Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

BarışaRock Festivali, 24-25-26/08/2007, Sarıyer

REKLAM ALANI

Motosikleti
    tabanvay
    abicim kalmayı çok istiyodum hatta bi ara görkemle konuştuk kalsammı diyede ama ba
    ba gelmiş gidip görmesek olmaz ... kusura bakma artık bursa gezisinde bol bol görüşürüz kardeş..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arada kimi arkadaşlarımızın hiç bilmediğimiz yönlerini de öğrenmiş olduk festival boyunca Hiç de belli etmiyorlar oysa ki...
    İzleyip izleyip kopulacak videolar da var elimde ama, arkadaşlara da saygı duyduğumdan şimdilik koymuyorum.[/B]
    Birileri artk bu topice gelmez Olcan ya bi dowload edelim senden şu videoları deil mi?Biraz eğlenelim yahu

bu arada olcan seni esefle kınıyorum festivalin ilk gününden bizle forumlarda uğraştığın yetmiyormuş gibi reeldede çadır faciası yaşattın...Derme çatma bişe oldu idare ediver

Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Görkem;
    Akın ve Burcu; Arkadaşlar kesinlikle Bursa'da yine birlikte olmalıyız.. Konuşulacak çok şey vardı.. Çok zamansız ayrılmak zorunda kaldık..
    Bursa'ya yalnız gelmeme konusunda Burcu'nun yardımına ihtiyacım var sanırım Yardımlarını esirgeme sakın..Son durum konusunda için rahat olabilir herşey yolunda.. Hemşom benim
    Benim için çok yorucu ve zor bir festival 4gece olsa da...Benim için değeri çok büyük..Çok büyük zorlukları aşarak gittiğim festival de.Senin gibi biri ile tanıştığıma çok memnun oldum.Ayrıca MaalesefBurcu benden yaklaşık 270km uzakta..gelip gelemeyeceğini de bilmiyorum.Şimdilik durum gelemeyeceği maalesef.Keşke

BB'ye ve sana böle uzaktan küçücük Umarım önümüzde bunun gibi çok daha güzel organizasyonlarda hep birlikte oluruz yine...

Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abicim kalmayı çok istiyodum hatta bi ara görkemle konuştuk kalsammı diyede ama ba
    ba gelmiş gidip görmesek olmaz ... kusura bakma artık bursa gezisinde bol bol görüşürüz kardeş..
    ula oğlum gittin erkende ya Keşke 2gece daha kalabilseydin kısacık oldu..Açılamadan biz sen gittin Pazar gecesini birlikte yaşamalıydık Topluca pogomania
    AKIN FİDAN

Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim için çok yorucu ve zor bir festival 4gece olsa da...Benim için değeri çok büyük..Çok büyük zorlukları aşarak gittiğim festival de.Senin gibi biri ile tanıştığıma çok memnun oldum.Ayrıca MaalesefBurcu benden yaklaşık 270km uzakta..gelip gelemeyeceğini de bilmiyorum.Şimdilik durum gelemeyeceği maalesef.Keşke

BB'ye ve sana böle uzaktan küçücük Umarım önümüzde bunun gibi çok daha güzel organizasyonlarda hep birlikte oluruz yine...
    Duygularımız karşılıklı dostum.. Çok memnunum sizinle tanıştığımıza.. Ama benim tanıdığım Burcu'yu 270 km durduramaz.. O idealist bi insan.. Yapmamak adına değil başarmak adına üretir bahaneleri.. Ayrıca BB yi ikna edecek.. Ben başedemiyorum
    [B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Duygularımız karşılıklı dostum.. Çok memnunum sizinle tanıştığımıza.. Ama benim tanıdığım Burcu'yu 270 km durduramaz.. O idealist bi insan.. Yapmamak adına değil başarmak adına üretir bahaneleri.. Ayrıca BB yi ikna edecek.. Ben başedemiyorum
    Bizi zaten mesafeler engelleyemiyor Görüldüğü üzere ama zaman ve öğrenciliğin vermiş olduğu bütçe mevzusu var işte...Keşke benzin 1ytl olsa
    AKIN FİDAN

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Pc de Internetim olmadigindan dolayi, cep telefonumdan baglaniyorum, osebeble kisitliyim, detayli birsekilde ilerleyen zamanlarda yazarim ve bendeki resimleri koyarim.

Olcan sen o videolari yayinlarsan gozume gozukme. Herkes o oyunu bilmiyor olabilir.
    Soda Ayran Cool

Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pc de Internetim olmadigindan dolayi, cep telefonumdan baglaniyorum, osebeble kisitliyim, detayli birsekilde ilerleyen zamanlarda yazarim ve bendeki resimleri koyarim.

