Zeytinli Rock Festivali 2-3-4-5/8/2007 Balıkesir
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 15:57
" Azcık destan yazdım ama okumaya sabrı olan varsa okusun "
Adı Zeytinli Rock Fest.
Festivalde yapılan müzik tarzı hernekadar benı açmıyor olsada yinede dinleyebileceğim 3-5 grup çıkmıştı. Zaten oraya gidiş amacım müzik dinlemek, konserde eğlenmek olmadıgından dolayı, ben 4 günlük sürede cok eğlendim. Ben oraya tatil ve motosikletle ilk defa bu kadar uzağa gidebilecekmiyim ölçme amaçlı gitmiştim. Ha konser veren 3-5 grupta bana göre biras daha yakın müzik yaptıkları için oda işin cilası oldu.
Perşembe sabah saat 5 ve ben kalktım ist.den 3 ark. motosikletle yola cıkacaktık ama 2 kişi çıktık, bursadan 1 kişi aldık biras dinlendik kahvaltı yaptık ve 3 ark. 2 telsiz yolda muhabbet ede ede gittik. saat 14:30-15:00 arası fest. alanına ulaşmayı başardık, girdigimiz butun yanlış yollara rağmen.
İlk gün ben akşama kadar çadırı kurmak, yemek yemek, motoru kitlemek vs.vs. binumum gereksiz işlerle uğraşmak sureti ile havayı kararttım ve başlayan müzikle konser alanına doğru ilerledim. İlk gun cıkan gruplar Kargo ve NEV iyiydi kısmen, başka kim cıktı dikkat etmedigim için bilmiyorum ve gece 4 de yatmama sebeb oldu.
2.gun: çadırda uyurum diye düşünürken saat 08:00am de alarmlı saat gibi kalktım, tabi güneş vurunca çadırın içi hamam gibi, duramıyorsun. neyse 4 saatlik uyku ve bir önceki gunden sabah 5 de kalkıp motosikletle yola cıktıgımızın yorgunlugu ile kahvaltı arayışına giriştik.
Festival alanında satılan yiyecek ve içecekler pahalı, yetersiz ve sıralı oldugundan doayı neredeyse fest.e katılan herkes dışarıda kahvaltı yapıyor, yemek yiyor, bira içiyor (fest. kapısına 50m. ilerde tuborg bira 2ytl, fest. içinde aynı gramajda efes bira 3ytl) . Neyse kahvatlıyı yapıp ayvalıga gittik, ben daha once bu çevreye hiç gelmedigimden hani gezmiştikte olsun diye ayvalıga gittik ama pek durmadık tost yiyip geldik. 2. günüde böyle bitirdikten sonra hava karardı ve almora, pentagram için konser alanına tekrardan gittik. yine gece saat 4:30 ve ben yatmaya gittim. Almora farklı farklı insanları vokal için cıkardı, kimi ışık iskelesine tırmandı, kimi TR nin en iyi tenörüydü (adını tam bilmiyorum) ama almora gibi vokal sesinin cok iyi oldugu bir gruba bence bu adam cok yakışmıştı. Pentagram desem iyiydi ama o kadar iyi deil ve bu gruba kıl olma gerçegimi değiştirmedi.
3.gün sabah saat 08:00am alarm ötmeye başladı ve ben kalktım, fest. alanı dışında 2.5ytl ye süper bir ev kahvaltısı yapan bir yer bulduk ve orda kahvaltıyı yaptıktan sonra ilk defa denize girmeye gittik, ama deniz çivi gibi, neyseki girdik yüzdük falan, Bir abimizin (DenizciMuzaffer) yazlıgının oldugu mekana motosikletlerle gitmeye hazırlanırken, voleybol topumuz, 40 faktör güneş kremimizin kayboldugunu gördük. Motosikletlerde şehir merkezinden fest. alanında geçişimiz, ist.li motorcular burda dedirtecek kadar vardıki polisde zati siz ist.lisiniz gelin buyrun dedi ve çevirdi.
