bence Edirne enez'de neymiş yahu her zaman gidilir oraya...Barışarock'a gelin diyorum.Yalnız dikkatlı olun yollarda ya da otobüs ile gelin ne bileim bu festivali kaçırmamalısınız...Çok güze lgeçecek inş...
bence Edirne enez'de neymiş yahu her zaman gidilir oraya...Barışarock'a gelin diyorum.Yalnız dikkatlı olun yollarda ya da otobüs ile gelin ne bileim bu festivali kaçırmamalısınız...Çok güze lgeçecek inş...
AKIN FİDAN
Yiyecek-İçecek Fiyatları Açıklandı.
Rock Müzik Sahne Programı Açıklandı.
Elektronik Müzik Sahne Listesi Açıklandı.
Genel Kurallar, Getirmemiz, Getirmememiz Gereken Malzemeler Listesi Açıklandı.
Bilet Temin Yerleri Açıklandı.
İlk sayfaya hepsini ekledim.
Ayrıca Beleşix den bilet çıktısı alamayan ark.lar, giriş kapısında Birgün gazetesi alıp içeri girebilirler.
Soda Ayran Cool
ben cuma akşamı işçıkışı gelicem haberleşiriz millet akın sen net olarak ne zmn geicen
Ilk sayfaya daha yeni bakıyorum...
2. videodaki pogo'da ben de vardım Arkadaşımı gördüm ama kendimi seçemedim
Bidaha pogo mu? Asla... Hala 2 dişimin acısını çekiyorum
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Benim internetim borcundan dolayı kapanmış şuan net cafeden giriyorum.
Belli bir süre buralarda olamayacağım mumkun oldugunca konuyu cep tel.imden takip edeceğim. Eger bişi olursa ilk sayfada tel. numaram var ordan ulaşabilirsiniz.
Festivalde goruşmek üzere.
Soda Ayran Cool
Valla bende gelmek istiyorum ama ne çadır var ne de başka bir malzeme
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
Benim matım yok ist'da bulmam mümkündür heralde...Bursa'dan bi de onu taşımayayım...
AKIN FİDAN
hertürlü abicim ciddi ciddi çadırsız gelecekolan çoksa getiriyim büyük çadırı yoksa taşımıycam... ama aynı anda yakaşık 20 kişi ağarlayabiliyorum onagöre
olsun o kadar çadırı kurmak öldürüyor ayrıbidert onun için festivalgörevlilerinden özelyer talep ediyoruz o apayrı dert
Arkadaslar yarın ben İstanbul'a giriş yapıcam kısmetse...Görüşmek üzere.!!
AKIN FİDAN
cuma sabahı 9 gibi orada olucaz ama yolu bilmiyorum arkadaşlar yaa. bide motoru nereye parkederiz?
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Yaav, motorcu arkadaşlar ile görüşme, buluşma, tanışma sevdasına Rock çı olup çıkacağız bu gidişle, bu yaştan sonra
Ben de sazımı getireyim şenliğe, bakarsın seven olur, çalar söyleriz. günübirlik oluruz biz ama
Poturdak
Ark.lar Festival alanını bilmeyenler için söylüyorum. Otopark Festivalin yaya girişi ile tamamen alakasız biryerdedir.
(Sarıyer tarafından gelenler için) Festivalin yaya giriş kapısına geldiğinizde yolu takip edip devam ediyorsunuz, yol hiçbiryere ayrılmadan gidiyor, siz taki önünüze tarihi surlar cıkıncaya kadar devam edin, tarihi surları gorunce hemen sağda ormanlık alanın içine giden toprak yol goreceksiniz ordan girin ve aşağı doğru gidin baya bir aşağıda sağa sapak goreceksiniz oırdan girdiginizde yol sizi festivalin arka kapısına cıkaracaktır. Kime sorsanız gösterir.
---------------
Ark.lar çadırsız kesinlikle gelmeyin cunku ormanlık alan sabaha karsı soguk oluyor, ayrıca sadece çadır almakta yetmes, mat ve uyku tulumu veya yastık yorgan mutlaka alınız.
---------------
Görevli olanlar alana bugun sabahtan itibaren giriş yapmaya başladılar, Görevli olmayanların giriş zamanı Perşembe saat 00:00 dır, Yani Perşembeyi cumaya bağlayan gece.
Soda Ayran Cool
Yarın akın geliyor ist'a... Biz de 00:00'a kadar gezip sonrasında festivale giriş yapacağız
Bekle bizi festival biz geliyoruzz
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Benden yarın gece giriş yapacaklardanım. Erken gitmek lazım tabi yerkapmak lazım.
Yanlız Ormanın içinde gecenin köründe çadır kurmak cok deli saçması bir iş olacak, Kazıklar çok zor çakılıyor hani zeytinlide kazıgı tutturup üstüne basıyorduk giriyordu ama burda yarıya kadar giriyor sonra kazık yamuluyor ona dikkat etmek lazım.
Neyse yarın gece girecekler birbirimizle baglantıyı koparmayalım.
Soda Ayran Cool
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)