abicim kalmayı çok istiyodum hatta bi ara görkemle konuştuk kalsammı diyede ama ba
ba gelmiş gidip görmesek olmaz ... kusura bakma artık bursa gezisinde bol bol görüşürüz kardeş..
abicim kalmayı çok istiyodum hatta bi ara görkemle konuştuk kalsammı diyede ama ba
ba gelmiş gidip görmesek olmaz ... kusura bakma artık bursa gezisinde bol bol görüşürüz kardeş..
Birileri artk bu topice gelmez Olcan ya bi dowload edelim senden şu videoları deil mi?Biraz eğlenelim yahu
bu arada olcan seni esefle kınıyorum festivalin ilk gününden bizle forumlarda uğraştığın yetmiyormuş gibi reeldede çadır faciası yaşattın...Derme çatma bişe oldu idare ediver
Benim için çok yorucu ve zor bir festival 4gece olsa da...Benim için değeri çok büyük..Çok büyük zorlukları aşarak gittiğim festival de.Senin gibi biri ile tanıştığıma çok memnun oldum.Ayrıca MaalesefBurcu benden yaklaşık 270km uzakta..gelip gelemeyeceğini de bilmiyorum.Şimdilik durum gelemeyeceği maalesef.Keşke
BB'ye ve sana böle uzaktan küçücük Umarım önümüzde bunun gibi çok daha güzel organizasyonlarda hep birlikte oluruz yine...
ula oğlum gittin erkende ya Keşke 2gece daha kalabilseydin kısacık oldu..Açılamadan biz sen gittin Pazar gecesini birlikte yaşamalıydık Topluca pogomania
AKIN FİDAN
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Pc de Internetim olmadigindan dolayi, cep telefonumdan baglaniyorum, osebeble kisitliyim, detayli birsekilde ilerleyen zamanlarda yazarim ve bendeki resimleri koyarim.
Olcan sen o videolari yayinlarsan gozume gozukme. Herkes o oyunu bilmiyor olabilir.
Soda Ayran Cool
Yasemin mt den deil ben onu baska yerden taniyorum.
Unutun videoyu falan, Kalmadi video bitti.
Soda Ayran Cool
Görüntülerde varım da, normal bir insanım ben, bana giren çıkan yok Cesurca açıklayan arkadaşlara da saygı duymak lazım...Tencere adlı üyeden alıntı
Bir de Yasemin siteden değil.
Asıl siz o çadırda yardım etmeseydiniz, veya sonuçta kurmayı beceremeseydik, neler çekecektiniz onu düşün...ultraukala adlı üyeden alıntı
Ama şu durumda teşekkür ederim, elinize sağlık
Hangi oyun, ne oyunu, ben de bilmiyorum herhalde... Abi utanılacak bir şey değil kiSuSpect adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Ben rock'çı değil, motorcuyum.Bende katılabilirmiyim
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
farketmiyoduda biraz kaçırdın sen sanki
farketmiyoduda biraz kaçırdın sen sanki
valla arkadaşlar hep böle oluyo ben gidiyom eğlence başlıyo ne iştir anlamadımki bendemi bi sorun var sizin yanınızdan gittim ya gidemedimde zaten motr yüzünden kara bahtım kör talihim çok lafını yaptım gerçi motorumun kızdı bana galiba kerata
eywallah albüm muhabbetinden dolayı bu aralar olmayacak ama eylülde bomba gibi geliyoruz... bu arada arkadaşlar seney barışarock ta sahnede olabilirim bi aksilik çıkmaz ise
Nayıııııııııııırrr o video olmaz video olmaaaaz
Hala kendime gelebilmiş değilim valla 4 gün üst üste non-stop
Bu gün de Akını uğurladım , uğurlarken yağmur bastırdı , bir araba da üzerime su sıçratmak suretiyle bana duş aldırdı iyi oldu temizlendim
Cbf150 de iyi paten kayıyormuş onu öğrendim
Tencere
Abi yeni evime her zaman beklerim Bişeyler içmeye tabi sonra yenge kızmasın
olcan138
Forumdan bilmediğin ne yönümüz varmış bakim
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Sadece ters yön mü desem, yanarlı dönerli yön mü desem bilemiyorum da sen 36 saniye kadar da anlatmışsın çok yönlülüğünü kayıttaGorkeM adlı üyeden alıntı
nedir mevzu 25 kere merak ettim
Tencere
Galiba konunun tamamı sendeymiş
Aman ha allah motorlarınıza disk kilidi bağlattırmasın
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
moderetör abiler neler dönüyo bu forumda aaaakamuoyunu merakta bırakmayın hele erken gidenlere bari biraz olasun acıyın
arkadaşlar, tuvaletlere yakın yerde kalan, üzerinde motosiklet.net tshirtiyle gezen dostumuz buradamı? Bir öğretmen adayıyla takılıyordu.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
@metalgod; asıl erken gidenlere eziyet olsun diye açıklamıyoruz...
@NoVaRiX; sanırım benim o, tuvaletlere yakın bir yerde kaldık, 1 gün motosiklet.net t-shirtüyle dolaştım da öyle imalı anlatılacak bir takılma değildi o...
Anlatırken çarpıtılmış biraz da istihbarat sağlammış, kaynak nedir, orada niye görüşmedik?
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)