manavgat festivalinin tarihi yok ne zaman acaba bende heycanla bekliyorum bu festivali
Temmuzun son haftası oluyor genelde. Bu sene Büyükçekmece'den 5 motor gidiyoruz manavgata. Alkol kullanmıyorsanız gelmeyin, bir 35 lik rakı veya dengi miktarda bira içmeden uykuya dalmanızın imkanı yok. Saat 04:00 de ses kesiliyor, saat 08:00 de tekrar gürültü başlıyor zaten saat 10dan sonra sıcaktan çadıra giremezsin Ama çok eğlenceli. İmkan varsa eşinizi sevgilinizi götürün. Eşim festivalden sonra evde 3 gün uyumuştu.
Kozlu zonguldak mi.Ulan burda 10tane motosiklet vardır adam gibi biride bende ne festivali nerde toplanacakmisiz :D
maalesef adana da motosiklet festivali yok yapılmıyor. çok istiyoruz olsun ama bizim adananın belediyelerinde iş yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:59 ----------
evet biliyorum geçensene festivaldeydik Adana MT gurubu olarak çok güzeldi bu senede inşallah gidecez tarih belli olsaydı iyi olacaktı
Manavgat festivali 14-17 temmuz olarak duyum aldim.
Çanakkale programı belli oldumu nerden bilgi alabiliriz
21-24 Temmuz arası dıye duyduk manavgat festivalini? Ege turunun son gununu ona ayırıp ordan ıstanbula donucez biz belli olsada planlamayı yapsak
Salihliye bekleriz arkadaşlar
Ewet arkadaşlar Manavgat Festivalinin tarihi ni hayet açıklandı 21-24 Temmuz arasında şimdiden hepinize iyi eğlenceler diliyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:07 ----------
evet beli oldu festival tarihi kesin olarak 21-24 Temmuz arasında
Şükrü Sözen son festivalden sonra çok şikayet olunca askıya aldı Manavgat Festivalini diye biliyorum ama inşallah devam eder, bende gitmeyi çok istiyorum :(
istanbulda hiç festival yokmu
2. salihli motofest programı belli oldumu
Mersin taraflarında neden yok etkinlik. Merak ettim...
Merhaba
1 ay önce motosiklete başladım kısmetse bu tür etkinliklere katılıcam yalnız tek merak ettiğim şey buralarda yaş ortalaması nedir genç arkadaşlar var mıdır benim gibi. Yalnız gelsem insanlarla kaynaşacak organizasyon oyunlar oluyor mu yoksa kişinin kendi yeteneğine mi bağlı zaten ben de yetenek olsa tek gelmem saygılar
yalnız gitseniz de, insanlara karışır arkadaşlar edinir yalnız kalmazsınız,sizle alakalı bir durum.. Katılan motosiklet grupları arasında oyunlar olabilir, organizasyonlar olabilir bu festival programına göre değişiyor tabi, hangi festivale gitmek istiyorsanız, programa göz atarsınız.
Her yaştan insan oluyor muhakkak.
Kadim odur ki evvelini bilir kimse olmaya
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)