Cumartesi öğleden sonra 2 yada 3 motor olarak pendikten karşıya biz de geçicez. Muhtemelen çalışanların çokluğuna bağlı olarak,festival katılımı pazar günü zirve yapacaktır.
istanbul'dan gidecek var mı varsa pendik feribotuyla geçmeyi düşünenler, beraber gidelim.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
ben tekirdağdan yola cıkıcam... en kısa sürede nereden gidebilirim ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Kısmetse orada olacağım...Festival başlangıcından itibaren orada olmayı düünüyorum.Hes zaman ki gibi çadırımı alıp öyle yola koyulacağım.Bütün arkadaslarım ile orada görüşmek dileği ile...Gerçekten festivallerin yeri bir ayrı oluyor...
AKIN FİDAN
slm millet öncelikle bende kjatılmak isterim bu festivale ama bir sorum olacak bende ehliyet yok daha yeni yazıldım ehliyete acaba gitsem festivale yolda polis felan durdururmu .normalde 3 senedir biniyom ama kimse durdurmadı ist de oraya gelsem ehliyetsiz bir sorun olurmu bu konuda yardımlarınızı bekliyom pendikten gidecek biri varsada onunla gideyim çunkü hiç şehir dışına cıkmadım ve ilk d,defa bir festivale katılacam saygılarımla...serhan_buffel@hotmail.com ekleyin beni motoseverler
Motorun ne? kaç doumlusun? vede madem 3 senedir motorun var ehliyet alsaydınya
Daha bugun biriyle konusuyordum ehliyetsiz yuvacık gezisine giderken arkadaki grubu durdurmuslar birinin supersportunu baglamıslar ehlietsizlikten arkadası durdurmamıslar...
sen bilirsin ben risk almazdım...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Biz Mersin den geliyoruz.. bu delikanlıyla beraber.
Bu bölgeden gelen varsa bekleriz...
14 temmuz hareket
Burda asıl önemli olan kendini riske atmak deil birlikte süreceğin dier arkadaslarını riske atman önemli olan..Herkesin moral sıfır oluyor buna emin olabilirsin.O yüsden gelmemeni öneririm...
AKIN FİDAN
arkadaşlar istanbuldan birlikte gidelim 17 sinde çikicam ben yola.
19 u cumartesi sabah yola çıkacak varsa buluşalım derim
[QUOTE=ahriman;1156564]ben de gidicem festivale. yola birlikte çıkabiliriz??[
ben 18 inde düşünüyorum yola çikmayı cuma oğleden sonra
19 u cumartesi öğleden sonra tekirdağdan yola cıkmayı düşünüyorm aksam üstü gibi istanbulda olurum birlikte gitmek isteyen msj atsın özelden..
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
“5000 MOTOSİKLET” DÜNYA REKORUNA SÜRÜYORUZ
Sevgili iki teker dostları;
Bildiğiniz gibi 17-20 Temmuz 2008 tarihinde III. Uluslar arası Yalova Motosiklet Festivali (Motofest’08) de Guiness Rekorlar Kitabı Yetkilisi ve Noter huzurunda gerçekleştireceğimiz Dünya Rekoru denemesindeki toplu sürüş boyunca aklınıza takılabilecek bazı önemli noktalara açıklık getirmek istedik…
1- Sürüşün zamanı ve rotası; 19 Temmuz 2008 Cumartesi günü öğleden sonra olmak üzere, Çınarcık start – Yalova’ya varış ve Çınarcığa dönüş şeklindedir.
2- Sürüşe “KASK”ı olmayan sürücüler kesinlikle katılamayacaktır.
3- Sürüşe , Festival girişinde kayıt olan sürücüler katılabileceklerdir.
4- Festival girişinde kayıt olan katılımcılara, 4 günlük “Ferdi Kaza Sigortası” yapılacaktır. Bu yüzden Festivale kayıt anında T.C. Kimlik numaralarını ibraz etmek zorundadırlar.
5- Sürüş boyunca 5 kamera + imkan olursa 1 Helikopter Kamerası tarafından çekim yapılacaktır.
6- 1 tane sürüşün en önünde 1 tane de en arkada olmak üzere içinde sağlık görevlilerin bulunduğu 2 adet ambulans sürüşe eşlik edecektir.
7- Her 1 km de bir motorize sağlık ekipleri bulunacaktır.
8- Sürüşün gerçekleşeceği rotadaki yolları kapatmak ve güvenliği sağlamak için , Yunus( Motosikletli polisler) ve normal Trafik Polisi ekipleri olacaktır.
9- Bu Dünya Rekoru denemesinin tarihe geçecek bir aktivite olacağından sizlerden Türk Bayraklarınızı yanınızda getirmenizi rica ediyoruz.
Önemli Not :
• Festival Alanı , Festival tarihi olan 17-20 Temmuz süresine kadar 3 kere ilaçlanarak , sinek ve böcekten mümkün olduğunca temizlenecektir.
• Festival Alanında , kablosuz internet imkanı ve ankesörlü telefon bulunacaktır.
Eskişehir den katılacak arkadaşlar varmı biz minik bir grup olarak perşembe günü akşam 16:00 gibi yollara düşüyoruz...(2006 senesinde en uzak mesafeden katılan bizdik)
Ben gitmeyi çok istiyorum, inşallah gelebilirim...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)