14-17 Temmuzda gerçekleşecek Eğirdir festivali hakkinda fazla bilgiye ulaşamadim. Giriş ücreti , çadir alani ücreti falan var midir ? Konu hakkinda daha detayli bilgisi olan varsa paylaşirsa müteşekkir olacağim. Iyi akşamlar.
Ücret konusunu bende merak ediyorum. Çadır kurmak ve festivale katılmak ücretlimidir? Bu soruların cevapları şu an bilinmiyor sanırım. Bu arada 100'cc bir cub motosikletle bu festivale tek başıma gitmeyi planlıyorum. Rotamın uzunluğu 238 km. Bu motosiklet rota için biraz küçük kalacak ama bu festivale katılma isteğim ağır bastığı için, bir aksilik olmazsa 14 temmuz perşembe günü çadırımı ve diğer ekipmanlarımı alıp yola çıkmayı planlıyorum.
Eğirdirde Kamp alanında ne gibi hizmetler olacak? Elektrik,duş, wc, yemek ?
arkadaşlar,genellikle festivaller ücretsiz oluyor.zaman zaman bazı festivallerde giriş ücreti alınıyor.tabii ki festival alanında,duş,elektrik,wc ve yemek hizmetleri var.yemek işi de bazı festivallerde ücretsiz (o bölgenin yerel yönetimleri tarafından vs.)olabiliyor ama genellikle paralıdır yada siz kendiniz yaparsınız.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bursa enduro festivali iptal olması lazımdı darbe girişimi oldu tamda gideceğimiz zaman çoğu arkadaşra gelemedi bence
Türkmok yaza merhaba kampına gitmiştik 4 kişi. Hayatımda bu kadar dandik berbat festival gôrmedim. Gece geç gittiğimiz için dönemedik ama sabah 9 gibi hemen ayrıldık.
15-16-17 eylül Turkchopper in düzenlediği Custom Cruiser Chopper festivali var. Eski focada yapilacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)