Ya kesin gelmek istiyoruz.. (Yani karı-koca) Ama zamanlamayı ayrlamakta zorlanıyorum.. Bizim tatil 27 Haziranda başlıyor 21 Temmuz da bitiyor.. Büyük bir akdeniz turu yani karadan mavi tur düşünüyoruz.. 23 günlük 4000 km lik bir tur.. Festivali (Karnavalı) nereye sığdıracağız bulamadık..
valla...inşallah bende gelebilirim..gelirsem ilk gezim olacak..o kadar mutlu umutlu heyecanlıyımki
loft dün geldi istanbula, şimdiden gidelim de çadırımızı kuralım die
hem 1 günlüğüne gitçekmişiz, hemde karadan gidicekmişiz ben inanmadım varmı inanan
GKN MOTORS
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
evet gökan abi sedat abi 1 günlüğüne gidiyo...
ama ben senin dediğin çadır kurma işine inanmadm...
by-moto Bazı şeyler için acele etmememi önderiyorum...Festivallerin sonu yok...Heves edersen üzülürsün...Motorunu aldığında kendi başına gidersin.Büyük bir çoğunluk arkasına çantasını çadırını koyacak yane ikinci bir kişinin oturmasına yer kalmaz.2.okadar uzun bir yolda kimse kimsenin riskini alamaz.Can taşınıyor unutma....hangi motorla olursa olsun acemi bir artçı ile birlikte her şey çok daha fazla risklenir...
AKIN FİDAN
millet gelmekten tamamen vazgeçtim... yinede herkese çok teşekkürler...
inşallah başka bi zaman başka bi gezide görüşürüz
Saygılar...
Tamamen vazgeçtim derken "iki cihan bir araya gelse, kapımda Y2K lar Boss Hoss'lar Tomahawk'lar sıraya dizilse beni almak için yine de gelmem" mi diyorsun by_motocan?
Kim küstürdü seni?
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
öyle sayılmas bidahaki yıl kesin olacak...
buradan birine küsmedim haklılarda hem hak veriyorum çünkü benim ve beni artçı alacak kişinin iyiliğini düşünüyolar
babamın bir arkadaşı ismi kerem..bmw r1200 ve yzf r6 sı var...
babam benim motosiklet merakımı anlatmış kerem abiye ardı bni konuştuk baya bi..
dedi ben seni geziye götüreyim o zaman..yzf r6'yla sen hangi festivale gtmek istiyosun falann....marmok dedim ss si olan bi abi götürcek...sen delirdin mi dedi aynen böyle
o kadar yol sen ss ile git daha önceden bi deneyiminde yok motordan ya inemezsin yada inersen yürüyemezsin
ben seni her iki motorumlada bıkana kadar gezdiririm kaskın korumaların hepsi benden sabah alırım seni akşama kadar gezeriz dedi...tamam dedim aklıma fazlada yatmıyordu zaten bu artçılık işi ... öyle ama seneye söz
Yahu o yol artçı olarak çekilmezdi zaten. Tadını alamazdın. Atla uçağa, in Dalaman'da, araba kirala git festivaline. Veya minibüsle otobüsle filan git. Motur tepelerinde valla çekilcek yol diil. Bak bende geçen sene motoru yeni almıştım, hiç gitme hayali bile kurmadım. "Acemisin Seda otur oturduğun yerde o virajlar senin boyunu aşar" dedim, bu sene gidiyorum işte. Bi sene çabuk geçer ablası boşver sen. Seneye çıkartırsın acısını
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
motor olsa gelırdım ama motorum o tarıhte daha gelmemıs olur muhtemelen....
[COLOR="Red"]CBR 1000 RR[/COLOR][COLOR="Black"]SON KARAR[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)