3. Marmok Motosiklet Festivali Datça 22 - 28 Haziran 2008 - 7 gün 7 gece festival
Reklamlar
-
11 Haziran 2008, 12:18
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ELINT adlı üyeden alıntı
gecmiyor ama istersen komtan a söyleyelim kaptandan rica etsin önce rize yapsın sonra bandırma
by_moto adlı üyeden alıntı
sen rize'de misin ?
yha loft msn de de burdada offline yha..
ben olsam loft ipiyle kuyuya inmem inşatcı o malzemeden calar curuk ip kulanıyor haberin olsun yarı yolda kalmak var kapıdan geri donmek var dimi loft
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Reklamlar
-
11 Haziran 2008, 12:27
silah1 adlı üyeden alıntı
gecmiyor ama istersen komtan a söyleyelim kaptandan rica etsin önce rize yapsın sonra bandırma
Hiç fena olmazdı
-
11 Haziran 2008, 12:33
loft zaten gidişte götürcekmiş geri dönüşte bi arkadasıyla döncekmiş..o yuzden bana uymuyor msn de konustuk sımdı...!
beni götürebilecek biri varr mıı ?? çocuk gönlü yapmak sevaptır hem..
-
11 Haziran 2008, 12:52
La noliyi burada adamı uyuz etmeyin çizerim falla
-
11 Haziran 2008, 12:55
sedat abi gidişe götürüyo beni arkadaslar dönüşte arkası boş olan var mı veya gidiştede dönüştede arkadası boş olan ve beni götürebilecek ??
-
11 Haziran 2008, 13:00
by_moto adlı üyeden alıntı
loft zaten gidişte götürcekmiş geri dönüşte bi arkadasıyla döncekmiş..o yuzden bana uymuyor msn de konustuk sımdı...!
beni götürebilecek biri varr mıı ??
çocuk gönlü yapmak sevaptır hem..
by_moto susuyum diyorum birşey demeyim diyorum ama yok olmayacak . Daha önce uzun yolda bir motora artçı oldun mu? Üstelik artçı olmaya çalıştıgın motor ss. Bu tür motorlara uzun yolda artçı olabilmen için hem tecrübe hemde yolda bel agrısı çekmemen için antremanlı olman gerekir.
Artçı olarak onca yolu gidip gitmemek tabiki senin kararın ama ben artçı olarak gitmemeni tavsiye ediyorum. Hem kendi hayatını hemde sürücünün hayatını riske atma.
-
11 Haziran 2008, 13:06
ELINT adlı üyeden alıntı
by_moto susuyum diyorum birşey demeyim diyorum ama yok olmayacak . Daha önce uzun yolda bir motora artçı oldun mu? Üstelik artçı olmaya çalıştıgın motor ss. Bu tür motorlara üstelik uzun yolda artçı olabilmen için hem tecrübe hemde yolda bel agrısı çekmemen için antremanlı olman gerekir.
Artçı olarak onca yolu gidip gitmemek tabiki senin kararın ama ben artçı olarak gitmemeni tavsiye ediyorum. Hem kendi hayatını hemde sürücünün hayatını riske atma.
söylediklerinde haklısın...ama uzun yol olmasa bile birçok kez artçı oldum...cok istiyorum gitmek....
özür dlerim..
duruma göre bakıcazz..! sedat abi öyle söyledi..
-
11 Haziran 2008, 13:35
-
11 Haziran 2008, 15:02
21 sabah 7 bandırma feribotuna biniyor komtan
ah kardeşim omzum hiç düzelmedi gibi bu gün kontrole gidecegim ama acılışa degilde kapanışa gelcem belki aldıgım duyumlara göre bir hafta kalmayı düşünenlerim bazılarıda izin alamamış belki onlarla birlikte gelirim
adı önemli degil
sen anladın onu
Geçmiş olsun abi. Zorlamaya gerek yok. Olmadı uçakla gelirsiniz, araba kiralar Dalaman'dan alırız biz sizi. Onca yol direksiyon sallamaya da gerek yok ta İstanbul'dan.
Bu arada arkadaşlar komtan 21 haz. sabah 7 feribotuna biniyor ama Avşaya gidiyor, yanlış anlaşılma olmasın
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
11 Haziran 2008, 15:40
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Benim büyük oğlum Emrah'ın sınavı bu ayın 22 sinde.SBS sınavı..
İnşallah bir aksilik çıkmazsa 22g ecesi yola çıkacağız ailece..
Festival boyu orda olacağız..
Giden arkadaşlarla irtibat kuralım..
Ve herkes cep telefonunu yazmaya çalışsın..
Benim cep: 0544 317 89 64
Datça'da kardeşlerimin yeri var..Benim için kalma problemi yok..20gün iznimi
orada geçirmeyi planladık..
murat abi benım yerımede eglen gelemıycen butunlemelere kalıorum buyuk ıhtımalle yaw bu hocalar harbi sinir sırf festıvallerın olcagı zaman sınav koyuyorlar offf yaa bidahaki seneye boş olurum ozaman inş. motorumla gıderım
-
11 Haziran 2008, 15:43
Seda adlı üyeden alıntı
Bu arada arkadaşlar
komtan 21 haz. sabah 7 feribotuna biniyor ama Avşaya gidiyor, yanlış anlaşılma olmasın
Zaten çekine çekine hayaller kuruyordu..
Demek benim düştüğüm duruma düştü..
Tek veto edilen ben değilim , nedense mutlu etti bu durum beni
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
-
11 Haziran 2008, 15:44
daha bayağı zaman var emmeeee %90 orada olacağız
haydi İzmir MT....
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
11 Haziran 2008, 16:09
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Seda adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun abi. Zorlamaya gerek yok. Olmadı uçakla gelirsiniz, araba kiralar Dalaman'dan alırız biz sizi. Onca yol direksiyon sallamaya da gerek yok ta İstanbul'dan.
Bu arada arkadaşlar
komtan 21 haz. sabah 7 feribotuna biniyor ama Avşaya gidiyor, yanlış anlaşılma olmasın
allah allah bileti ben yanlıs aldım ozaman degiştireyim bilet hala bende ve bandırma burda birileri birilerini kandırıyor ama pis gaza getiririm ama isterseniz biletin resmini bile koyarim siteye
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
11 Haziran 2008, 16:17
allah allah bileti ben yanlıs aldım ozaman degiştireyim bilet hala bende ve bandırma burda birileri birilerini kandırıyor ama pis gaza getiririm ama isterseniz biletin resmini bile koyarim siteye
Nası yani ya.. Gidiyomu bizimki marmok a... Seda'nın oltasınamı geldik..
-
11 Haziran 2008, 16:27
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tencere adlı üyeden alıntı
Nası yani ya.. Gidiyomu bizimki marmok a... Seda'nın oltasınamı geldik..
bilmem anlıyan anladı bilet bende
-
11 Haziran 2008, 16:36
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
-
11 Haziran 2008, 17:46
bilmem anlıyan anladı bilet bende
Abi bulmaca gibisiniz ben n'apayım Kim kidecek, kim kalacak, omuzun iyileştimi, sonuna yetişsen gidecekmisin, herkes izinleri ayarladımı, gitmeyeceksen feribot biletinin sende ne işi var, bizim telefon ne zaman geliyor vs. vs..
4 sezon Lost izledim bu kadar kafam karışmadı...
Seda adlı üyeden alıntı
Yeni bir Apti mi doğuyor acaba??????
PEK YAKINDA
Dırınırıııımmmmmmmm
Buyur burdan yak işte..
Sen Kate'sin arkadaşım..
Yalan söyle , türlü numaralar dalaveralar çevir eyvalah.. Ama lakap takmak başkasının işi
-
11 Haziran 2008, 18:42
sedat abi durum netleşince ben msn de olmazsam bana özelden msj atabilirsin...
-
12 Haziran 2008, 01:13
gelmek isteyen olursa arçı alırız sevabmış madem
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
12 Haziran 2008, 01:16
Geçen sene ilk defa acemi olmama rağmen deli cesaretiyle gittim (1500km yi orada tamamladım), iyi ki de gitmişim...Belki mükemmel değildi ama çok eğlenceliydi. Bütün yıl hayali kurulan uzun yol keyfini, konuştuğumuz ama yüz yüze gelemediğimiz birçok dostla buluşma şansını yakalıyoruz.
Motorcu ruhların kaynaşıp Nirvana'ya ulaştığı bu festivali kaçırmayın derim. Az zaman kaldı.
Bu seneyi de ayarladım, aksilikleri hallettim gibi. Eh o zaman gelecek arkadaşlarla buluşmak üzere diyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler