Motosiklet aşkına
kuşadası festivalinden izmir,manisa,akhisar,balıkesir,balya biga,bandrma yoluyla istanbula devam ettim,
bigadaki katkıları destek ve sıcak karşılamaları çin ismet otodan savaş beye candan teşekkürler
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Kesinken gidemedim ama bu aralar Kuşadasına bi sürpriz yapabilirim
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
keşke ben ordayken gelseydin kardeşim,msn de gelcem dediğinde iyibir zemin hazırlamıştım ama olsun boşa gitmedi ama.sayende biz eğlendik.....köfteciyle,,,,,
sen kimle dans ediyon erhan o dönüş biletini çıkarken garantilemiştir unuttunmu istanbullu o
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Gidiş dönüş hazır bize
Ben taa İzmire gelicem bide senin dükkanına kadar zahmet mi edicem? İnsan bi karşılayalım der dimi
Köfteciyle olayını anlayamadım Ümmet abi??
Ben gidene kaar sen yine gidersin kuşadasına zaten.. Her hafta gidiyosun maşallah
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
gelemedim ama resimler süper çıkmış ümmet abi paylaşım için teşekürler
nasip olursa 3 üncü sünde de oradayız.SALİHLİ li MOTORSİKLETCİLER olarak böyle bir organizasyondan menmun oluyoruz.bu arada kumof motor festivaline yeni arkadaş ve yeni grupları da bekliyoruz.
Salihli Motorsikletciler Kulübü
bu sene düzenlemeyi düşünüyormusunuz?
Nasipse bir aksilik olmaz ise İzmir_MT ile orada oluruz.Takım nerede biz orada
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
istanbuldan gidecek varmiii
Bu sene de olursa aynen katılırız. İnşallah.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
KMK niye kamp yerini krokisiyle nerede festivalin yerini belirtmiyor.Bir sürü motorcu dışarıdan gelecek.Bilen var bilmiyen var.Her zaman gelenlerdende türlü paralar istenmekte.Kuşadası motor festivali-işallah motorcuların dayanışması-tanışmalar yönünde daha başarılı olur....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)