ne dınlıyım dıe sormadım black dınlerım ben
ne dınlıyım dıe sormadım black dınlerım ben
Black mi? İlk yattığın kız arkadaşına ölümüne aşık olduğunu zannetmen gibi birşey... 10 sene sonra aklına bile gelmez...
alakaya bak
doğru diyo aslında..
ben de bu düşüncedeyim
death,black,trash,.. metal dinliyorum da yaşla alakalı bişey bu.
30-35 yaşımda fln deli gibi headbang yapabilceğimi sanmıyorum..
nice akrabam war metallica'nın kuruldğu dönemden başlayarak metalci olan
hatırlıyorum ben ufakkenki tiplerini... görsen sopayla kovalarsın
şimdi ya bankacı ya doktor.. ve de hiç metalci tiplere benzemiyolar...
hyr ben ne demek ıstedı onu anlamadım kı heavye bı turlu ısınabılmıs degılım yası buyuk olan ınsanlar dınlıor benıım gordugum cogunlugu
metallica zaten heavy metal yapmıyo
kiss,motörhead.. tarzı gruplardır onu yapan.
yaş meselesi tabi..
15 yaşında tokio hotel dinleyen de war blind guardian dinleyen de war ..
pardon thrash we hardrock karısımı :S sasırdım zaten kı ılk albumu harıc dıerlerı hard rock bana gore tabıkı herkesın fıkrı ayrı
metallica her albümünde bi tarz deniyo zaten
kimse anlamıyo ne yaptıklarını.. kendileri bile
RakshaSa yaş kaç? Hard Rock Trash karışımı ne demek, iyimisiniz agalar siz yahu :D
eet komık gelebılır ama oyle karısım demedım ılk donemler thrashdı ama sonrrakı albumlerı hard rock bana gore
ben de senin yaşlarında başladım bu işe..
ortaokulda rammstein dinletmişti bi ark.. onun zehirini taşıyorum hala
walla bende marduk la basladım ama black calma ıstegım az eglencelı gelmıor pek yavas yavas metalcore trıvıum slayer pantera gıbı gruplara kayıyorum blackden sogudum we cewremdekılerde soguk dawranmıolar ama black dınlıorum dıyınce dırek satanıst darbesı yemekten bıktım
Valla ben "baba Metallica albüm çıkartacak" diye zamanında senelerce 91 albümünü beklemiş adamım... Manowar Kings of Metal albümü çıktığında "abi Manowarın yeni çıkardığı albüm inanılmaz" muhabbeti yapmış adamım... Anlayamıyorum sizi ve dediklerimi de anlatabileceğimden emin değilim, 33 yaşındayım mühendisim, sağlam bilindik bir projede iyi bir mevkideyim, çenedeki sakal 10cm ne diyimki ya
helaaallll
rakshasa memleket nere bu arada.. o damgayı vuran memleketi merak ediyorum
dibak abim bu arada bende ki var bi gariplik ama ben hayatımda hiç bi zaman milletle albül tartışmasına girmedim..
kendim buldum kendim dinledim. kendi kendime yorum yaptım..
yaşıtlarımla değil sağlam abilerden aldım bi kaçç yorum..
ama müzik marketlerin kapısında yatıp albüm almak için debelenen biri olmadım hiç bi zaman..
başkası beğenir ben beğenmem.. ulan adam beğenmiş ben beğenmedim bende mi var gariplik diye sevmediğim şeyi dinlemek zorunda kalmadım..
kendi kendime yetiştim bu alemde diyebilirim
Hahha o satanist muhabbeti 15-20 sene önce de vardı. 1992 yılı olması lazım (ohaaaaaaaaaaaa yaşlanmışız lan) Tankard konseri çıkışı kırolarla çok sağlam kavga olduydu. Daha öncesinde devrimizin süpe yazarı çizeri engin ardıç kuşunun zengin .içi satanistler diye heavy metal dinleyenlere yazı yazdığı vardır...
sabah 6 da stadyumun önündeydim beklediğim yerden iki defa çıkartılar bilmiyorum kaç saat susuz kaldım önceden işediğim yerlere oturmak zorunda kaldım bir simite 2 milyon verdim kısacası insanlıktan çıktım ama onları sahnede en önden takip edince hepsine değdi diye düşündüm.Gerçekten de değdi.
Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)