Akşam catafalque - hayko ve ogun sahne alacaktı. En öenmlisi Catafalque kaçırılmamalıydı ve erkenden konser alanına gittik, Catafalque dinledik süperdi, ardından hayko çıktı ama bir kaç kendini bilmez terbiyesiz "hayfan cılarmış" catafalque ya laf attı sinirler gerildi, hayko bir türlü sahneye cıkamadı guvenlik konser alanını bastı vs.vs. sorunlar yaşandı neyseki haykoda cıktı dinledik bir anda kendimizi toz topragın içnde bulduk herkes pogo yapmaya başlamıştı, tamer ile girip bir dağıtalım dedik ve bir girdik pogo alanı şöyle bir açıldı herkes durdu derken devam etmeye başladılar, ulan dedim bunların duracakları yok tamer ve şerah dan yardım istedim ellerine bastım ve sanki denize atlarmış gibi 1,2,3 dedim havaya zıpladım aşada pogo yapanları yere yığdım ondan sonra zati pogo mogo kalmadı hep başka yerde yaptılar.
4.gün: haykodan sonra saat 3 gibi uyuyabildim ve yine saat 8 de kalktım 2 ark. 4.gun sabahtan 1 ark.da akşamdan yola cıktı. zaten 4.gün mor ötesi vs.vs. geyik gruplar sahne alıyordu ben 4-5 gunluk uykusuzlugumu geçirmek üzere saat 22:00 gibi çadırıma çekildim.
5.gün artık fest. bitmişti herkes dönüş için hazırlanıyorduki lavugun teki elinde borozan çalmayıda bilmiyor, öttüre öttüre çadırların arasında geziyordu, allahtan uykumu almıştım kalktım çadırı topladım vs.vs. hazırlandım ve kahvaltımı yaptıktan sonra bende yola düştüm.
--------------
2 adet telsiz vardı bende ve fest. alanı içinde dışında yakınında vs.vs. çok acaip işe yaradı. gereksiz telefon faturasından kurtulduk ve hergören gorev yeri neresi diye soruyordu en son dayanamadım söyledim, sahne arkası istersen gel sokayım senı içeri diyince cocuk sevinçten havalara uçtu ama sora öyle olmadıgımızı anlayınca dalacaktı galiba bize, hızlı adımlarla uzaklaştık
4.gün çadır,mat ve uyku tulumumu satışa çıkarmıştım cunku motosikletle dönecegim için gereksiz ağırlıktan kurtulmak istiyordum. elimde bir sopa, sopanın ucunda kartona yazılmış satılık çadır, mat, uyku tulumu yazısı butun fest. alanını dolaştım. 4-5 kişi çadıra bakmaa geldi ve 1 kişiyede uyku tulumumu satmayı başardım.
Bende duş ve WC ihtiyacı süper karşılandı, daha beterlerini gördügüm için WC bence süperdi, temiz ve tuvalet kagıdı, el havlusu ve klozet kagıdı vardı, suyu akıyordu. bence süperdi ama giriş 50ykr olması kötüydü ama bence aldıkları 50ykr ye değer bir hizmet sundular.
----------------------
Ben cok eğlendim, umarım herkes eğlenmiştir.
Resimler burda; (Telefonla Çekildi anca bu kadar)
Bursa'da Kahvaltı yaparken
Şerah - Buğra - Akın
Şerah - Buğra - Akın - Ertekin
Almora (Işık iskelesine tırmandı)
Pentagram
Catafalque
Eğlenceli Gençlik
Ev Kahvaltısı
Kamp Alanı (1.Gün, tamamen dolmuştu)
Kamp Alanı (5.Gün, Artık güvenlikler insanları kovarlarken, görüdüğünüz toplanmamış çadırlar içinde uyuyanlar veya bırakılmış çadırlardır)
-----------------
hedowich adlı üyeden alıntı
suspectın numarasını verdı daha aramaya kalmadan motorların basında buğra ile karsılastık ole ıstesek denk gelemezdık ,tanıstık
Hehe tam süper denk gelmiştik yanlız.
