kahvaltı mı?
o da vaaaaaaaaaaaarrrr
kahvaltı mı?
o da vaaaaaaaaaaaarrrr
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
şimdi alandan geldim.bugün sabah 8 den beri alandaydım 2 defa indim cıktım.
belediye ve ekipler sabahtan beri çalışıyor alan hazırlanıyor.bu günlük iş bitti.
perşembe de kross parkuru yapılacak,tuvaletler alan yerleşecek,alan ilaçlanacak,elk. ve su işleri halledilecek,lojstik malzemelerde çarşambadan itibaren alana çıkmaya başlayacak.
fazla bişi kalmadı geri sayım sürüyor.
Biz de çadırımızı, tulumumuzu, yükümüzü aldık motorumuzu hazırladık geri sayımın bitmesini bekliyoruz. Cuma sabahı Allah'ın izniyle yola çıkıp geliyoruz
Herşey yeniden yollarda olabilmek için...
Kısmetse cuma öğleden sonra yola cıkacağım. Gezerek gelmek istiyorum hava kararmadan orda olmak lazım. Cok guzel bir etkinlik olmasını umid ediyorum.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Kısmetse ben de gelceğim, hatta şimdiden yola çıkıyorum, cumaya ancak varırım
şimdiden herkese hayırlı yolculuklar diliyorum,kazasız belasız
Pazar günü alan hazırlığından kareler:
bu karakacan buranın müdavimi
evet ekipler hazırlanıyor.
alanın hazırlığı ve alt yapısı erdek belediyesi tarafından yapılıyor,desteklerini esirgemeyen erdek belediyesi ve erdek ticaret odasına teşekkürler.
otların içinde kalan manastır kalıntıları gün yüzüne çıktı.
sabah 8-akşam 8 hazırlıklar sürdü ve bugun (3 haziran çarşamba) yoların düzeltilmesi ve alt yapı tabelaların dikilmesi devam ediyor.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:23 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------
ama ben açım hala yemek yiyemedim,kareleri ve video ları atayım yine yukarı çıkıyorum.sanırım gece 12 ye kadar alana malzeme taşınacak.
telaşeden aklıma geldiğinde bugün sabaha ait kısa videolar,gelecekler ve yol nasıl sorusu soran dostlara fikir için sanırım yeterli olur.
yolun son 12 km si toprak ve şuanda bile iş makınaları yolları düzeltmeye devam ediyor.yollar düz ve asfalt kıvamında gözüksede yeni yapıldığı için toprak yumuşak,geleceklerin bilgisine...
sanırım bundan sonra bişiler ekleyemem yukarı cıkıyorum bana 0542 321 26 02 den ulaşabilirsiniz.
@erhan_41
Yağmur var mı oralarda? Tam karşı kıyıda, Silivri'deyim, buralarda hava pek iyi değil Meteoroloji yarından sonra hava iyi diyor yine de.
günaydınlar..
kısmetse cmt.si sabahı saat 8 gibi oradayız.
bir sorum olacak: kamp alanından, denizde yüze bileceğimiz en yakın kumsal kaç km mesafe de?
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Bu arada MT'den gelecek arkadaşlar geldiklerinde beni arasınlar
neden arıyacaklar?..
Modenas -1999, Agility 125 -2006, CK 125 -2008, Crypton -2010, X-City 250 -2011, er6N 2006, er6F 2014
Aramasalar da olur Hani MT toplanmak ister diye şeetmiştim
anladım, baştan açıklasaydın daha iyi olurdu.
siz nereden geleceksiniz?
Ben gece 2-3 gibi yola çıkacağım Neden diye sormayın oyle işde
Ayrıca telefon numarlarını aldım yarın ararım :D
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Nasipse biz de arkadaşla 2 motor geliyoruz. Orada görüşmek üzere...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)