bir sezonda marmok ve emok ikisi birden olabilirmi bilemiyorum ama katılmaya çalışıcam.(malum iş hayatı)
bir sezonda marmok ve emok ikisi birden olabilirmi bilemiyorum ama katılmaya çalışıcam.(malum iş hayatı)
arkadaşlar bende bu sene ilk defa katılmak istiyorum.ınşallah çalışma günlerim uyarda gelirim.çooooook istiyorum.
inş. bende gelmek istiyorum malum iş hayatı izin alabilirsem kesin gelicem çok zevkli ve eylenceli olacağı kesin
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
EEEEEWEEEEEEEETTTTT ARKADAŞLER EN SON UZUN YOLUMU RAMAZAN BAYRAMINDA YAPMIŞTIM 2300 KM FALAN ANADOLUYU ARŞINLAMIŞTIM BIRAZ, EMOKTA BENIM ICIN IYI BIR GEZI OLUR GECEN YIL IŞLERIMIN DUZENSIZLIGINDEN DOLAYI NASIP OLMAMIŞTI IŞLERIMI ŞIMDIDEN AYARLAMAYA BAŞLADIM BILEM. KUŞADASI'NDAN SEVGILERIMLE
bende ilk olacak insallah işleri ayarlaya bilirim mesafa okadar uzak degıl belki günü birlik olabilir olsunda artık ne olursa olsun ..
selam arkadaslar
Bir aksilik olmazsa biz grup olarak geliriz...
Ne yöne dönersen dön, arkan her zaman arkandadır.
Okyanus43
ooow bizim memleketmiş bende kınıklıyım önünden geçip gidiliyor 2-3 km arası var. temmuzdada kınıkta festival oluyor
Ben de daha önce çok istememe rağmen katılamamıştım. Bu sene bir aksilik olmazsa katılmayı düşünüyorum. Africa Twin i boşuna mı aldık yani. Bu yıl bütün festivallerde varım. Selamlar...
YAŞASIN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ
KAHROLSUN TRAFİK TERÖRÜ
benimde ilk olcak gelcem inşallah tabi o tarihde bulgaristanda olmazsam kaçırmam böle organizasyonları
Artık 3 Kişi Takılıyorum; BEN KEYFİM veKAHYASI
Tekirdağ MT Dende Toparlanırsak Geliriz ama 4 -5 makine garanti : ) Bide ŞEy Dicem bizim Grupta SAdece 1 enduro var dier 3 ümüz chopper 1 imizde RAce Yani Chopperlar katılmayacak die bi kaide yok ya
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
Bu sene gelmezsem ayıp 2 hafta içinde motorum gelio nasılsa canım KARION'um Karionumla bende ordayım
geçen seneki emokda mayomuzu şortumuzu giyerek ufak gölette türlü rezillikler yapan eskmt bu senede tüm kararlılığıyla gene bir gölet bularak gene türlü rezillikler yapacaktır yüzme bilmeyen arkadaşlar itina ile boğdurulacak sonra akabinde yeniden hayata döndürülecektir şişme botları hazırlayın
bu sene allahı izniyle eskişehir mt olarak baya kalabalık gidecez
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Geçtiğimiz sene bütün hazırlıklarımı yaptığım halde oğluşum hastalndı diye katılamamıştım inşallah bu sene de bi aksilik çıkmaz
insallah bu sene bolumt olarak bir grup gelmeyi dusunuyoruz bakalim meshur emok festivali nasil oluyormus bizde gorelim
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Volkan'a söz verdim sayılır.Yılda bir kez olan gezi istihkakımı EMOK 2008 de kullanmak istiyorum.Hadi hayırlısı.Eskişehirli bir Kütahya MT ci olarak güzel geçeceğini umuyorum...
geçen sene Kırka'da donduk geberdik...Bu sene katılmayı düşünmüyorum .Bilecik nasıl olur bilemiyorum...Kırka'daki yemek organizasyonu falan fiyaskoydu...Sıkıntı çektik...En küçük ayrıntıya kadar herşey önceden bildirilmeli ve orada sürpriz yaşamamalıyız...Yaz ortasında 50 derece sıcaktan oraya gidip titremek kahretmişti
Motosiklet aşkına
evet katılım şart gecen seneden fazla olmalı
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Festival yeri :
http://rapidshare.com/files/104000510/emok.kmz.html
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)