Olcan sen o videolari yayinlarsan gozume gozukme. Herkes o oyunu bilmiyor olabilir.
    Bıraksana kardeşim ne oyunu
    Dobra dobra anlattın işte herşeyi
    Yasemin bizim siteden değildi dimi

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bi kaç günlük koyalım keserek videoyu sora tamamını koyarız

Hatta koskoca Mt ahalisine bu oyunu anlatmak zorunda kalmamalıyız

Bursa gezsine geliyorsun deil mi yağmur falan yok perşembe gününe kadar toprak yağmura doyacak...
    AKIN FİDAN

SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Yasemin mt den deil ben onu baska yerden taniyorum.
    Unutun videoyu falan, Kalmadi video bitti.
    Soda Ayran Cool

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı Tencere adlı üyeden alıntı
    Olcan bildiğim kadarıyla o görüntülerde sende olmalısın..
    Görüntülerde varım da, normal bir insanım ben, bana giren çıkan yok Cesurca açıklayan arkadaşlara da saygı duymak lazım...
    Bir de Yasemin siteden değil.
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı
    bu arada olcan seni esefle kınıyorum festivalin ilk gününden bizle forumlarda uğraştığın yetmiyormuş gibi reeldede çadır faciası yaşattın...Derme çatma bişe oldu idare ediver
    Asıl siz o çadırda yardım etmeseydiniz, veya sonuçta kurmayı beceremeseydik, neler çekecektiniz onu düşün...
    Ama şu durumda teşekkür ederim, elinize sağlık
    Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı
    Hangi oyun, ne oyunu, ben de bilmiyorum herhalde... Abi utanılacak bir şey değil ki
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Ben rock'çı değil, motorcuyum.Bende katılabilirmiyim
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

Motosikleti
    tabanvay
    farketmiyoduda biraz kaçırdın sen sanki

valla arkadaşlar hep böle oluyo ben gidiyom eğlence başlıyo ne iştir anlamadımki bendemi bi sorun var sizin yanınızdan gittim ya gidemedimde zaten motr yüzünden kara bahtım kör talihim çok lafını yaptım gerçi motorumun kızdı bana galiba kerata

Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster

valla arkadaşlar hep böle oluyo ben gidiyom eğlence başlıyo ne iştir anlamadımki bendemi bi sorun var sizin yanınızdan gittim ya gidemedimde zaten motr yüzünden kara bahtım kör talihim çok lafını yaptım gerçi motorumun kızdı bana galiba kerata
    Cidden erken gittin ama.. Hem gece demediğini bırakmadın götürmezdi zaten o motor seni...
    Bu arada ne zaman sahne var gelelim bi akşam.. Gözümüz bassçı görsün

Motosikleti
    tabanvay
    eywallah albüm muhabbetinden dolayı bu aralar olmayacak ama eylülde bomba gibi geliyoruz... bu arada arkadaşlar seney barışarock ta sahnede olabilirim bi aksilik çıkmaz ise

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Nayıııııııııııırrr o video olmaz video olmaaaaz

Hala kendime gelebilmiş değilim valla 4 gün üst üste non-stop
    Bu gün de Akını uğurladım , uğurlarken yağmur bastırdı , bir araba da üzerime su sıçratmak suretiyle bana duş aldırdı iyi oldu temizlendim
    Cbf150 de iyi paten kayıyormuş onu öğrendim

Tencere
    Abi yeni evime her zaman beklerim Bişeyler içmeye tabi sonra yenge kızmasın

olcan138
    Forumdan bilmediğin ne yönümüz varmış bakim
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı
    olcan138
    Forumdan bilmediğin ne yönümüz varmış bakim
    Sadece ters yön mü desem, yanarlı dönerli yön mü desem bilemiyorum da sen 36 saniye kadar da anlatmışsın çok yönlülüğünü kayıtta

Motosikleti
    tabanvay
    nedir mevzu 25 kere merak ettim

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tencere
    Galiba konunun tamamı sendeymiş
    Aman ha allah motorlarınıza disk kilidi bağlattırmasın
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    tabanvay
    moderetör abiler neler dönüyo bu forumda aaaakamuoyunu merakta bırakmayın hele erken gidenlere bari biraz olasun acıyın

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar, tuvaletlere yakın yerde kalan, üzerinde motosiklet.net tshirtiyle gezen dostumuz buradamı? Bir öğretmen adayıyla takılıyordu.
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    @metalgod; asıl erken gidenlere eziyet olsun diye açıklamıyoruz...

@NoVaRiX; sanırım benim o, tuvaletlere yakın bir yerde kaldık, 1 gün motosiklet.net t-shirtüyle dolaştım da öyle imalı anlatılacak bir takılma değildi o...

Anlatırken çarpıtılmış biraz da istihbarat sağlammış, kaynak nedir, orada niye görüşmedik?

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler