hala var mı bilmiyorum ama sarayburnundan bodruma gemi seferleri vardı.motoru gemiye attın mı dogru bodrumdasın. hee motorculuga ne kadar sıgar onu bılemem
We believe in sky,not to sunroof!
loft ve erhan varsa ben yokum
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
ELINT vapurda da gaz acılır otur ustune çevir dur mmotor boğulabilir ama olsun
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
loftu bilmem ama skullhunter ile silah1 yoklar elint, yolda bana eşlik edecen demektir buda 21.haz cumartesi sabahı yenikapı feribot iskelesinde buluşuruz
bizde erhanla geliriz o zaman
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
silah1, Abi geliyin mi gelmiyin mi bi karar ver şindi
[COLOR="Blue"][B]"Ey yaşam, senin bunca değerli oluşun ölüm sayesindedir."
Lucius Annaeus Seneca [/B][/COLOR]
Bende Seda ile geliyorum o halde
Aldığım duyumlara göre Adana geçen seneki kadrosunu korumuş, yeni flaş transferler varmış, Erhan topcase'de kahve, Makine Hasan çiğ köfte yapacakmış, Yamaha 'dan ücretsiz bakım varmış BBRR sallamadıysa eğer bi süpriz ile karşımıza çıkacak ama ben görmeden inanmam ondan yazmıyorum, fotoları koyarız gerçekse zaten..
adana'da bildiğiniz ucuz kiralık ew var mı
ya bana cevap vercek yok mu bea
21 sabah 7 bandırma feribotuna biniyor komtan
ah kardeşim omzum hiç düzelmedi gibi bu gün kontrole gidecegim ama acılışa degilde kapanışa gelcem belki aldıgım duyumlara göre bir hafta kalmayı düşünenlerim bazılarıda izin alamamış belki onlarla birlikte gelirim adı önemli degil sen anladın onu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)