Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Katılmayı düşünüyor musunuz?

Katılımcı sayısı
97. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet kesin katılacağım...

34 35.05%
  • Hayır katılmayı düşünmüyorum

19 19.59%
  • Belli değil...

44 45.36%
7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Zeytinli Rock Fest 08 14/15/16/17 Ağustos

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    Alıntı oumar adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok güzeldi bu sene de... Ben biraz uyanıklık yapıp motorsuz gittim... Pentagram,Catafalque,Soul Sacrifice,Tibet Ağırtan,Kurban,Makine bence en iyilerdi... Ama düzenli kalmadığım için kampta biraz sıkıcı ve yorucuydu keşke sizin orda olduğunuzu bilseydim daha güzel olurdu..

grupların her harfi içime oturdu okurken
    catafalque bi türlü izleyemedim ya
    pento da metallica öncesi izledim 5-6 şarkılık. o da sarmadı..
    kurban eminim deli gibidir..
    biri yok mu ortalığı resime boğsun

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    junkyjohny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Tiger S 250 '08 siyah 48 RN 054
    Duyduğuma göre çok kötü olaylar olmuş....

kimse eğlenmekten resim çekemedi sanırım ben götürmedim makina çalarlar diye :D
    Cbr 125 :bounce:

D C R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kawasaki Versys 650
    O Tarihlerde Altınoluktaydım, zeytinliye gelmem 20 dk sürmezdi...
    Rock'la aram pek olmadığı için gitmedim, ama sizin orda olduğunuzu bilseydim kesin gelirdim...

Neyse sağlık olsun...
    DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    İyiydi, güzeldi, keyifliydi..
    Sahneyle çok haşır neşir olmadık ama, çadır alanından da olsa, üşenmeyip sahne önüne gittiğimizde de olsa, dinledik, söyledik, eğlendik; hiçbir şeyi kaçırmadık yine de..
    Gündüzlerin keyfi apayrıydı, o sıcakta orada kavrulmaktansa, civardaki tarihi ve turistik yerleri gezdik, dinlendik, yine eğlendik.. (Burada kameraman ve aargh'a verdikleri lojistik destekten ötürü teşekkür etmek lazım)
    Benim açımdan en keyifsiz yanı dönüşte fark ettiğim; festivalin bana ehliyet-banka kartları-öğrenci kartı gibi şeylere malolmasıymış. Onları da iptal ettirip, yenileri için başvurup, keyfimi toparlamaya başladım bu aralar..
    Ve son olarak baktım da festival alanında, veya sahne önünde çektiğim doğru düzgün hiçbir fotoğraf yok o kadar fotoğraf arasında..Seneye artık..

Forever Musa.., Festival demek Musa demek..
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

STeReO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Ben şans eseri oradaydım 1 gun çadır kurdum orada. Hayko cepkinin çıktığı gündü. Araba ile gitmiştim. Geçerken uğradık dersem daha iyi olur. Güzeldi 1 günlük bile olsa 2 kişi kombine almıştık. Tabi giderken kombineleri sattık Güvenlik görevlileri çok agrasifti..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı junkyjohny adlı üyeden alıntı Mesajı göster

rock demek olay demek

Hay.alper.est - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    aaa unuttum ben bu konuyu süperdi bu senede konser ortam org. filan baya eylendik. çadır sabahları sahuna gibiydi ter attık üç gün yemedik içmedik son gün alkoy time yaptık baya motorcu geldi izmir plaka çoğunluktaydı.Şimdi diyeceksin yediğin içintiğin sende kalsın gördüklerini anlat yani foto işte o yok malesef.
    ''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''

linkinpark - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA C90 & TVS SCOTY PEP+
    Zeytinli Rock Fest 09 görüşmekkk üzeree
    Gerçi bize milliyetçi derler. Ama, biz öyle milliyetçileriz ki, işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz. Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız. Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir. M.K.ATATÜRK

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Bende gelicem bu sefer
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Motorsuz da gidilir, bu festival kaçmaz...Körfezin en iyi organizasyonu bu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Kanuni Racer 200 // Northwing SLR 150
    ben altınoluktayım arkadaslar hersene gıdıorum ama boş bu sene gelenlerı beklerım cıvarı dolastırması benden gunduzlerı gormedıgınız cok yere gotururum sızı ınanamacagınız yerler var körfezde

benım bıle bılmedıgım bır suru yer war :D oraya geldıgınızde benı bulursunuz saten ya 34 EP 4694 kırmızı bı scooter
    yada 34 ZDD ... kanunı 200racer motoru yenı aldıgımdan sonunu bılmıorum :D

Alıntı junkyjohny adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    en kotulerınden bırı 15-20 kısı bır kıza tecavuz etmıslerdı hemde tam rock festıvalının ortasında ve kımsede bısey dememıstı guvenlıklerın bıle kavası 1mılyondu o yuzden sogudum ben

Alıntı motorhocası adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorsuz da gidilir, bu festival kaçmaz...Körfezin en iyi organizasyonu bu
    saten turkceel ve redbull gıbı sacmalıklar harıc bı organızsazyonda yok korfezde :D

Alıntı HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rock demek olay demek
    ama rock demek kafayı kendını bılmeyecek kadar cekıp tecavuz etmek deıldır !

Alıntı D C R adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O Tarihlerde Altınoluktaydım, zeytinliye gelmem 20 dk sürmezdi...
    Rock'la aram pek olmadığı için gitmedim, ama sizin orda olduğunuzu bilseydim kesin gelirdim...

Neyse sağlık olsun...
    altınoluktayken nası bı motor kullanıyodun ve plakası neydı kesın gormusuumdurr :D ben hersene 4ay ordayım 18yıl oldu :D

Motosikleti
    Gt250r
    abi bu zeytinli rock fest bu şerefsizlikler yüzünden böle oluyo öle olaylar çıkıcaksa hiç gelmeyn anasnı satayım kaç kere kavgaya giriştik heriflerle napıcaksan 4 duvar arasında yap zaten bu sene foçadaymış kurtulduk

PIERzig - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6

ROCK TATİLİ FOÇA 13-14-15-16 AĞUSTOS
    SINIRLI SAYIDA AVATAJLI KAMP KONAKLAMA BİLETİ 25 TL

Avantajlı biletler için son gün 15 Haziran 2009 dur.

POEM ORGANİZASYON tarafından gerçekleştirilen, 4 yılda yaklaşık 200.000 seyirciye ulaşan ve toplamda 700’ü aşkın müzisyenin sahne aldığı, Türkiye’nin en büyük açık hava festivallerinden biri olan Rock Tatili Zeytinli Rock Festivali “Rock Tatili-FOÇA", 5. yılında, değişen festival alanı , doğa ile iç içe ve yeni çehresi ile, 13-14-15-16 Ağustos 2009 tarihlerinde, İzmir Foça İngiliz Burnu’ nda sizlerle…

Tatil planlarınızı yaparken bu tarihleri dikkate alın!
    "Rock Tatili-FOÇA " sizi, Ege'nin mavi sularına, müzik, spor ve plaj eğlenceleri ile dolu 4 muhteşem güne davet ediyor ve rock müziğin önemli isimleri ile bir araya getiriyor.

Ayrıntılı bilgi için ; www.rocktatili.com ve www.zeytinlirockfest.com

GRUPLAR (Bunlar sadece bir kısmı daha çok kişi ve grup katılacak

Çilekeş

Dinar Bandosu

EPİCA

KURBAN

Kolpa

Kül

Magick

Metoboy

MOĞOLLAR

OGÜN ŞANLISOY

TEOMAN

Öztürk

Tibet Ağırtan

Yasemin Mori

Not: Bunlar sadece açıklananlar bunların yanında bir sürü grup dahagelcek. (hayko, pentegram, şebnem ferah vs...)

NEREDE?

FOÇA İNGİLİZ BURNU NDA

Foça’nın yakın çevredeki turistik merkezlere olan uzaklığı :

Foça-Havaalanı 85 km.
    Foça-Bergama 90 km
    Foça-Selçuk 140 km
    Foça-Çeşme 152 km

Foça-Ayvalık 133 km
    Foça-Pamukkale 303 km
    Foça-Çanakkale 317 km

İzmir-Çanakkale karayolu’nun 39. kilometresinden Eski Foça’ya döndükten sonra 26 km.lik yol izlenerek Eski Foça'ya; 46. kilometresinden Yeni Foça’ya döndükten sonra 14 km.lik yol izlenerek Yeni Foça’ya ulaşılır. Eski Foça ile Yeni Foça arasında 22 km.lik bir sahil yolu da vardır.
    İzmir ile Eski Foça ve Yeni Foça arasında ayrı ayrı olmak üzere ortalama yarım saatte bir karşılıklı olarak otobüs seferleri düzenlenmesi dışında Foça’ya ulaşımı sağlayacak toplu taşım yolları ve alternatifleri bulunmamaktadır.

Foça-Yeni Foça arasında düzenli olarak karşılıklı seferler yapılmaktadır. Eski Foça’dan plajlara (Hanedan koyuna kadar) yaz aylarında 20 dakikada bir minibüsler çalışmaktadır.

Nasıl?

İNGİLİZ BURNU Festival Alanı
    Festival alanımızda yiyecek ve içecek satılan çadırlar, her türlü gereksinime yönelik alışveriş stand ları, otopark ve sağlık , iletişim stand ları vb. destek birimleri düzenlenmektedir.
    Kamp Alanı
    ROCK TATİLİ FOÇA süresince konaklamak ve çadır kurmak isteyenler için festival alanında özel olarak düzenlenen toplam 20..000 kişilik kamp alanı bulunmaktadır. Festival kapılarını, kampçılara 12 Ağustos Çarşamba günü saat 10:00'de açacak.
    Ana Sahne: 35.000 kişinin aynı anda konser izleyebileceği bir alanda yapılandırılacak ana sahnede dört gün boyunca bir çok grup ağırlanacak.

Alternatif Sahne: 10.000 izleyici kapasiteli alternatif sahnede yeni yetenekler sahne alacaklar

Festival Olanakları

- 24 saat hizmet veren danışma noktaları
    - Sağlık merkezi ve İlk yardım çadırları
    - Yeterli sayıda tuvalet ( Ücretsiz)
    - Kesintisiz iletişim sağlayacak seyyar baz istasyonları
    - Katılanlara yardımcı olacak gönüllüler
    - Yiyecek ve içecek satış noktaları

Almanız Gerekenler

- Festival kamp alanı bilet
    - Fotoğraflı kimlik (nüfus kağıdı, Öğrenci kimliği , ehliyet, pasaport,vb.) belgesi
    - Çadır, uyku tulumu ve mat, çadır için kilit
    - Rahat ayakkabı ve yedeği
    - Her türlü hava koşuluna uygun giysi ve yedekleri
    - Kişisel hijyen ve temizlik malzemeleri
    - Denize girmek için mayo , şort ve vs .
    - Plajda giymek üzere terlik vb bir ayakkabı
    - Varsa; reçetede belirtilen doza göre maksimum 4 günlük miktarda reçeteleri ile birlikte ilaçlar
    - Güneş kremi ve koruyucular
    - Şapka, siperlik, güneş gözlüğü
    - Küçük el feneri

Almamanız Gerekenler

- Açık ve kapalı yiyecek-içecek
    - Alkol içeren her türlü içecek ve sıvılar (kolonya, parfüm, vb...)
    - Tedaviniz kapsamında olduğu reçete ile kanıtlanmadıkça, tüm ilaçlar...
    - Yasadışı madde ve uyuşturucular...
    - Kamp ocağı ve tüp
    - Her türlü yanıcı, parlayıcı ve patlayıcı madde
    - Ateşli (ruhsatlı bile olsa) silahlar
    - Çakı, bıçak ve her türlü delici ya da kesiciler
    - Cam şişe ve malzemeler
    - Havai fişek, maytap vb..
    - Metal kutulu ya da cam şişeli pülverizatörler, sprey deodorantlar
    - Lazer kalem, anahtarlık, vb...
    - Telsiz, radyo, müzik seti, vb...
    - Her türlü ses kayıt cihazı
    - Her tür profesyonel video kayıt cihazı ve ışığı
    - Her cins evcil havyan (rehber köpekler hariç)

Uyarılar

- Organizasyonun programda değişiklik yapma hakkı saklıdır
    - Festival, olağanüstü durumlar dışında her türlü hava koşullarında gerçekleşecektir. Her türlü hava koşuluna hazırlıklı olunuz. Bilet iadesi yapılmayacaktır.
    - Festival alanına yiyecek ve içecek maddeleri sokmak yasaktır
    - Festival alanına kesici, yanıcı, parlayıcı, patlayıcı her türlü madde ve ruhsatlı / ruhsatsız silah ile lazer ekipmanları sokmak yasaktır
    - Festival alanındaki ses düzenleri geçici duyma problemlerine yol açabilirler.
    - Festival alanına profesyonel ses ve görüntü araçları ile video kamera, sokmak yasaktır.
    - Festival alanının daki denize girmek serbesttir. Festival için belirlenmiş alanların dışına çıkmak yasaktır.
    - Festival alanına, görme engelliler için özel rehber köpekler haricinde evcil hayvan sokmak yasaktır.
    - Kamp alanında konaklayacak katılımcılar kamp alanına giriş kapılarında bilet kontrolü ve güvenlikten geçtikten ve özel bileklikleri takıldıktan sonra kamp alanına girebilecekler. Festivali izlemek isteyenler beraberlerinde getirdikleri eşyalardan sorumludur.
    - Değerli eşyalar için alanda emanet dolabı bulunmamaktadır. Kaybolmasını göze alamayacağınız eşyaları yanınızda getirmemeniz özellikle tavsiye edilir
    - Özel araçları ile gelenler araçlarını belediye görevlilerin göstereceği yerlere yine görevlilerin uyarılarına uygun şekilde park etmelidirler

Kamp Alanı

- Festival kapılarını kampçılara 12 Ağustos 2009 saat 10:00’de açacaktır.
    - Kamp alanı kapasitesi 20.000 kişidir.Sadece kamp alanı bileti alanların yararlanabileceği kamp alanına , festivale günü birlik gelenlerin girmesine izin verilmeyecektir.
    - Herkes kendi çadırını alıp gelebilir. Fakat çadırım yok diyorsanız alanda çadır ve kamp malzemesi satışı yapacaktır.
    - Kamp alanında Duş ve Yeterli sayıda ücretsiz WC yer almaktadır.
    Kamp alanı kurallarımız ;
    Kamp alanında konaklayacak katılımcılar kamp alanına giriş kapılarında bilet kontrolü ve güvenlikten geçtik ten ve özel bileklikleri takıldıktan sonra kamp alanına girebilecekler.
    Değerli eşyalar için alanda emanet dolabı yoktur o nedenle kaybolmasını göze alamayacağınız eşyaları yanınızda getirmeyiniz.
    Festival katılımcıları beraberlerinde getirdikleri eşyalardan sorumludur.
    Kamp alanında çadırınızın yerini aklınızda tutmanız, tekrar çadırınızı bulmanızı kolaylaştıracaktır.

WC ler

FESTİVAL ALANINDA ( Ücretsiz ) WC ÇALIŞMASINI BOXI YÜRÜTECEKTİR.
    www.boxi.com.tr

İletişim Hizmetleri - Sağlık Hizmetleri

İLETİŞİM

Festival alanında hizmet verecek seyyar baz istasyonları ile cep telefonu haberleşmesinin olağan şekilde devam etmesi sağlanacak.

Sağlık Hizmetleri

Festival boyunca aralıksız hizmet verecek ilk yardım çadırları, tam donanımlı bir sağlık merkezi ve acil durumlar için de ambulanslar hizmet verecektir. Ücretsiz hizmet sunulacak sağlık merkezlerinde uzman doktor ve sağlık personeli bulunacaktır.

Çarşı - Yeme - İçme - Alışveriş

Çarşı

Çarşı alanında t-shirtten şapkaya , havludan terliğe , festival hatıra eşyalarından bandana ya kadar her türlü ihtiyaca yönelik satış yapılacak, mini internet Cafe dahil olmak üzere çeşitli stand lar kurulacak.

Festival alanı içerisinde yiyecek-içecekten sağlık ocağına, hediyelik eşyadan plaj malzemelerine kadar ihtiyacı duyulacak bir çok şey çarşı-pazar bölümünde yer alacak. Festival alanında ihtiyaç duyacağınız herşey uygun fiyatlarla size sunulacaktır.
    '09 foçada yapılıyor
    Gitmeye çalışacağım

Motosikleti
    Gt250r
    Alıntı PIERzig adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    '09 foçada yapılıyor
    Gitmeye çalışacağım
    aman abi bu rock festten canımız yandı bizden ırak olsun
    [B][/B]Balıkesir [COLOR="Red"][/COLOR]MT

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Alıntı Motör adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    aman abi bu rock festten canımız yandı bizden ırak olsun
    Rape mee my frienddd

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    anatolian rock sitesine baktım bu kadar grup yok.yasemin yok ogün yk. inş vardır kesin olarak ama foçada ya kim gitcek oralara.uni rock fesst ve rockn coke arasındayım. ya amon amarth ya linkin

Motosikleti
    Yamaha Xj6
    Teoman çilekeş moğollar kurbannnnn ogün bunlar olmazsa gitmem zaten

Gönül isterdi ki linkin de olsun

kesin giderim. o tarihlerde askerliğim de açıklanacak. yani ordan döndüğümde direk askerim. geçen seneki güzeldi aslında fena değildi. bahsedilen kadar olay olmadı. asparagas diyorum. kamp alanı biraz kötüydü geçen sene bu sene foçada umarım daha iyi olur. ingiliz çakıma çok ihtiyaç duydum. çadır yırtıldı dikmek için falan. bu sene yeni çakımla gidicem kampçılar bilir çok yönlü çakı çok işe yarar.. like this http://firsatciyiz.com/firsat/wenger...aks.asp?#Media

mertka - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125R'dı
    Alıntı HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    rock demek olay demek
    yok artık

7. sayfa BirinciBirinci ... 5678 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)