Bende yarın sabah yola çıkıcam avrupa yakasından,gri cbf 250'mle mt ailesi ile ilk defa karşılaşıcam ,görüşmek üzere....
Bende yarın sabah yola çıkıcam avrupa yakasından,gri cbf 250'mle mt ailesi ile ilk defa karşılaşıcam ,görüşmek üzere....
beyler... yenkapıdan bandırmaya feribotlar var... bandırmadan sonrası 74 km balıkesir balıkesirden sonrasıda 70 küsür km zeytinli... anlicanız yol daha kısa ve ucuz olyuo geçen sene o yolu kullanmıştım ben..
yanlız gece yolculuk yapıcaksanız dikkat edin bandırma balıkesir arasıda kötüydü geçensene..
balık esir ören arasıda kötü...
gece gittim.. gündüz geri dönerken kendime şaştım ulen ben nası gelmişim bu yoldand iye bide far arızalanmıştı..
god is busy ! can i help you!
bu gece 12 de bincem ben otobüse sabah görüşrürüz orda arkadaşlar
tel numaram : 0506 609 41 28 gelenler ile görüşelim
Cbr 125 :bounce:
Dönüş herşeye rağmen eğlenceliydi ama...elektrik arızası sinek faciası kamyonlardan fırlayan çakıl taşları yine yaşamak isterdim ama elimden bişe gelmiyor üzgünüm...Az kaldı 1ay sora komple istanbuldayım kısmetse...Daha çok yol arkadası oluruz birbirimize...
Ayrıcca yola çıkacak arkadaslar yol cidden eğlenceli bol virajlı tek gidiş gelişli ağırlıklı olarak...Bi de bilmediğiniz yolu gece almaktan sakının derim ben...Ondan sora semih gibi plakayı kaybedersiniz motorsuz kalırsınız
AKIN FİDAN
kaliteli resim ve videoları bekliyoruzz
herkez yola çıktı galiba
çıktınız mı yolaaaa...
foto beklerizzz
ben yarın sabah çıkacam yola
aynaya baktığında gülümsüyorsan bin motoruna
KYMCO - Like 200i uuur böcüüüüm
mangalı sev KOKOREÇİNE SAHİP ÇIK
ehliyeti alabılseydım aranızdaydım arkadaslar :(
resim,video ... ne varsa bekliyorum..
bu sene kısmet olmadı ama seneye dragstarımla orda olcam
haha plaka olayı çok bombaydı ben unutmuşum onu
god is busy ! can i help you!
ben pazar sabahı döndüm zeytinliden çok güzel geçti ama şifayı kapmışız orda 2 gündür yatıyorum :(
kimler geldi şimdi festivale ben pek 34 plakalı motor göremedim. 2 tane vardı bide izmirden üzerinde motorsiklet.net yazan bi motorsiklet vardı ama gidip konuşmadım forumdan pek kişiyi tanımıyorum diye. Bende ordaydım Kırmızı uzun sysbarlı tigerımla, Hatta pazartesi sabahı ayrılırken motorum çalışmadı onca kişinin arasında iterek vurdurmak zorunda kaldım. Buda zoruma gitti kimse yardıma gelmedi amk ne iş ? nerdeydiniz :D
.................................................. ...............
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
heeyyy
noldu nasıldı knserler
resim video ne wrsa gönderin
Çok güzeldi bu sene de... Ben biraz uyanıklık yapıp motorsuz gittim... Pentagram,Catafalque,Soul Sacrifice,Tibet Ağırtan,Kurban,Makine bence en iyilerdi... Ama düzenli kalmadığım için kampta biraz sıkıcı ve yorucuydu keşke sizin orda olduğunuzu bilseydim daha güzel olurdu..
ooops!
KASK TAKMIYORSAN,KORUYACAK BİRŞEYİN YOK DEMEKTİR....
..:: 35 EA 5130 ::..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)