18-20 Mayıs 2007 / Sakarya Poyrazlar 1. Motosiklet Şenliği
Reklamlar
-
Reklamlar
-
valla olabilir ya erkenden çıkalım olmazsa ben küçükyalı ankara asvaltı üzerinden katılırım bi oluşum yapalım .......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
-
Cuma aksamı 20:00 da yola cıkmayı planlıyorum
cadırımı aldım cuma gününü iple çekiyorum...
____it's my life_1982____
-
denizcimuzaffer adlı üyeden alıntı
desperadost arkadaş
dylan işi az sarktı, bir de rödaj zamanı falan, hafta sonuna yetişmez. O yüzden emekta Beat devreye girecek gibi, o yüzden dedim. Ben Beat ile uzaya da giderim ama, tıkır tıkır zorlanırsınız yaa ne yalan diyeyim
Çadır madır da yükleyecez bir de
Biz erken sabah 8 de çıkıp varmayı planladıydık cumartesi sabahı. Ama siz bilirsiniz, biz her daim dostlarla varız
sabah 8:00 gibi yanından siyah bişey geçerse o ben olacağım bende o saatlerde oraya gidiyor olacağım. sizi orda bulurum
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
erdem seninle zor gideriz valla ama beraber olalım yinede kaybolma........
-
-
desperadost adlı üyeden alıntı
erdem seninle zor gideriz valla ama beraber olalım yinede kaybolma........
ben zaten beraber gidelim demedim ben orda bulurum sizi, senin canlı sesini duymayalı uzun zaman oldu.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
haklısın zaten yaralıyım yuva'danama sakaryadayız rabbimin izniyleorada buluşuruz yavaş git ok
-
Özgürlüğüm Rüzgarında Saklı
-
güncel arkadaşlar..............
-
haftasonu yağmurlu olabilir ona göre yanınıza yağmurluk alın.
http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17060.html
-
yaz yağmuru keşke bol bol yağsa ama......bi bakmışız etrafı sel götürürmüş
-
meteorolojinin sitesinde de sakarya için cuma-cmts parçalı bulutlu, pazar içinse gökgürültülü ve sağanak yağışlı diyor...
tam gitmeye karar vermişken bu haber canımı sıktı açıkçası
sakarya taraflarında olanlar varsa aranızda bu ara orda havalar nasıl bir söyleyebilirler mi?
gidip de kapalı, yağışlı bir hava bulmak istemem çünkü...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
-
bakıyorum da toplam 5 kişi ya var ya yok sakarya festivali için millet 19 mayıs kutlamaları için ankaraya mı gidiyor kimler geliyor? hava da bozabilirmiş sonuç muallak biraz...
"İyiler Kazanır Kötülükler Kazınır Dediler, Mutlu Olmak İçin Mutlu Etmek Yeter Dediler" ...1 :cat:
-
-
katılım çok ya başka sitelerden olsun bayağı katılım olacak gözüküyor.
bi biz organize olamadık ama zannedersem yarın netleşiriz...
-
selam millet ne yapıyoruz şimdi tam gitmeye karar vermişken hava bozuyor bu gece işe gidip sabah 09,00 itibari ile yola çıkmayı düşünüyordum çadır tulum vs vs hazırlamıştım siz ne diyonuz gidilecekmi nedersiniz
eğer gidilecekse gurup olmaya çalışalım derim
-
arkadaşlar cumartesiden gitmeyi planlıyorum
KIÇI MOTORUN SELESİNE DEĞEN HERKES ARTIK MOTOSİKLET VAZGEÇİLMEZİDİR.
-
Luxor adlı üyeden alıntı
meteorolojinin sitesinde de sakarya için cuma-cmts parçalı bulutlu, pazar içinse gökgürültülü ve sağanak yağışlı diyor...
tam gitmeye karar vermişken bu haber canımı sıktı açıkçası
sakarya taraflarında olanlar varsa aranızda bu ara orda havalar nasıl bir söyleyebilirler mi?
gidip de kapalı, yağışlı bir hava bulmak istemem çünkü...
Evet ben de memleketi yeniden ziyaret etmek ve son günü günübirlik de olsa Festivale katılmak için niyeti bozar gibi oldum ama hava yağışlı gösteriyor meteorolojide, üstelik İstanbul içinde öyle. Bayağı ümitlenmiştim oysa Sakarya'da bir motosiklet festivali var diye. Umarım Cumartesi iş değişir Pazar sabahı yola çıkıkmamıza izin verir hava. Yoksa zor.
-
17 Mayıs 2007, 23:29
cumartesi ufak ufak gidelim arkadaşlar....uyarmı sizlere
Buluşma Günü : 19 Mayıs 07 C.tesi
Buluşma Saati : 10:00
Haraket Saati : 10:15
Buluşma Noktası : Carrefour kozyatağı 2 nolu kapı
İstikamet : sakarya poyrazlar
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)