BarışaRock Festivali, 24-25-26/08/2007, Sarıyer
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 13:21
ultraukala adlı üyeden alıntı
Konserlerden arda kalan vakitlerde mümkünse İstanbul turu atalım derim ben.Festival alanına takılıp kalmak istemiyorum ki zaten yapılacak bi aktivite de yok gündüz vakti...Hatta MT olarak konser programının kötü olduğu bir akşam üstü toplanalım derim ben.İstanbullular nasıl uygun görürsünüz artık bilemem.Kısmetse orada olacağım...
Bence cok yanılıyorsun. Zeytinli'ye benzetme burayı. Orman içinde oldugundan öğlene doğru kalkıyorsun, zaten öğlen vakti konserler başlıyor, sen bir yandan yemek yiyorsun bir yandan müzik dinliyor ve biryandanda aktivitelere katılıyorsun.
Zeytinlide hiç yapılmayan çeşitli oyun aktiviteleri bolca, ayrıca tiyatro gösterileri ve birsürü eğlence var. Merak etme bu festival dolu dolu geçiyor ama yinede ist.i gezmek istiyorsan bir gün onceden veya birgün soradan yada erken kalkıp denize gideris, hemde gezmiş olurus ;)
Soda Ayran Cool
Reklamlar
-
15 Ağustos 2007, 16:46
kardeşim akın ozman kadar ben gs500 ümü almış olurum :D sabahtan erken kalkar sizi kahvaltıya götürüümboğaziçine hem ucuz hemde keyifli yerler var gezeriz ist ayıpsın hem senle bi kapışma durumu söz konusu onuda unutmayalım bakalım dandik cross cheetayla zor aldığım virajlar gs500le nası alınıyo
-
15 Ağustos 2007, 17:40
-
16 Ağustos 2007, 19:27
-
17 Ağustos 2007, 03:55
-
19 Ağustos 2007, 00:56
Super Moderator
BarışaRock davetiyeleri:
BarışaRock için ücretsiz davetiyeler aşağıdaki linklerde. Yazıcıdan çıktı alıp bu davetiyelerle alana giriş yapabilirsiniz.
1 Kişilik davetiye
2 Kişilik davetiye
3 Kişilik davetiye
4 Kişilik davetiye
-
19 Ağustos 2007, 01:01
Arkadaşlar bende printer yok 4lü 4lü çıkarın alanda paylaşırız
-
19 Ağustos 2007, 01:13
Super Moderator
1 sayfa A4'e 6 adet tek kişilik sığıyor, 1 sayfa tek kişilik, 1 sayfa 4 kişilik çıkartsak gül gibi geçinip gireriz herhalde...
-
19 Ağustos 2007, 01:16
-
19 Ağustos 2007, 18:24
summer rocktan döndüm şimdi bizden kimse yokdu buğra nerdesin olum ya tamer sen nerdesin len !!!
-
19 Ağustos 2007, 18:33
GorkeM adlı üyeden alıntı
Önceden gidip motorların ve çadırların yerlerini iyi belirlememiz gerekir diye düşünüyorum. Eğer motorda aklım kalırsa (ki motor benim değil
) festivalin tadı tam olarak çıkmaz...
Ha bir de motorları zincirlemek gerekiyor. Neden? Çalınır diye mi? Hayır
Gece içip içip gösteri yapmaya çalışmayalım diye
motor senin değil mi
kendini zincirle Görkem, neden motosikleti zincirliyorsun
Sırf herkeste 4 teker var diye...
-
19 Ağustos 2007, 18:43
dorlion
Yok şu an başka bir motor kullanıyorum da...
-
19 Ağustos 2007, 23:53
Arkadaşlar, SummerRock Open Air Festival, 17-18-19/Ağustos Sarıyer Mehmet Akif Piknik Alanı içinde yapıldı.
Yani BarışARock'dan 1 hafta önce Aynı alanda SummerRock diye bir festival yapıldı ve bende ordaydım. 3 gün boyunca alanda kaldım, perşembeden girdim pazar günü cıktım. Alan ile ilgili genel birkaç birşey söyleyeyim en son taze bilgiler bende.
