arkadaşlar evim zeytinliye 15 dakikaama yinede çadır kuracağım mt tshortünüde istüne asacağım...toplu çadır kuaracaksanız katılmak isterim)
arkadaşlar evim zeytinliye 15 dakikaama yinede çadır kuracağım mt tshortünüde istüne asacağım...toplu çadır kuaracaksanız katılmak isterim)
Beyler ben motoru da yeniledim. İşyerinden iznimi de aldım. Bu sene motorla gelen sayısı seneye nazaran daha fazla olması sevindirici. Ayrıca festival organizasyon olarak biraz daha tecrübeli hale geldi ve olanaklar daha da iyileştirildi. Eminim güzel bir -şenlik-tatil geçireceğiz.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Tamer sevindim İstanbuldaydım ve 2haftadır netten biraz uzağım takip edemedim.Motor konusunda yardımcı olmak isterdim ama sen almışsın suzukini ;)
Aksilik olmazsa maddiyatı halledebilirsem birlikteyiz inş...Ayrıca tencerem ümitim de gelecekti konuşamadık onunla da :(
AKIN FİDAN
Akın'ım ukalam sağolasın varolasın iyi dileklerin için. Festival'e senin de katılmanı çok isterim. Tencere'ye seslenelim o da bir baksın buraya.
vaayy.... untülmüşüz hemen
geçensenki tayfayla görüşürz orda ..
muhtemelen gidicem bende...
pazartesi dönebildim tatilden.. alanyadaydım.. cumartesi patrondan izin koparabilirsem cuma akşamı ordayım yoksa cumartesi akşamı...
alçak akın istnabula geliyosun haber vermiyosun... ayıp yahu
tabiiki otobüsnen
god is busy ! can i help you!
Cuma akşam veya cumartesi sabah gelmeyi planlıyorum, ama sanırım yine 10 saat sürecek gelmem
Kızma lem hemen unutmakla alakası yok bir arkadas için gelmiştim kötüydü durumu biraz onunla birlikteydim kimseyle görüşmedim yani seni ihmal etmedim merak etme.Unutabilir miyim yahu seni hiç...Merak etme bu sene bol bol görüşürüz 1ay sonra komple istanbula taşınıyorum 15tercih istanbul rahat ol...Birlikte daha çok vakit geçiricez
tamer valla maddi durumlar çok kötü ayarlayabilirsem eğer gelmeyi çok istiyorum ama...Az da kaldı ne olacak nasıl olacak belli deil...İlk baştan bi festivalden önce istanbul'a gelmem gerekli özel işler dolayısıyla anladın sen onu sorasında kısmetse festivalde olur umarım...Kısmet işte..
AKIN FİDAN
Bu sene herşey çok güzel olacak
AKIN FİDAN
istanbul dan kimler geliyor, yol güzergahı nasıl olacak ? festival e az kaldı bi organizasyon yapsak da beraber gitsek süper olur yoksa herkes bireysel mi takılacak ?
ultra forumu açtın bari organizasyonuda hallet, kurtar bizi bu dertten
14 ü sabah sanırım yola çıkarım ben erkenden yavaş yavaş giderim, organizasyon olursa beraber yol yaparız
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
Arkadaşlar "Kameraman" Güven ile birlikte 14 Ağustos Perşembe günü sabah erkenden Tekirdağ - Çanakkale yolu üzerinden Zeytinli'ye gideceğiz. Orada bize ulaşmak isterseniz;
Telefon Numaralarım:
(555) 741 98 09
(535) 741 78 00
Not: Telefonların şarjı yetmeyeceği için ara ara açıp mesajları kontrol edeceğim. Mesaj atan olursa memnuniyetle cevap veririm.
Herkese iyi eğlenceler!
Arkadaşlar bende bu festivale gidenlerdenim.
ÖNERİM:
İstanbul Anadolu yakasından festivale gitmek isteyenler. 12 Ağuston Salı günü akşam üzeri Maltepede sahilde buluşup konuşalım. gitmek istediğimiz güzergahı belirleyelim. Ertesi günde druma göre bir saatte yola çıkarız.
Ayrı ayrı gitmektense herzaman sürü halinde dolaşmak hem daha zevkli ve daha güvenli olur kanaatindeyim.
Bugün akşama kadar bu organizasyona katılmak isteyenler:
İstanbul anadolu yakası yolcuları:
1-Erman USTA
2-Murat TOPAL
3-Arif TOPRAK
4-
5-
6-
7-
8-
9-
10-
11-
12-
13-
14-
15-
Bu listeye adınızı yazın.
ermanusta@hotmail.com
Adresinden bana ulaşın, buluşma saati ve yerini haber veriyim size...
sanırım ben gelemiyorum üzgünüm maddiyatı bir türlü aşamadım seneye kısmetse...
AKIN FİDAN
ben de gelemiycem
adam gbi bi motorum olsa belki gelirdim de otobüsle o kadar yol fln
çadır da yok zaten :(
böyle şeyler neden istanbul'da düzenlenmez ki
10 numara org :(
ben geliyorum, bu gece yola çıkıyorum bir gece gelibolu da çadır kampında konaklayacağız, sabah erkenden gaza basar birkaç saatte mekana gireriz
Ortak gidelim diye çok bağırdım ama arkadaşın işi yüzünden böyle garip ama aslında zevkli bir yol planı ortaya çıktı, artık bu forumda festival dönüşü yorumları ve fotoğraları paylaşırız, gelen herkese iyi eğlenceler, gelemeyenlerde inşallah seneye gelir , şimdilik geçmiş olsun
bu arada aargh telefonunu aldım, zeytinli de aramaya çalışırım , belki beraber döneriz
ve erman usta birkaçgündür eskişehir de olduğum için konuşamadık ama msn listesindesin artık, seninle de görüşürüz
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
arkadaşlar ben akşam çanakkaleye geçiyorum oradan zeytinliye gideceğim
kimler geliyor en son liste ?_
Cbr 125 :bounce:
sabahtan öğlene kadar soundcheck diye beynimizi şeetmezler inş geçen seneki gibi
zaten pek bi aksaklıkta yoktu standart festival işte tuvaletler berbat içerde herşey pahalı
genebizim çıkışta sahdaki köfteci tuborgcu amcaya gideriz
god is busy ! can i help you!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)