bu kadar yazının üstüne inşallah bende niyetlendim gelmeye...
bu kadar yazının üstüne inşallah bende niyetlendim gelmeye...
İhtişam demişken görüntü bakımından kesinlikle z750 aşığıyım ama işte 200lere varmadan çok kötü çarpıyor adamı naked.z750 kısmet olmadı kullanmak ama cagiva raptor650'sini kullandım bu siteden yine bir arkadas serhat'ın.Çok yoruyor yüksek süratlerde...Yüksek sürat dediğim 200ü anca görebildim o makina ile...v motor idi.Z750 de kısmet olur ya bi ara kullanmak inş O yüsden hafiflik ve rüzgara karşı tepkisini düşünerek 600lük bir race almak daha mantıklı geliyor.Ayrıca vergiyi de unutmamak lazım Neyse çenem düştü benim kanım kaynıyor yahu...Bu arada motorunu çalarım datça'da tepeleri dolaşmak için baştan söliim
AKIN FİDAN
Sevgili arkadaşlar,
Bu güne dek aldığımız, mail ve telefonlarla, 15 - 21 - 22 haziran 2008 tarihleri arasında ÖSS ve SBS sınavları olduğu için çoğu katılımcı, aileleri ile birlikte, bu uzun festivale katılacaklarını, ama tarihler nedeniyle sınav tarihlerine rastladığı için festivalin 1 hafta sonraya alınmasını rica ettiler. Bu durum karşısında tüm motorcu dostlarımızı aileleri ile birlikte aramızda görmek için, 3.MARMOK MOTOSİKLET FESTİVALİ' ni 22 - 28 Haziran 2008 tarihleri arasında yapma kararı alınmıştır.
Marmaristen sevgiler.
Güneş Karaçetin
MARMOK Başkanı
[url]www.marmok.com[/url]
bu sene kısmetse katılmayı çok istiyorum. Marmok her motosiklet tutkununun kesinlikle ve kesinlikle ömründe en az 1 kere bile olsa katılması gereken bir etkinlik.
valla tarih cok süper denk geldi
bizim plandada bir 15 gunluk ege akdeniz seyahatı var
kesin rotamızda orasıda olacak
gorusmek dilegiyle
umarım herkes gelebilir
kısmetse bu senede gelcezzzzzzzz
carpe diem
Yaklaşık 700 km ama olsun kısmetse bu yıl mutlaka katılacağım...
istanbuldan feribot felan yokmu o tarafa bilen varmı..? şuan için bende gitmeyi düşünüyorumn fakat o zaman gelsin duruma göre bakarız artık, bi aksilik olmazsa.
125 lik cıbırla gelenleri arkadan topluyor musunuz
evdemisin nana sen akını naaptınız olum görkem cevap vermiyo burda kar var
çanakkaleden 3-5 kişi daha önüme kattımmıydı getiririm evelallah.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)