Soda Ayran Cool
Reklamlar
-
07 Ağustos 2007, 15:59
-
07 Ağustos 2007, 18:01
metalgod adlı üyeden alıntı
öldüm de geldim
böle organizasyonun
son dün sabahın 5inde borazan sesiyle uyandırılmak bana en çok koyanlardandı
dövecektim adamı
akın sende farkettinmi abi kemalpaşadan sonra bursaya kadar yağmur gibi sinek vardı vizör komple kapandı
sinek olayını sorma kaskımda temiz hiç bir yer kalmadı ya...Yok böle bişe düşünemiyorum bi desnin farlar sağlam olsaydı da şöle hızımızı arttırsaydık 110a kadar...Düşünemiyorum 50-60 ile giderken yeterince belaydılar...
-
07 Ağustos 2007, 18:12
-
07 Ağustos 2007, 18:32
Ya semih senden ayrıldık ya kafam o yorgunluktan sora geç çalıştı ben dedim bu çocuğa nie çağırmadım bi gün geçirsin biz de ardından elektriği hallettirir öle sabah yola koyulurdu die...Kusura bakma ya...Bakalım konser işi yalan olabilir motorun biraz masrafı var şimdi çeşitli sorunları var onları hallettirmem lazım...Ne yapıcam bilmiyorum...
-
07 Ağustos 2007, 18:38
estağfirullah abicim çağırsanda inat eder gelmezdim zaten büyük bi hırsla istanbula gitmekistiyodum dün gece sen en iyisini en doğrusunu yaptın boşver zaten yolda yeterince yavaşlattım seni özellikle bayırları tırmanırkene
hayırdır yahu ne masrafı :S nooldu cıbırına
-
07 Ağustos 2007, 19:13
YA bi kısım sorunu var ona baktırcam çeşitli sesler geliyor zaman zaman...Yok ya ne yavaşlatması zeytinliye giderken 5buçuk saat sürmüştü 4saatte evdeydim dönerken önemli deil...Ama yalnız gelseydim 3saat falan sürecek onu anladım...evimin önü zeytinli 260km civarı...
-
07 Ağustos 2007, 19:24
aslında 3 saattende biraz kısa sürmesi lazım o yolun senin cıbırla
-
07 Ağustos 2007, 19:50
metalgod adlı üyeden alıntı
bak arada bi motorum işe yarıyo
bu arada motoru sattım satacam müşteriyi buldum istanbula girer girmezde honda satan biyere girdim peşindende suzuki satan fiyatlara baktım kredi çıkarttırıp alıcam bi tane hepğ sizin yüzünüzden borca giricem şimdi
bu hayabusalar benimi buluyo arkadaş zeytinliye giderken modifiyeli bi hayabusa gördüm yenikapıda sabah yalovaya giderkende bursa plakalı kırmızı bi hayabusa gördüm hatta aynı hayabusayla sabah kadıköyde altıyolda bile karşılaştım
hayabusamı alsam
{yok artık abarttıq}
kötü haberim var birde bi o kadarda komik
senden ayrıldıktan sonra sapağa girer girmez ön frenim patladı ardındanda arka fren boşaldı çok az tutar hale geldi hem kör hem topal yalova sapağına kadar geldim otogarın karşısındaki benzinliğe kurdum çadırı abicim yattım uyudum sabahın ilk ışıklarıylada düştüm yola ver elini istanbul
anlican bu gün varabildim
sende haftaya konsere gelmezsen elimden kurtulamazsın
Yaaavv metalgold
sen beni öldürecen en sonunda meraktan heee
yine mi kaldın len yollarda. sana bir Honda alacam artıkın yok başka çaresi baksana
Geçmiş olsun diyelim. Geç olsun güç olmasın
Poturdak
-
09 Ağustos 2007, 15:29
-
09 Ağustos 2007, 17:03
Selamlar, ben de Bugra, Semih, Akin ve Ertekin ile birlikte idim. Bana gosterdikleri ilgi ve alaka icin cok tesekkur ederim. Dolu dolu 2 gun gecirdim. Keyifli sohbetler, deniz ve muzik haftasonumu mukemmel gecirmemi sagladi. Kisa soluklu ama cokca da guzel bir tatil yapmis oldum. Ozellikle motosikletler ile ilgili sohbetlere katilmak, arkadaslara sorular sormak benim icin ele gecmis guzel birer firsat idi. Hepsine tesekkur edip, saygilarimi sunuyorum.
Tekrar baska bir organizasyonda gorusmek uzere...
= = = Be Aprilia racer! = = =
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler