Zeytinli Rock Festivali 2-3-4-5/8/2007 Balıkesir
Reklamlar
-
31 Temmuz 2007, 17:39
SuSpect adlı üyeden alıntı
ultraukala; senın cep telefonun falan varmı bende? özelden gönderirmisin, benımki zati ilk sayfada yazıyor alabilirisn.
PM attım bakabilirsin...Sanırım 3cıbır yolculuk edeceğiz...Motorumun hiç bir eksiği kalamdı ruhsat sigorta muayene tamamdır.Bu önümüzdeki 2gün bavul için eksikleri halledeceğim...Anahtarımı çoğaltacağız vs. vs. vs.
kartalizma1903 adlı üyeden alıntı
ben dün gece yolu ölçtüm bizim evden 13 km kadarcık:d yaya gideriz artık:D
bu arada o fiyat listesini bayağı güzel hazırlamışlar:d geçen yıl meyve suyu mojo tarzı içecekler 3 biralar 3-4 liraydı bu listeye kanmayın sakın aç kalırsınız:D
Biz 3cbr125 olarak orada olacağız...2si mavi biri special, kırmızı Kamp alanına umarım alırlar motorlarımızı ya da gölgelik bi yere sote koyabiliriz...Kitler eğlencemize bakarız...Orada baya kalabalık bir grup oluşturacağız sanırım...Benim orada 4 arkadasım olacak okuldan.Ayrıca ertech de orada olacak.Ayrıca denizcimuzaffer eşi ve 2arkadası.marefb ve adını şu anda unuttuklarım hep birlikte çadırlarımızı kurarsak eğer her şey çok eğlenceli olur.Hem etrafımıza yabancı kimseleri sokmayız rahat ederiz...Perşembe öğle saatlerinde görüşmek üzere...
Reklamlar
-
31 Temmuz 2007, 19:22
zaten orda buluşuruz hocam muzaffer abilerin orda olucam ben büyük ihtimalle !
-
31 Temmuz 2007, 19:53
Organizasyon güzel Evsahibi sayilirim, size bir karsilama yapmak isterdim ama Cuma aksami yola cikabiliyorum:(
Orada gorusuruz...
-
31 Temmuz 2007, 19:57
Şimdi gelecekler kimler tam olarak.... Birbirimizin telefonlarını alalım festival alanında toplanalım
Kesin gelecekler bana özelden ulaşıp telefonlarını bıraksınlar... Toplanalım
-
31 Temmuz 2007, 20:05
seral adlı üyeden alıntı
Organizasyon güzel
Evsahibi sayilirim, size bir karsilama yapmak isterdim ama Cuma aksami yola cikabiliyorum:(
Orada gorusuruz...
Karşılamayı ben yapıcam sanırım bir sorun çıkmazsa bu gece gideceğim
fazla hız yapmadan güzel güzel gelin, Kazasız belasız bir yolculuklar diliyorum...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
31 Temmuz 2007, 20:31
heralde bu durumda ev sahibi biziz tam olarak tarih saat verebilirseniz hepinizi karşılamak isteriz.msn den ayrıntıları yazabilirsiniz.
-
01 Ağustos 2007, 02:13
Biz şu anki planımız Perşembe sabahı İstanbuldakiler 7:30'daki pendik-yalova vapuruna binecekler...Sanırım 9:30 gibi de Bursa'dan gruba ben katılacağım ve öğle 12:30 gibi festival alanında olacağız...Arkadaslarım orada olacaklar.ertech orada.Hep birlikte çadırlarımızı kurmaya başlayalım.Ortak bi yerde WC'lerden uzakta özellikle yerleşimimizi yapalım derim ben.Görkem telefonlarla ilgilensin :D Çoğu kişiyi tanıyor çünkü...Çok eğleneceğiz umarım motorlarımızda hiç bir sorun çıkmaz.Ayrıca kazasız belasız gider geliriz...
kartalizma1903 adlı üyeden alıntı
heralde bu durumda ev sahibi biziz tam olarak tarih saat verebilirseniz hepinizi karşılamak isteriz.msn den ayrıntıları yazabilirsiniz.
Biz sanırım Balıkesir-Edremit şeklinde geleceğiz.Siz bizi Edremit'te karşılasanız çok iyi olur aslında bile biri ile festival alanına gitmek ii olur...Umarım motorlarımızı bırakmaya ii bi yer buluruz...
-
01 Ağustos 2007, 04:20
Festivale 1 gün kaldı.... Ist'dan yarın hareket edecek arkadaşlar , saat 5:30'da Levent Bp istasyonunda olmayı unutmayın!!!!!!!!!!!
