26-27/05 tarihinde direksiyon sınavım var orada halledip ve bir hafta içinde ehliyetimi çıkartabilirsem kesinlikle ordayım çok güzel bir organizasyon görünüyor umarım her şey göründüğü gibi güzel geçer şimdiden bu organizasyonu hazırlayanları tebrik ederim...
walla 1 hafta da alabilmen zor gibi bence ama hayırlısı olsun diyorum,iyi dileklerin için teşekkür ediyorum
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
bizde kapıdağdayız erhan abi. sıkı dur bursa tayfası geliyor. YOLDAYIZ :D
[CENTER][B]16 FY 303[/B]
:bounce: [/CENTER]
@erhan_41
ben siteye kayıt olmuştum. fakat kullanıcı adımı da parolamı da unuttum ne yapıcam simdi?
==============================
site de yer alan mail adresine mail atın.ad soyad belirterek,kayıt olduğunuz mail adresi ile uyuşuyorsa
size kullanıcı adınız ve şifreniz mail ile bildirilecektir.
moto@kapidag.com
yada erhanaydin@kapidag.com
iiidee... ben kayıt yapacaaamm sayfayıı bulamadım .... ulen ne karışık bir şeymiş bu meret......... kayıt yaptıracaaam beceremiyorum....
[COLOR="Red"][B]FOREVERFENERBAHCE:pr: [/B][/COLOR]
http://moto.kapidag.com yada www.kapidag.com/moto
kayıt için taratıcınıza yazınız ve enter leyiniz
erhan mesajı göndermedin hala...
İSTANBUL
ile
BALIKESİR
arasındaki mesafe
394 Km
+52 km 450....bayağı yorar...hele bizim gibi düşük cc ler nal toplar...gidenlere hayırlı yolculuklar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
o tarihlerde açıköğretim sınavları olduğundan dolayı gelmemiz imkansız...katılan arkadaşlara şimdiden iyi eglenceler...güzel bi etkinlik olacağa benzer....
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
cuma pendik ten yola cıktım ve yaklaşık 230 km sonra bandırmada oldum.oradan da 52 km şenlik alanı yani toplam 282 km.(pendik ten iskele ve oradan feribotla yalova devamında bursa,bursa dan da bandırma....)tabi sizlerin güzergah değişebilir.bu yolu ben 250 lik jınlun ile yaptım.
syn aosman mail adresine bakarsan görürsün bence
hesablaman yanlıs olmus .. levent den yenikapı 20km - yenikapı dan feribot 100 mt , bandırmadan kapıdag 52 km
ozaman 20+52=72x2=144km ee cumartesi pazar icin iyibir km
kucuk cc motorlar icin cok ideal bence sen nedersin ...
^^^ hic bir motorcunun acelesi olamaz...! ^^^
olcay [COLOR="Red"]sym GTS250[/COLOR]
[COLOR="Lime"]PY 889[/COLOR]
siteye yeniden kayıt oldum. çadır dışında kalmak için bir yer var mı? kulubik gibi bi yer mesela?
bandırma"dan sonraki yolun bozuk olduğu ve Supersport motosiklerin zorlanacağı söyleniyor.
yolu bilenler
yol nasıl acaba çukurlu, toprak, mıcır, asfalt gibi,
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
1-2 güne kadar sms le kayıtlı üyelere mesajlar gelecektir lütfen dikkatli okuyun.........
yol dediğiniz gibi ocaklardan cınar ağcından sağa devam ederek turanköy oradan devam ediyorsunuz ormanlı devam.....ufak bir koy ve de sonrasında EĞRİLİDERE koyu ve bizler oradayız.......
yol ormanlı koyune kadar asfalt sonrasında 5.6 km kadar toprak yol........fakat yollar virajlı aman dikkat.
www.kapidag.com/moto dan ulaşım bölümüne iyi bakınız...........
erdek te cuma günü kayıt masamız sizleri bekliyor olacak ve sizleri bilgilendirecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)