büyük ihtimal ordayım
aha dışarda kaldım artçı alan yok:(
biaksilik olmazsa bende ordayım.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
izmirden çoğu kişi gitcek madem toplanı hep beraber grup halinde gidelim
ben dışarda kaldım =) artçı alan yook =)
Ya Altug canın sagolsun kardeşim Boşver zorlama bu kadar ehlyeti al paşalar gibi gezeriz(Bende Alırsam tabi )
Boşver kardeşim ;)
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
bende gidecemde tek başıma gitmek yerine grup gidelim derim izmirden çıkalım derim.......
Duruma göre gidebilirim.....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
azönce geldim benimle birlikte balıkesirden bi abide gelmiş erkenden,ve sizlerle denize sıfır festival alanını taze taze paylaşıyorum
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ooo ümmet abim süper,
arkadaşlar pazar sabahtan gidiccek olan varmı yahu ? ben gidicem eger benle gelebilecek olursa
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Artçı alan varsa gelirim =)
Acıyın bana =) ehliyetsiz binmeyim şu motora diye can çekişiyorum yardım eden yok
Temmuzda elimde ehliyet =) otobüsle gelirim bak
buraya da yazayım benim de pazar sabahı gitme ihtimalim var cygnus rs ile gelicem büyük ihtimal beraber gidebiliriz vasco cumartesi akşamı durumum kesinleşir sana haber veririm
ayrıca ...
eğer motorun vitesli ise yada 2 kişi rahat gidiliyorsa istersen senin motorla gidebiliriz.. 1 seneden fazla oldu ehliyetimi alalı 3 senelik kullanıcıyım bilgine
son anda değişiklik oldu cbr 125 de motosiklet listesine eklendi .. eğer cbr 125 ile gelirsem seni artçı alırım ama yol masrafına ortak olmak şartı ile malum öğrencilik bir de mutlaka yanına kask ve nüfus cüzdanı almalısın jandarma falan çevirir sonra başımız ağrımasın..
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
tmm cuma olsuın burak toplantıda ne konusulcak ona gore bakarız
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)