Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

2009 Motosiklet Festivalleri

REKLAM ALANI

Festival alanımız değişmiştir. İlk olarak Erdek te yapılacak olan MotoRock Motosiklet Festivali, Erdek Belediyesi nin olumsuz tutumlarından dolayı Bursa ya alınmıştır. Bursa da D.S.İ. Demirtaş Barajı Çim Kayağı Tesislerinde yapılacak olan festivalimiz, yeşilin binbir çeşidi, baraj gölüyle birlikte eşsiz bir doğa oluşumu ve manzaralarının eşlik edeceği bir ortamda gerçekleşecektir. 10-11-12 Temmuz 2009 tarihlerinde ve çadır kamplı olacak olan etkinliğimizde, gün içerisinde çok çeşitli aktivitelerle, sponsor firmaların ve katılımcı kulüp ve derneklerin de gösterileriyle birlikte daha da renkli bir hal alacaktır.
    Tüm motosiklet dostlarını bu eşsiz festivali desteklemeye çağırıyoruz. Bol eğlence, bol alkol, kamp keyfi ve unutulmaz bir ilke hep birlikte imza atalım.
    Bursa sizi çağırıyor...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dalyan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sanırım Ağustos'ta festival yok. Tümü Temmuz'da bitiyor.

Motosikleti
    potansiyel r1 :(
    arkadaşlar şu bursa motorock fest e katılmayı düşünüyorum kimler var deeee ankaralardan gelecem yetim kalmayalım oralarda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

müzikle ilgileniyorum çok sağlam gruplar var güzel fest olacak
    :pl: [COLOR="Red"]Gimme fuel[/COLOR] !!! [COLOR="Blue"]Gimme fire[/COLOR]!!! [COLOR="Red"]Gimme that which I desire[/COLOR]!!! :pl:
    adı üstünde u[B][COLOR="Blue"]M[/COLOR][/B]u[B][COLOR="Blue"]T[/COLOR][/B] :queen:
    [COLOR="Red"]makine mühendisliği 4 sene kaldı[/COLOR]

Motosikleti
    kanuni seyhan 150 c
    Alıntı aguila adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yalnız kalırsın oralarda zaten iptal oldu marmok
    Değerli motosiklet dostları,

MARMOK, 3 yıldır, Türkiye’de yaptığı festival organizasyonları ile, farklı bir konseptte ve kaliteli bir festival anlayışı içinde, firmalar ile motosiklet kullanıcılarını, eğlence ve gezi ortamında, bir araya getirmiştir, Her yıl Haziran ayı sonunda düzenlenen, büyük masraf ve yoğun çalışmalar gerektiren, MARMOK FESTİVALİ, Dünya ve Türkiye ekonomisini etkileyen, kriz göz önünde bulundurularak, yönetim kurulumuzun kararı ile, 2009 yılında organize edilmeyecektir.
    Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Güneş Karaçetin/ Yön.Krl Bşk
    İrfan Çetinel/ Yön. Krl.
    Dr.Hüseyin Baş / Yön. Krl.
    Dr.Erhan Yılmaz / Yön. Krl.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:28 PM ----------

Alıntı umut2738 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar şu bursa motorock fest e katılmayı düşünüyorum kimler var deeee ankaralardan gelecem yetim kalmayalım oralarda

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:00 AM ----------

müzikle ilgileniyorum çok sağlam gruplar var güzel fest olacak
    emok u kaçırma

Alıntı ruckerpark adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    16-17-18-19-Temmuz-2009 Tosya/Dipsizgöl Hitit Motosiklet Festivali
    16-17-18-19-Temmuz-2009 Yalova Motosiklet Festivali
    buda ilginç.

TOP SPEED - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM JOYMAX 250 VESPA 125 3 V İE
    Yaw sonuçta hepsi ilginç işte
    İMPOSSİBLE İS NOTHİNG

askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    motosıklet net bu festıvallerden bırıne toplu katılım yaparsa orada yönetıcıleri motosıklet.net diye pankartıve motosıklet.net tişortleri görmek isterım .

Motosikleti
    beat gitti geriye ne kaldı şimdi
    Alıntı askon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosıklet net bu festıvallerden bırıne toplu katılım yaparsa orada yönetıcıleri motosıklet.net diye pankartıve motosıklet.net tişortleri görmek isterım .
    Tek temennimiz
    Biz gökyüzüne inanırız, sunroof'a değil . . .

[B][COLOR="Blue"]MerT ÇiftÇi[/COLOR][/B]

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)