Konsere kesin gidenler listesi yapalım mı öyle ise =)
Konsere kesin gidenler listesi yapalım mı öyle ise =)
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
daha konser tarihine çok var erken olur bi liste yapmak için eski parçaları çalarlarsa dinlenir gidilir ama konserin çoğu st anger dan ibaretse
Hernekadar eski tavrı ve tarzı olmasada son kez gitmek lazım bencede.93 konserine giden ve sahneye 5 mt mesafeden konsere katılan şanslı azınlıktanım.
Saha içinden bilet alayım önden seyredeyim derseniz (93 teki gibi olurmu bilemem) 1 gün önceden saha da kamp kurmanız ve sabahın ilk ışıklarıyla kapıya yönelmeniz gerekmekte.En azından biz böyle yapmıştık ve başarıya ulaştık zamanında.
Bireysel oalarak gideceğim grup etkinliği kesinleşirse katılabilirim....
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
biletix e haberi düşmüş
ali samiyen de olması harika. gitmezsem şerefsizim
350 ytl lik bilet için tüm savaşım bundan sonra
ben unforgiven nın hastasıyım telefon melodim bile,
annnnnfo givınnnnn tuuuu.
ağalar daha çok var hele bi temmuza yaklaşalım şöyle bi ay kala bakarız.
davulda lars olur inş bi ara slipknot(joey jordison) davulcusunu almışlardı kadroya bakalım ali sami yen o konser için küçük kalabilir ben olimpiyata gelirler diye düşünmüştüm ya da saraçoğluna neyse kesin orda olucam
alt grubu kim olacak bilen var mı ?
Tanrıyı Güldürmek İstiyorsan.Ona Planlarından Bahset!
pentagram olabilir diyolar ,
öyle olursa memleket sallanır
1993 senesindeki konsere gitmiştim.Ama o zaman Metallica nın tavan yaptığı zamanlardı,grup şimdi eskisi gibi değil pek tat tuz yok:(
Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...
SW 600
yok mu ? daha ne yapsınlar yaw.bu arada impovida şey demiş
joey kadroya katıldı fln diye. öyle bi haber görmedim duymadım. gerçekliği nedir ??
http://www.biletix.com/event.htm?id=JMET1
Hadi hayrını görün. Start verildi atlar koşuya başladı. Kesin gelecek olanların bir listesini tutalım. Belirtin kim gelecek kim gelmeyecek. Önceki geceden kapıda yatıcaz ama ona göre.
süper bi konser ya herkes gitmeli ben hariç benim yerimede tepinin hehehe harika olacaktır ya yıllar sonra metallica
önemli olan ne yapacagım demek değil.yapmak istediğin şey için yola çıkmaktır.
Ya sitedeki en hardcore metalci ben mi çıktım...
ben de gelicem ama kabul ederler mi bilmem
"dede senin burda işin ne diye?"
bende geliyorum kesin ekle listeye
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Beni ekleyin diyenleri listeye koyuyorum arkadaşlar... Benim kendi arkadaşlarımdan da büyük bir katılım bekliyorum. Hep beraber birleşir bi gece öncesinden kapatırız
gitmeyeni ......
param yok ama :(
slm
arkadaşlar ben hafta sonu alıyorum bileti.
hem axess karta %20 indirim yapıyor .yani saha ici 72 ytl geliyor.
şimdiden guruba katılım ben. ama sanırım sizde benle aynı fikirdesiniz saha ici .ok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)