Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

BarışaRock Festivali, 24-25-26/08/2007, Sarıyer

REKLAM ALANI
    SuSpect - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Alıntı ultraukala adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Konserlerden arda kalan vakitlerde mümkünse İstanbul turu atalım derim ben.Festival alanına takılıp kalmak istemiyorum ki zaten yapılacak bi aktivite de yok gündüz vakti...Hatta MT olarak konser programının kötü olduğu bir akşam üstü toplanalım derim ben.İstanbullular nasıl uygun görürsünüz artık bilemem.Kısmetse orada olacağım...
    Bence cok yanılıyorsun. Zeytinli'ye benzetme burayı. Orman içinde oldugundan öğlene doğru kalkıyorsun, zaten öğlen vakti konserler başlıyor, sen bir yandan yemek yiyorsun bir yandan müzik dinliyor ve biryandanda aktivitelere katılıyorsun.

Zeytinlide hiç yapılmayan çeşitli oyun aktiviteleri bolca, ayrıca tiyatro gösterileri ve birsürü eğlence var. Merak etme bu festival dolu dolu geçiyor ama yinede ist.i gezmek istiyorsan bir gün onceden veya birgün soradan yada erken kalkıp denize gideris, hemde gezmiş olurus ;)
    Soda Ayran Cool

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    tabanvay
    kardeşim akın ozman kadar ben gs500 ümü almış olurum :D sabahtan erken kalkar sizi kahvaltıya götürüümboğaziçine hem ucuz hemde keyifli yerler var gezeriz ist ayıpsın hem senle bi kapışma durumu söz konusu onuda unutmayalım bakalım dandik cross cheetayla zor aldığım virajlar gs500le nası alınıyo

ultraukala - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeşim akın ozman kadar ben gs500 ümü almış olurum :D sabahtan erken kalkar sizi kahvaltıya götürüümboğaziçine hem ucuz hemde keyifli yerler var gezeriz ist ayıpsın hem senle bi kapışma durumu söz konusu onuda unutmayalım bakalım dandik cross cheetayla zor aldığım virajlar gs500le nası alınıyo

Gidelim valla nereye istersen gidelim.Ama ben hep artçılı olacağım anladın sen onu Bu arada gs500ü aldığın zaman kulvarlarımız farklı olacak
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    tabanvay
    merak etme üzülme bankaların gazabından dolayı gs500 yalan oldu cabbara kaldık yada comet e bendede artçı olacak atarız ikisinibi yere bis bi kapışır geliriz

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak etme üzülme bankaların gazabından dolayı gs500 yalan oldu cabbara kaldık yada comet e bendede artçı olacak atarız ikisinibi yere bis bi kapışır geliriz
    Cıbıra kalma boşver comet al Bu arada artçımı hiç bir yere atamam barışarock'ı zor bekliyorum gelsin die zaten off offf

Ama illa çok istersen uyurken kaçarız artçım
    AKIN FİDAN

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    BarışaRock davetiyeleri:

BarışaRock için ücretsiz davetiyeler aşağıdaki linklerde. Yazıcıdan çıktı alıp bu davetiyelerle alana giriş yapabilirsiniz.
    1 Kişilik davetiye
    2 Kişilik davetiye
    3 Kişilik davetiye
    4 Kişilik davetiye
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar bende printer yok 4lü 4lü çıkarın alanda paylaşırız
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Super Moderator Olcan138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Superlight 150
    1 sayfa A4'e 6 adet tek kişilik sığıyor, 1 sayfa tek kişilik, 1 sayfa 4 kişilik çıkartsak gül gibi geçinip gireriz herhalde...
    1-3-8........................................138
    FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA

Önceden gidip motorların ve çadırların yerlerini iyi belirlememiz gerekir diye düşünüyorum. Eğer motorda aklım kalırsa (ki motor benim değil ) festivalin tadı tam olarak çıkmaz...
    Ha bir de motorları zincirlemek gerekiyor. Neden? Çalınır diye mi? Hayır
    Gece içip içip gösteri yapmaya çalışmayalım diye
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Motosikleti
    tabanvay
    summer rocktan döndüm şimdi bizden kimse yokdu buğra nerdesin olum ya tamer sen nerdesin len !!!

dorlion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2017 Versys 650 SE
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Önceden gidip motorların ve çadırların yerlerini iyi belirlememiz gerekir diye düşünüyorum. Eğer motorda aklım kalırsa (ki motor benim değil ) festivalin tadı tam olarak çıkmaz...
    motor senin değil mi

kendini zincirle Görkem, neden motosikleti zincirliyorsun
    Sırf herkeste 4 teker var diye...

dorlion
    Yok şu an başka bir motor kullanıyorum da...

Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Arkadaşlar, SummerRock Open Air Festival, 17-18-19/Ağustos Sarıyer Mehmet Akif Piknik Alanı içinde yapıldı.
    Yani BarışARock'dan 1 hafta önce Aynı alanda SummerRock diye bir festival yapıldı ve bende ordaydım. 3 gün boyunca alanda kaldım, perşembeden girdim pazar günü cıktım. Alan ile ilgili genel birkaç birşey söyleyeyim en son taze bilgiler bende.

Festival alanını acaip pislettik, inş. 4 gunluk süre içinde temizlerler de, BarışARock'a temiz bırakırlar.
    Festival alanındaki WC sayısı aynı fakat WC ler buyutulmuş.
    Konser alanı gerçek çim, ama tam sahne önü toprak.
    Kamp alanlarının buyuk bir bölümünün zemini düz.

Varsa alan hakkında sorunuz taze bilgilerimle cevaplayayım.

Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı
    Evet bu sene geçen senelerden dahada kalabalık olacağa benziyor, motorları gören ve festival alanı içindeki Musluk, WC, Anayol gibi yerlerden uzak biryere kurulmamız lazım.

Bende zincir kilit var, 3 motora kadar yetişebiliyor.

Arkadaşlar bende printer yok 4lü 4lü çıkarın alanda paylaşırız
    Alıntı olcan138 adlı üyeden alıntı
    1 sayfa A4'e 6 adet tek kişilik sığıyor, 1 sayfa tek kişilik, 1 sayfa 4 kişilik çıkartsak gül gibi geçinip gireriz herhalde...
    Girişte sorun olacağını sanmıyorum cunku gecen sene bakmamışlardı bile, ama yinede önlemimizi almamız lazım tabi.

Alıntı metalgod adlı üyeden alıntı
    summer rocktan döndüm şimdi bizden kimse yokdu buğra nerdesin olum ya tamer sen nerdesin len !!!
    Bende 4 saat önce geldim, aslında bu gecede orda kalacaktım ama iş-güç malüm. Perşembeden beri ordayım zaten, ben MetalTR pankartının orda biryerdeyim. Ama cok para gitti :(
    Soda Ayran Cool

O konuyu ben de düşündüm , tuvaletlerden oldukçe uzak olmalıyız bir kere , ikinci olarak da musluklar taşıp su eğimli zeminin yolunu izleyerek önüne gelen herşeyi yakıp yıkıyor (vay bee :D ) bu yüzden muslukların alt kısımlarına değil üst kısımlarına yerleşmeliyiz... Çok da köşe olmaması gerekiyor çünkü kenarlar köşeler doğal wc dir... Neyse perş erkenden gidip yer tutulmalıdır , son sözüm budur

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Efet arkadaslar girişimizi cuma sabahı kaçta yapacağız ?Ona göre Bursa'dan çıkışımı yapayım?
    AKIN FİDAN

Motosikleti
    Kawasaki Versys KLE 650
    Evet ben perşembeden gidiyorum ama şöyle bir durum söz konusu, salı günü iş görüşmesine gidicem, eğer çarşamba veya perşembe günü başla derlerse ben ancak cuma 20:00 den önce gelemem. Bu durumu çarşamba günü netleştirir buraya yazarım.

Ultraukala, sen istedigin saatte gel cunku perşembe akşamı kapılar acılıyor. Yani sen cuma günü gittiginde çadırlar kurulmuş olacaktır.
    Soda Ayran Cool

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı SuSpect adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet ben perşembeden gidiyorum ama şöyle bir durum söz konusu, salı günü iş görüşmesine gidicem, eğer çarşamba veya perşembe günü başla derlerse ben ancak cuma 20:00 den önce gelemem. Bu durumu çarşamba günü netleştirir buraya yazarım.

Ultraukala, sen istedigin saatte gel cunku perşembe akşamı kapılar acılıyor. Yani sen cuma günü gittiginde çadırlar kurulmuş olacaktır.

ya ben kapılar cuma sabahı açılıyor die cuma sabahı çıkacaktım o zaman.Perşembeden çıkarım ben yola benim için sorun deil.Bu arada ben hala daha evdekilere durumu sölemedim
    AKIN FİDAN

Sen çarşambadan çık bi gün bizde kalırsın

Motosikleti
    Honda CBR600RR06
    Alıntı GorkeM adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen çarşambadan çık bi gün bizde kalırsın

Sizde kalmasam da sizin evin önüne çadırımı kurarım

Davetin için teşekkürler değerlendireceğim
    AKIN FİDAN

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mirage YY150 T1 (düldülümü geri aldım)
    organizasyon komitesinin basindaki isimlerden biri uni den yakin arkadasim hatta edirne'de karsilikli tezgah acip dövme bilem yaptiydik ancak henuz festivale katilmak mumkun olmamisti.. carsamba motoru aliim.. belki Edirne-Enez yerine festivale gelirim :D gelebilirsem gorusuruz millet :D

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler