2009 Motosiklet Festivalleri
Reklamlar
-
08 Haziran 2009, 19:53
Festival alanımız değişmiştir. İlk olarak Erdek te yapılacak olan MotoRock Motosiklet Festivali, Erdek Belediyesi nin olumsuz tutumlarından dolayı Bursa ya alınmıştır. Bursa da D.S.İ. Demirtaş Barajı Çim Kayağı Tesislerinde yapılacak olan festivalimiz, yeşilin binbir çeşidi, baraj gölüyle birlikte eşsiz bir doğa oluşumu ve manzaralarının eşlik edeceği bir ortamda gerçekleşecektir. 10-11-12 Temmuz 2009 tarihlerinde ve çadır kamplı olacak olan etkinliğimizde, gün içerisinde çok çeşitli aktivitelerle, sponsor firmaların ve katılımcı kulüp ve derneklerin de gösterileriyle birlikte daha da renkli bir hal alacaktır.
Tüm motosiklet dostlarını bu eşsiz festivali desteklemeye çağırıyoruz. Bol eğlence, bol alkol, kamp keyfi ve unutulmaz bir ilke hep birlikte imza atalım.
Bursa sizi çağırıyor...
Reklamlar
-
15 Haziran 2009, 14:02
Sanırım Ağustos'ta festival yok. Tümü Temmuz'da bitiyor.
-
17 Haziran 2009, 01:04
arkadaşlar şu bursa motorock fest e katılmayı düşünüyorum kimler var deeee ankaralardan gelecem yetim kalmayalım oralarda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
müzikle ilgileniyorum çok sağlam gruplar var güzel fest olacak
:pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
[COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]
-
18 Haziran 2009, 23:29
aguila adlı üyeden alıntı
yalnız kalırsın oralarda zaten iptal oldu marmok
Değerli motosiklet dostları,
MARMOK, 3 yıldır, Türkiye’de yaptığı festival organizasyonları ile, farklı bir konseptte ve kaliteli bir festival anlayışı içinde, firmalar ile motosiklet kullanıcılarını, eğlence ve gezi ortamında, bir araya getirmiştir, Her yıl Haziran ayı sonunda düzenlenen, büyük masraf ve yoğun çalışmalar gerektiren, MARMOK FESTİVALİ, Dünya ve Türkiye ekonomisini etkileyen, kriz göz önünde bulundurularak, yönetim kurulumuzun kararı ile, 2009 yılında organize edilmeyecektir.
Bilgilerinize sunulur.
Saygılarımızla,
Güneş Karaçetin/ Yön.Krl Bşk
İrfan Çetinel/ Yön. Krl.
Dr.Hüseyin Baş / Yön. Krl.
Dr.Erhan Yılmaz / Yön. Krl.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------
umut2738 adlı üyeden alıntı
arkadaşlar şu bursa motorock fest e katılmayı düşünüyorum kimler var deeee ankaralardan gelecem yetim kalmayalım oralarda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------
müzikle ilgileniyorum çok sağlam gruplar var güzel fest olacak
emok u kaçırma
-
30 Haziran 2009, 14:03
ruckerpark adlı üyeden alıntı
16-17-18-19-Temmuz-2009 Tosya/Dipsizgöl Hitit Motosiklet Festivali
16-17-18-19-Temmuz-2009 Yalova Motosiklet Festivali
buda ilginç.
-
30 Haziran 2009, 14:14
Yaw sonuçta hepsi ilginç işte
-
30 Haziran 2009, 14:55
motosıklet net bu festıvallerden bırıne toplu katılım yaparsa orada yönetıcıleri motosıklet.net diye pankartıve motosıklet.net tişortleri görmek isterım .
-
30 Haziran 2009, 16:03
askon adlı üyeden alıntı
motosıklet net bu festıvallerden bırıne toplu katılım yaparsa orada yönetıcıleri motosıklet.net diye pankartıve motosıklet.net tişortleri görmek isterım .
Tek temennimiz
Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .
[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)