teşekkürler sevgili admin im
Kapıdağ Motosiklet Şenlikleri MOTO-GP de sizlerle olacak......
teşekkürler sevgili admin im
Kapıdağ Motosiklet Şenlikleri MOTO-GP de sizlerle olacak......
sevgi,saygı,birlik,beraberlik
biz geçen hafta kapıdağın bir kısmını gezme fırsatı bulduk erhan abimizle
yaklasık 20 kişilik bir gruptuk. ben böyle bir eğlence, böyle bir gezi görmedim,
inanılmaz bir doğa güzelliği , güzel insanlar güzel gezi
aynısını tekrarlayacağız insallah kapıdağ senliklerinde..
selam arkadaslar kapıdag gezısı ucretı ne kadar konaklama gırıs balıkesırdeyım yaazın askere gıdıcem gıtmeden bı gezıye katılayım dedım fıyatlar hakkında yardımcı olursanız sevınırım
aoo ucretsızmıs bu gezı kacarmı yaw 1 hazıranda ordayım
ya aklıma takıldı acaba en kucuk cc motor benımkımı kalıcakkı
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
logo çok güzel olmuş. bunun çoğaltılmasını istiyoruz. kim yaptıysa elinize sağlık.
guzel bi gezi olacagını tahmin ediyorum. ekonomik durumu ve sınavları ayarlıyabilirsem gelicem. otelde konaklama kahvaltı vs. fiyatlandırma belirtebilirmisiniz?
İşlerimi ayarlayabilirsem ben de gelmek istiyorum.
(Ayıp olur değil mi bir Bandırmalı olarak gelmemek )
Ducatista:)
olmaz mı ayıp olur hehehe walla gelmezisen
tuh be su sınavlar basa bela yaw
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
merak etme eskici senin hersey tamam....
zaman yaklaşıyor ve hazırlıkları sürdürüyoruz.kayıt yaptıran misafirlerimiz gerekli bilgi güncellemelerini-değişmelerini yapsınlar.özellikle beden ölcülerini girmeyenler var....tişörtler için gerekli,ad-soyad tam ve doğru olmalı,sigorta ve yaka kartları için gerekli.yanlarında gelecek eş-dost-artcılar içinde kayıt yaptırılmalı bütün bunlar için.........
teşekkürler
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
erhan abi çadırı olmayan arkadaslar içinde bir güzellik yapıp çadır kiralama gibi bir düzenleme yapabilirmisin?? mesela ben ve eşim için
birkaç firma ile gorusuldu ama o tarihlerde başka planları varmış,metro dan alın bi tane derim
sonrasında da lazım olacak
Bu şenlikleri neden çoğu üniversitenin final sınavları zamanı yaparlar ki?
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
güzel soru ...............
Selam. Erhan _41 Daha Önce TaniŞmadik Sanirim, Ama Belkİde Benİ DuymuŞ Olabİlİrsİn.ben Bİr Balikesİrlİ Olarak BÖyle GÜzel Bİr Organİzasyonun GerÇekleŞmesİne İnan Herkesten Çok Sevİnİrİm Ve Allah İŞİ KariŞmazsa Gelmek İstİyorum. Tatİl İÇİn Yillarimi Genelde Erdek Ocaklar KÖyÜnde GeÇİrdİm (13 Sene Gİbİ) Ve Erdek Gİbİ Nadİde Bİr Belde Ve Atİl Cennetİnİ Herkesİn GÖrmesİ Lazim.bu EtkİnlİĞe Şİmdİlİk 2 KİŞİ Olarak Benİ Eklİyebİlİrsİn. Benİ Balikesİrde Ömer Hayyam Olarak Bİlİrler Fazla DeĞİl 37 Senelİk Bİr Motosİklet GeÇmİŞİ Olan Bİrİyİm.bu EtkİnlİĞe Tahmİnİm Çok BÜyÜk Katilim Olabİlİr,eĞer DÜzenlemede Bİr Aksİlİk Çikmazsa SÜÜÜppeeeerrrr Olucaktir.Şİmdİden Herkeze Katilmalarini Tavsİye Ederİm. GÖrÜŞmek Üzere. Kolay Gelsİn.
bu ayki MotorOn dergisi mayıs sayısında sayfa 12 de yerimizi aldık,yardım ve katılımları için MotorOn dergisine cok teşekkürler....
sevgili ventureroyal site üzerinden kayıt yaptırabilirsiniz,katılımınız bizleri sevindirecektir...
slm bu katılımın bu eğlencenin bu coşkunun bize maliyeti ne olur acaba bu soruyu sorduğum için de kusuruma bakmayın.Herşey maddiyat değil ama bunu da düşünmek lazım oralara kadar gitmişken bazı şeylerde de geri kalmayalım diye soruyorum bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)