-
01 Ağustos 2007, 09:45
Biz de gidiyoruz fakat C.tesi günü orada olacağız, malum iş-güç...fakat biz Yenikapı-Bandırma vapuruyla geçeceğiz, bunu kullandığınızda motorla gideceğiniz yol 150-km kadar kısalıyor, tavsiye ederim...
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
-
01 Ağustos 2007, 12:22
hocam adım semih cep 05557009834
cuma akşamı 7 gibi yola düşücem gece orda olurum ! olur olmaz ararım
-
01 Ağustos 2007, 14:07
ultraukala adlı üyeden alıntı
Biz şu anki planımız Perşembe sabahı İstanbuldakiler 7:30'daki pendik-yalova vapuruna binecekler...Sanırım 9:30 gibi de Bursa'dan gruba ben katılacağım ve öğle 12:30 gibi festival alanında olacağız...Arkadaslarım orada olacaklar.ertech orada.Hep birlikte çadırlarımızı kurmaya başlayalım.Ortak bi yerde WC'lerden uzakta özellikle yerleşimimizi yapalım derim ben.Görkem telefonlarla ilgilensin :D Çoğu kişiyi tanıyor çünkü...Çok eğleneceğiz umarım motorlarımızda hiç bir sorun çıkmaz.Ayrıca kazasız belasız gider geliriz...
Biz sanırım Balıkesir-Edremit şeklinde geleceğiz.Siz bizi Edremit'te karşılasanız çok iyi olur aslında bile biri ile festival alanına gitmek ii olur...Umarım motorlarımızı bırakmaya ii bi yer buluruz...
zaten mecburen o istikametten geliceksiniz ararsanız edremit civarı bir yerlerde yol üstünde karşılayabiliriz.5358597276
-
01 Ağustos 2007, 15:59
Poturdak
-
01 Ağustos 2007, 16:55
muzaffer abi arkadaslar beni alacağı için maalesef yollarını bi miktar uzatmış oluyorlar...İstanbul-Yalova-Bursa-Balıkesir-Edremit-Zeytinli istikametini kullanacağız...
-
01 Ağustos 2007, 17:06
Yokbe, yenikapı-bandırma pahalıya geliyordu o yuzden, seninle alakası yok
---------
İst. için buluşma noktası Levent BP saat 05:30
İst.den gelenler;
Görkem CBR 125
Serah CBF150
Ben CBR125
Bursa'dan KAtılanlar;
Ultraukala CBR 125
-----------
Ultraukala biz senı özdilekmi, özsütmü ne ordan alalım hem 2dk. dinlenmiş oluruz, sen orda ol. Vapurdan inince yalovada msj. atarım sana, ona göre cıkarsın. 70km. 50dk.de gelirim sanırım.
Soda Ayran Cool
-
01 Ağustos 2007, 17:55
SuSpect adlı üyeden alıntı
Yokbe, yenikapı-bandırma pahalıya geliyordu o yuzden, seninle alakası yok
---------
İst. için buluşma noktası Levent BP saat 05:30
İst.den gelenler;
Görkem CBR 125
Serah CBF150
Ben CBR125
Bursa'dan KAtılanlar;
Ultraukala CBR 125
-----------
Ultraukala biz senı özdilekmi, özsütmü ne ordan alalım hem 2dk. dinlenmiş oluruz, sen orda ol. Vapurdan inince yalovada msj. atarım sana, ona göre cıkarsın. 70km. 50dk.de gelirim sanırım.
Özdilek orası 50dk da olursun orada .Yalovadan msj atın be nde aynı anda evden çıkarım...Benim de bi 30km var şehir içinde...Az biraz beklerim sizi dinlenirsiniz bişeler içeriz çıkrız yola...
-
01 Ağustos 2007, 18:09
ben cuma akşamı yada cumartesi sabahtan yola çıkıcam. orada görüşmek üzere izmirden giden olursa beraber yola çıkalım
-
01 Ağustos 2007, 22:38
Arkadaşlar ben yarın sabahtan yola çıkayımorum çok önemli işlerim çıktı üzgünüm. Belki cuma gününden yola çıkabilirim.
-
02 Ağustos 2007, 01:49
görke cuma akşamı yola çıkmayı düşünürsen haber ver
-
02 Ağustos 2007, 02:06
metalgod
Tamam , yarın çıkmaya çalışıcam olmadı cuma
-
02 Ağustos 2007, 02:24
Görkem cuma akşamına kalmazsın sanırım deil mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler