Yahu siz isteyin ben de en arkadan gelirim.Yada gidip gidip dinlenir sizi beklerim.yeşim ve tuğçe'yi yane
Yahu siz isteyin ben de en arkadan gelirim.Yada gidip gidip dinlenir sizi beklerim.yeşim ve tuğçe'yi yane
AKIN FİDAN
Geçen sene tadı damağımızda kaldı. Çok güzeldi. Fuarda anlatılanlar gerçekleşirse bu sene süper olacak gibi. Hadi hayırlısı...
ya istanbuldan gelenler...grup halinde gidelim ...tabiki ordayız bende ilk kez gelicem...eger ölmezsek...
nasip olursa kütahya tavsanlı dan bi grupta biz gelmeyi pilanlıyoruz saygılar...
CBR 600 F
bu sene geçmiş senelere rağmen daha kapsamlı ve süper eğlenceli olacak tertemiz denizi doğası ve etkinlikleri yabancı konuklarıyla ve gece konserleriyle yine güzel bir festival bizleri bekliyor konserlerden biri benim gubumla olacak( motorock )umarım mt olarak marmokta buluşuruz .
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
DYS (denizli ybr sürücüleri) olarak bızde grupça katılacağız inşallah..
Bu sene marmok ta yokum gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler dilerim .....
bende o yüzden artık gelliyorum demiyorum sonra yarım kalıyor gezi planlıyoruz engeler cikiyor dimi loft
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
selam ankaralılar grupça gidiyormuyuz marmoka )))
arkadaşlar bende gitmek istiyorm istanbul veya yakınından arkadaş arayorum beraber gitmek için gezegeze
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
bende gidebilirmiyim acaba çinliyle
özgür adam:
ben de katılacağım ama henüz motosikletim yok o tarihe kadar hazır olacağını zannetmiyorum. araba ile geleceğim.
yolda olmak yokda olmaktır
Arkadaşlar son görüşmemizde karara bağladık marmok ta konserim olacak ve motosikletci şarkılarımı söyleyeceğim gelecek olan arkadaşlarla buluşmak umuduyla sevgiler...
bende gidiyorum.
istanbuldan 6 motosiklet olarak yola cıkacagız..
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
istanbuldan gitcek arkadaşlar tarihi nezaman ve güzergah nasıl olur
DÖNERSEN ISLIKÇAL. ....Huzur islamda,sen nerdesin
arkadaslar beni artçı olarak alabilecek biri var mı acaba gelmek çok istiyorum...
ama ne cevremde motosikleti olan bir tanıdık nede motosiklete meraklı babam var...!
beni artçı alabilecek biri varsa sper olur..!
ıstanbul/tuzla da oturuyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)