bende geliyorum bu sene
bende geliyorum bu sene
Cbr 125 :bounce:
bilet fiyatlarında oynama yapılmış biraz:D geçen sen burnumuzun dibinde olmasına rağmen sadece moğollara gidebilmiştim bu yıl arkadaşlarla kamp kuracağız inşallah görüşmek üzere..
özkan
o tarihler uygun gibi gözüküyor.. gitmeyi düşünüyorum bakalım inşallah Negatif bişey olmaz.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
süpermiş geçen senekini kaçırmıştım bu sene kesin gelmek istiyorum
Güzel olacak eminim ki bu sene de...Tek sorun gölgelik ama o da katlanıyor.Etrafta bira satan gölgelik yerler var orda bol bol piizleniriz
AKIN FİDAN
ozaman yaklaşsın bi.iş yerinden izin kopartabilirsem gelirim bende ama şimdilik bişey diyemem.rock'ı da hiç sevmem ama neyse maksat eğlence olsun
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
ben kesin geliyorum pentegram ve catafalque varmış onlar yeter zaten, ortam manyak olur, arkadaşda yılan hikayesine dönen şu motor alma hikayesini halledebilirse 2 motorla oradayız, festival yaklaşsın bi organizasyon yapalım bencede, güzel bi gezi olur
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
aynen. pento ve catafalque için gitcem zaten. bi türlü izleyemedim şunları.
bi çadır ve araba buldum mu ordayım
Geçen sene pentagram muhteşem idi...hala kulaklarımda hissediyorum valla...Bu sene daha güzel olacak die düşünüyorum.Çünkü festivaller her sene olgunlaşır gelişir kanaatindeyim...
AKIN FİDAN
bende ordayım beyler ama yola arkadas olamam zaten akçay da oturuyorum
way be.
rock sever amma insan varmş sitede
lamb of god dinleyen bile buldm
yıh yıh yıh öle vala motor ve metal müziğin kesiştiği noktalar var bence o yüzden çok olması doğal
Bir aksilik olmassa bu sene gideceğim
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Bursa'ya gelirsiniz yoldan devam ederizz balıkesir edremit oradan 10km sora akçay'da oluyor.1-2km sora da zeytinli dalyan sahili...Güzel bir yolu var...Açıkçası hızımız 100ün altına düşmeden rahatlıkla yol alabiliriz...Tempolu sürmek isteyenler ile birlikte sürmek isterim...Yol kaptanı da olabilirim 2.senem çünkü ayrıca amatör telsizi olanlar var ise şayet çok işe yarıyor onu kullanabiliriz...
AKIN FİDAN
istanbul'dan nasıl gelebilirim oraya.
feribot işlerini ben pek bilmiyorm.
nerelere kadar wardır feribot.
izmirden bizde 4-5 motor çıkıp geleceğiz inşallah
Ben de gelecekler arasındayım.
Geçen sene güzel vakit geçirmiştik.
= = = Be Aprilia racer! = = =
abi sen yol yordam biliyosundur o zaman
tarif istiyorum senden
bostancı'dan çıksam yola ne yapmam gerek sırasıyla
bende gelmeyi istiyorum ama mesafe uzak taa mersinden tek başına otobüsle gelebilirim ama
maşrabamız küçükse deryayı suçlamaya hakkımız yoktur
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)