gitsemmi acaba diye düşünüyorum geçtiğimiz senelerde nasıldı giden var mı ?
gitsemmi acaba diye düşünüyorum geçtiğimiz senelerde nasıldı giden var mı ?
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Elbette gitmelisin..
Öncelikle şunu söyleyeyim ki bizim çıkıntı CERRAHİ ve benzeri düşünen arkadaşların sözlerine kulak asmamalısın..
Motosiklet kültürü yeni yeni oluşan bi ülkeyiz.. Motosikletle ilgili etkinlikler üçü beşi geçmez durumda.. Herşeyden önce bu aktiviteyi desteklemek adına orada olmalıyız.. Ayrıca festivaller her sene bir öncekinden daha iyi tasarlanmış olur.. Yani geçen seneden daha iyi bir organizasyon olacağından eminim..
Ayrıca birçok yeni motosikletli insanla tanışıp , çok iyi dostluklar kurma şansın var.. Bunun için bile gidilir..
Ben geçen seneki festivalde vardım.. Çok eğlendim, sürekli görüştüğüm dostlar edindim, aşık oldum, motosiklet temalı bi ortamı 4 gün yaşadım.. Bunların hepsi için ayrı ayrı gidilir..
Marmok a gidememenin üzüntüsü daha bi koydu şimdi be..
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Bir yalovalı olarak herkesi bekleriz gerçekten kaçırılmaması gereken bir organizasyon
bir terslik olmazsa kucuk de olsa bir grup gelmeyi dusunuyoruz
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
bir yalova'lı olarak orada olmak için elimden geleni yapacam
Ben de bir aksilik olmazsa tek başıma orada kesin olurum ama çalıştığım için cumartesi sabah gelebilirim ancak, ilk motorum la ilk festival im olacak bu, inşallah bi aksilik olmaz
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
ben de gelmek istiyoruum, bir aksilik çıkmazsa tüm planlarımı buna göre ayarlıcam
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
ben bu forumda yeniyim bugun birtane ramzey qm200 gy cross siparişi verdim motorumla bu festivale izmitten katılmayı düşünüyorum
yalovanın yerlisi sayılırım..geldğinizde beni bulmanız yeterli...! MT kardeşlerimi seve seve ağırlarım
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Artı 2 orada olmayı planlıyorum bir aksilik olmazsa....
Beach volleyde rakipsiziz.
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
ilgi az gibi geldi bana????
Valla hazer, bizim telefonlarımız susmazken , 100 den fazla siteye cvp yazacağım diye uğraşırken , ilginin hiç de az olmadığını söyleyebilirim.
Ayrıca arkdaşlar, iki tekerci olarak , bu rekor denemesinde mutlaka yanımızda olmanız gerektiğinin üzerine basa basa söylemek istiyorum.
O rekoru kıracağız ve işte o zaman gerçekten herkes bizi farkedecek !
belki gelirim .
motoru 7 sene sonra alabileceğim için ben, 10uncu Yalova Uluslararası Motosiklet Festivaline gelebilirim ancak :D
BAŞKALARINI SIK SIK AFFEDİN, AMA KENDİNİZİ ASLA
sadece fark edilmek adına bile bir şey yapmak için orada olmalıyız HEP DESTEK TAM DESTEK
MT İZMİR HUZUR EVİ SAKİNİ
nereye gittiğin değil kiminle gittiğin ÖNEMLİDİR :wiinkk
CENGOMOTO
Orada olmak istiyorum, katılacağım ilk motorsiklet festivali olacaından ne bekleyeceğimi bilmiyorum ama zaten bursadan günübirlik gelmek asıl planım, bu sene nieyse cadırlık modda deilim ve otel de tek kişi sacma olur gibi
Bursadan toplu gitsekte ayrı hoş olurdu, gerçi 70-80km yol heralde...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
Ben Gitme Kararındayım Cumartesi Günü İStanbuldan Gidecek Varsa BEraber Gidelim ya.. Ben Tekirdağdan Çıkıcam Sırf Bunun için.
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bu yıl tüm festivalleri kaçırdım.
İstanbulda olursam, Yalova festivaline katılmak istiyorum.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)