha güvenli oluşu ve kimseyi arkada bırakmadan gidip gelmektir...
bu güne kadar kimseyi bir yerde bırakmadık istenmeyen olaylarda olmadı...
tecrübe ile sabittir bu dediklerim...
eskiden [COLOR="Red"]merter[/COLOR] vardı şimdi [COLOR="red"]fenerbahçe[/COLOR] var...
-
16 Temmuz 2009, 14:36
[QUOTE=hell24;1682395]
harbiturk adlı üyeden alıntı
zaten kuralları bilenler ve tecrübeliler arasından yüksek cc li olanı öncü seçicez bak artçı da yüksek cc li...
baktık uymayan biri var bizleri tehlikeye sokuyo çekicez sağa o arkadaşa dicezki sen ilerle koçum biz ufak ufak gelicez diye oda ilerlicek...
grup sürüşü millete hava atmak için değildir...
daha güvenli oluşu ve kimseyi arkada bırakmadan gidip gelmektir...
bu güne kadar kimseyi bir yerde bırakmadık istenmeyen olaylarda olmadı...
tecrübe ile sabittir bu dediklerim...
tel kaydettim cem.
bence de grup sürüşü güzel oluyor.molalarda sohbet muhabbet gırla.yolda motorun bozulur bi aksilik olur yanında birilerinin olması kadar güzel bir durum varmı.arayıpta bulamazsınız bence.
GHOST RİDER
-
16 Temmuz 2009, 14:39
[QUOTE=Arjantinli69;1682419]
tel kaydettim cem.
bence de grup sürüşü güzel oluyor.molalarda sohbet muhabbet gırla.yolda motorun bozulur bi aksilik olur yanında birilerinin olması kadar güzel bir durum varmı.arayıpta bulamazsınız bence.
trafikte bir motorun farkedilirliği ile grubun ki arasında fark var...
-
16 Temmuz 2009, 14:51
-
16 Temmuz 2009, 15:04
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
abi kalanlarda var..
sen, ben, korkut başka var mı bildiğin?
bizde yaparız olmazsa ufaktan bişiler..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
16 Temmuz 2009, 15:10
KyCd adlı üyeden alıntı
abi kalanlarda var..
sen, ben, korkut başka var mı bildiğin?
bizde yaparız olmazsa ufaktan bişiler..
temelde burda sanırım
inş haftaya şilede hep beraberiz
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
16 Temmuz 2009, 15:13
şşştttt festivale gelemeyenler kalabalık yapmayın bakim...
-
16 Temmuz 2009, 15:17
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
temelde burda sanırım
inş haftaya şilede hep beraberiz
inş. abim cemle benim sınavı pazara oturturlarsa o zaman siz gidersiniz bizde beraber şapa otururuz..
şşştttt festivale gelemeyenler kalabalık yapmayın bakim...
ya arkadaşım birine bakıp çıkıcaz yaa..
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
-
16 Temmuz 2009, 15:18
KyCd adlı üyeden alıntı
inş. abim cemle benim sınavı pazara oturturlarsa o zaman siz gidersiniz bizde beraber şapa otururuz..
hadi dedik canım hadi...
bak zorluk çıkartma...
kapatmayın tükkkanın önünü...
-
16 Temmuz 2009, 15:20
hadi dedik canım hadi...
bak zorluk çıkartma...
kapatmayın tükkkanın önünü...
ya durmıcam diyorum bi arkadaşa bakıcam içerdemi diye.. alla allaa...
-
16 Temmuz 2009, 15:28
KyCd adlı üyeden alıntı
ben baktım hiç tanıdık yok len buralarda
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın
:
-
16 Temmuz 2009, 16:05
Müşteri çalmayın len
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
-
16 Temmuz 2009, 16:43
[QUOTE=harbiturk;1682378]
sen gel nasıl seçiliyor nasıl atılıyor hepsini görürsün
Bekliyorum; öyle bir havada gel ki vazgeçmek mümkün olmasın
Kazasız Sürüşler Dilekle Olmaz Eğitimle Olur
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)