Festival alanını acaip pislettik, inş. 4 gunluk süre içinde temizlerler de, BarışARock'a temiz bırakırlar.
Festival alanındaki WC sayısı aynı fakat WC ler buyutulmuş.
Konser alanı gerçek çim, ama tam sahne önü toprak.
Kamp alanlarının buyuk bir bölümünün zemini düz.
Varsa alan hakkında sorunuz taze bilgilerimle cevaplayayım.
Önceden gidip motorların ve çadırların yerlerini iyi belirlememiz gerekir diye düşünüyorum. Eğer motorda aklım kalırsa (ki motor benim değil ) festivalin tadı tam olarak çıkmaz...
Evet bu sene geçen senelerden dahada kalabalık olacağa benziyor, motorları gören ve festival alanı içindeki Musluk, WC, Anayol gibi yerlerden uzak biryere kurulmamız lazım.
Ha bir de motorları zincirlemek gerekiyor. Neden? Çalınır diye mi? Hayır
Gece içip içip gösteri yapmaya çalışmayalım diye
Bende zincir kilit var, 3 motora kadar yetişebiliyor.
Arkadaşlar bende printer yok 4lü 4lü çıkarın alanda paylaşırız
olcan138 adlı üyeden alıntı
1 sayfa A4'e 6 adet tek kişilik sığıyor, 1 sayfa tek kişilik, 1 sayfa 4 kişilik çıkartsak gül gibi geçinip gireriz herhalde...
Girişte sorun olacağını sanmıyorum cunku gecen sene bakmamışlardı bile, ama yinede önlemimizi almamız lazım tabi.
metalgod adlı üyeden alıntı
summer rocktan döndüm şimdi bizden kimse yokdu buğra nerdesin olum ya tamer sen nerdesin len !!!
Bende 4 saat önce geldim, aslında bu gecede orda kalacaktım ama iş-güç malüm. Perşembeden beri ordayım zaten, ben MetalTR pankartının orda biryerdeyim. Ama cok para gitti :(
Soda Ayran Cool
-
20 Ağustos 2007, 00:11
O konuyu ben de düşündüm , tuvaletlerden oldukçe uzak olmalıyız bir kere , ikinci olarak da musluklar taşıp su eğimli zeminin yolunu izleyerek önüne gelen herşeyi yakıp yıkıyor (vay bee :D ) bu yüzden muslukların alt kısımlarına değil üst kısımlarına yerleşmeliyiz... Çok da köşe olmaması gerekiyor çünkü kenarlar köşeler doğal wc dir... Neyse perş erkenden gidip yer tutulmalıdır , son sözüm budur
-
20 Ağustos 2007, 00:16
Efet arkadaslar girişimizi cuma sabahı kaçta yapacağız ?Ona göre Bursa'dan çıkışımı yapayım?
-
20 Ağustos 2007, 00:16
Evet ben perşembeden gidiyorum ama şöyle bir durum söz konusu, salı günü iş görüşmesine gidicem, eğer çarşamba veya perşembe günü başla derlerse ben ancak cuma 20:00 den önce gelemem. Bu durumu çarşamba günü netleştirir buraya yazarım.
Ultraukala, sen istedigin saatte gel cunku perşembe akşamı kapılar acılıyor. Yani sen cuma günü gittiginde çadırlar kurulmuş olacaktır.
Soda Ayran Cool
-
20 Ağustos 2007, 00:45
-
20 Ağustos 2007, 03:02
Sen çarşambadan çık bi gün bizde kalırsın
-
20 Ağustos 2007, 03:17
-
20 Ağustos 2007, 05:54
organizasyon komitesinin basindaki isimlerden biri uni den yakin arkadasim hatta edirne'de karsilikli tezgah acip dövme bilem yaptiydik ancak henuz festivale katilmak mumkun olmamisti.. carsamba motoru aliim.. belki Edirne-Enez yerine festivale gelirim :D gelebilirsem gorusuruz millet :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler